Life is not about how many breaths you take. It's about how many times life takes your breath away.


COLDPLAY

Heeej på er! :)

Ledsen för min kassa uppdatering! Men det blev så mycket igår kväll med allt! COLDPLAY var, helt ärligt, det bästa bandet jag sett live. Vilket drag! Konserten var påkostad (konfetti, lysande armband, bollar som studsade runt i publiken, fyverkerier och laser) och riktigt riktigt bra! :D Dem sjöng sina klassiska låtar så som Viva la Vida, Fix you, Paradise osv... Men också en hel del som jag faktiskt inte hört förut (hehe). Men kul hade vi iallfall!
 
Jag och Becca kom dit vid 5 och kön var säkert 1 km lång minst... Men vi kom in ganska fort ändå och sen kunde vi (utan problem) gå och ställa oss i längst fram. :P Sen var det 3 timmars väntan (lite segt) med två olika förband, Marina & the diamonds var det ena och hon var riktigt duktig! Sen kom Coldplay ut och sen finns det inga ord som beskriver hur bra dem var... Har hört många som sagt att dem ska vara bra live, och jag kan inte annat än hålla med! Jag ryser nästan! Både jag & Becca skrek tills vi knappt hade några röster kvar haha! Men det var det värt! ;)
 
Helt enkelt en grym kväll som knappast kunde blivit bättre. Idag är jag dock sliten, trött (försov mig imorse också), regnet har vräkt ner hela dagen, jag har huvudvärk och vill krypa ner under täcket och sova. Men nej det ska jag inte! För snart blir det stallet och en hopplektion. :) Hörs sen! ;)
 


 

Tillbakablick sommaren 2012 - Landet 2


Fotograf - För det mesta jag | Kamera - Nikon D3100 | Objektiv - Nikon 18-55 mm | Redigering - Ingen |

Här kommer lite fler bilder från mitt trevliga sommarlov! :) Dessa bilder är fotade på mitt andra landställe som också ligger norr över! ;) Här spenderade jag två veckor med min familj och några dagar kom även min kära bästis Rebecca dit. Det var mysigt! Vi plockade bär, åkte wakeboard & ring, fotade, firade min födelsedag och kollade på soluppgången. :)
 
Copyright på alla bilder!
 
 

Dag 13 - Favorit citat

Jag älskar citat.

Vet faktiskt inte riktigt varför, det är helt enkelt något jag bara fastnat för. Tycker om djupa meningar som det finns så mycket innehåll bakom, för oftast är det verkligen så. Men om jag ska välja ett citat så måste det bli detta:

Våga vara dig själv, alla andra finns redan ♥

Att mitt val föll just på detta är för att jag tycker att man ska våga vara sig själv, våga stå upp för den man är och inte låta andra människor klanka ner på en. Man ska inte heller kopiera någon annan, för alla andra finns redan. DU är perfekt precis som du är, så våga visa alla andra vem DU är. Låt aldrig någon få dig att ändra på dig själv för någon annan skull, välj vad du vill göra. Stå upp för dig själv! ♥ Det är något som jag alltid strävar efter.


Madde presenterar Ylva... (bloggfotografen)

Hallå alla Maddes läsare!

 Jag heter Ylva och är kompis med Madde. Madde frågade mig om jag ville gästblogga på hennes nya blogg och självklart ville jag det, trorden här bloggen asså. Jag är en av dem som kommer vara en unik besökare varje dag, hängde på hennes tidigare blogg som hon hade med en kompis, men en paus i allt bloggande tvingade mig att sluta stalka henne, hehe. Nu har jag fått hänga ute med kon (se bild nedan) tills denna blogg skulle starta, inte så trevligt, eller hur? Men jehaa nu är den fixad och jag förväntar mig toppen uppdatering från dig Maddis!

 

Madde och jag träffades en gång några veckor innan vi skulle börja på gymnasiet och hade då ingen aning om att vi skulle börja i samma klass, men det gjorde vi J, vilket jag är mycket glad för.

Okej, nu är det slut pratat om Madde. Nu är det dags för mig att stå i rampljuset. Precis som Madde älskar jag att fota, men jag gillar också att shoppa, vara med min häst Viggo och spendera min lediga tid med vänner. Madde berättade för mig för ganska länge sen vad, Carpe diem betyder; Fånga dagen. Sedan Madde berättade det för mig har jag försökt att göra precis det, varje dag. Fånga dagen. Det är inte alltid lätt, men varje dag den här hösten och år 2013 ska jag försöka fånga dagen tillsammans med mina vänner, hästen, familjen och alla i min omgivning.

 

Nu ska jag sluta babbla, så det inte blir långtråkigt. Madde! Nu vet du vad jag kräver ;) av dig, grym uppdatering och från mig får du många lyckosparkar och jag hoppas att du lyckas med den här bloggen I know you can do it! Puss


Konsert

Heeej på er! :)

Landade just en snabbis hemma! Ska fixa lite, äta och sen bär det av till COLDPLAY!!!! Jag är så taggad! :D Har hört att dem är grymma live! ;) Ska dit med Beccis, men vi lär träffa massa där! :)

Nu måste jag äta och hinna plugga lite, måste försöka vara där i hyfsad tid, det är ju kö redan nu haha! ;)


Dag 12 - Ett ögonblick

Ett ögonblick...

Måste bli när jag var på mitt landställe förra året och det var så himla vackert väder. Jag tog så mycket grymma bilder. Älskar att fota i den miljön det är där! Enjoy (och copyright på alla bilder):






Hästinlägg

Hej på er! :)

Tänkte att jag skulle ha en kategori med namnet "Stallet" så att jag fick skriva lite om hästar (och nej det ska verkligen inte bli någon hästblogg eller liknande, men vet att en del av läsarna är intresserade av hästar och för mig är det NYTTIGT att kunna kolla tillbaka och se.)
 
Igår red jag Oliver (samma häst som förra veckan). Han var mycket mycket bättre igår vilket var kul! :D Han var fin redan från början, men jag fick rida med mycket ben och mjuk hand för att få ihop honom, men tillslut gick han rakt och fint, trampade på bra och slappnade av. Dock rann svetten från både mig och han när vi var klara haha! ;)

Jobbade på medellinjen med att hålla hästarna raka, även ställa och böja, skänkelvikningar och galoppfattningar. Riktigt nyttigt!
 

Bilder från förra veckan !
 
 

83




T-shirt - Gina Tricot (mitt senaste inköp!)
Jeans - Cheap Monday
Halsband 1 & 2 - Ärvt & present
Ring - Ur&penn eller Glitter :P
Armband - Glitter...?
Klocka - J
etset 
Skor -
Converse
 
 

Ingen klocka ringer mer, ingen skola snart man ser...

Den 18 juni 2012 var jag och min kära vän Gustaf på återbesök till vår första skola. Eller ja, det som finns kvar av den... Av någon anledning har kommunen bestämt sig för att riva ner den och den enda byggnad som fanns kvar var gympasalen med en krossad glasruta. Huset där vi gick var borta, matsalen, musiken... Allt var bara gräs och asfalt. Vi tog dock en massa fina bilder med känslan av sorg och minnen. Tänkte visa några av dem;















(Här sitter vi i det gamla klassrummet...)


Fotograf (för det mesta): Gustaf | Modell (för det mesta): Jag | Kamera (Gustafs): Nikon D5100

Det var nästan sjukt att komma tillbaka. Jag har inte varit där på 9 långa år. Men det var som om någon bara hade stoppat tiden och lämnat skolan att förfalla.
Jag är dock riktigt nöjd med bilderna. Det svartvita gör så mycket! Ger helt rätt känsla till bilden. Har ni någon favorit?

Bestämda ramar

No one has the right to judge you. They might have heard your stories, but they didn't feel what you were going through. ♥
 
Vi människor, framförallt svenskar, är så fruktansvärt bra på att se ner på varandra, döma varandra innan vi vet någonting om personen/personerna i fråga.
Varför gör vi det? Varför kan vi inte bra lyfta upp varandra istället? Jo det är för att vi har fått för oss att någon (ingen vet vem) har skapat specifika "ramar" som vi måste leva inom. De syns inte och ingen nämner dem, men de finns där som ett osynligt stängsel och burar in oss. Många människor skulle nog vilja kliva ur dessa ramar och göra som de själva vill, men de är rädda för att bli dömda, dem har inte nog med självförtroende. I dessa fall övervinner inte viljan, utan rädslan. En del andra lever utanför ramarna och struntar i vad andra tycker och tänker, men alla har inte den styrkan, man vågar inte ta steget ut. Man vill inte möta blickarna, fördomarna, skitsnacket, föraktet och den där känslan av att folk ser ner på en. Då stannar man mycket hellre i den trygga ramen.
 
Det är så fel, så himla fel att vi ser ner på folk som vågar sticka ut lite, är speciella, har något speciellt eller bara vågar. De modet vi svenne-banan svenskar inte har. Allt ska vara lagom.
"- Men kolla på henne! Hur sjutton kan hon ha de där byxorna? De är alldeles för mycket!"
"- Jag håller verkligen med dig! Kolla hur folk tittar på henne!"
 
Tänk om vi bara kunde sluta döma varandra, bara låta alla vara som de är, som de själva vill vara och på det sättet trolla bort de där osynliga ramarna där man måste vara på ett visst sätt. Sluta med våra dömande blickar och istället tänka; "Shit, cool tjej som vågar ha de där byxorna! Önskar jag också vågade det!" Tänk vilken inspirationskälla allt skulle bli och vilket trevligt samhälle vi skulle få. Helt klart något som är värt att fundera på! :)
 
Att döma någon säger faktiskt mer om dig själv än om personen du dömer. Tro det eller ej! ;)

29 augusti 2012

Heeej på er! :)

Hur är läget? Med mig är allt bara bra! Lite lagom trött efter en natt med lite för lite sömn då jag kom i säng alldeles för sent... Men har en ganska kort dag idag så det funkar ändå! :) Efter skolan blir det stallet och en välbehövlig ridlektion. Ska bli riktigt roligt! :D Till kvällningen blir det ut med båten och middag på en mysig ö. :)

Slänger upp en dagens outfit sen också, den är betydligt roligare idag än igår! ;)




Dag 11 - Ur min Instagram

Ja, här är lite bilder ur min Instagram (som är en Iphoneapp för er som inte visste det :)) De flesta av bilderna är från förraförra sommaren. ;) Jag uppdaterar min Instagram ganska regelbundet så om ni vill följa mig eller bara kolla in mig så heter jag memadde. ;)(finns massa bilder som inte visas på bloggen... )






Klimat

Bildkälla
 
Det här är planeten jorden. Förmodligen en av universums vackraste planeter. Och varenda evig dag gör vi så mycket för att förstöra den...
 
Vi pratade faktiskt om en väldigt intressant sak i skolan igår; nämligen den globala uppvärmningen. Den globala uppvärmningen som alla så evigt tjatar på. Jag är en miljömedveten människa; inte extrem men jag har lite koll. Jag duschar inte överdrivet länge, jag återvinner burkar och papper, försöker göra det jag kan. (Vi räknar inte moppen, den är ju inge vidare tyvärr, även om den är fyrtaktig och drar lite bensin...)
Jag har alltid sett den globala uppvärmningen som något vi kommer kunna kontrollera inom en snar framtid, men igår vändes allt om; vi kommer inte kunna kontrollera den, FÖR VI GÖR JU FÖR LITE ÅT DEN!
 
Vi ser på Al Gores film, (vet inte vad den heter), som handlar om hur han jobbar mot den globala uppvärmningen och att han vill fortsätta lämna kvar den vackra planet vi har till nästa generation. Väldigt väldigt bra film! :) Han beskriver vad som händer, visar diagram över hur mycket koldioxidhalten kommer öka i atmosfären (vilket är EXTREMT mycket) och försöker få folk att tänka till, förändra något. Och jag ska erkänna att jag fick mig en rejäl tankeställare. Jag vet inte hur, men vi måste verkligen göra något åt det här.
 
Äntligen förstår jag det! Annars kommer vi ha en alldeles för varm planet, väder kommer ändras; och det är inte till det bättre. Och till er som tänker att det dröjer typ 100 år och vi i min ålder är döda; tänk om det är bara 50 år tills detta ovan är ett faktum.
 

Dagens outfit

Här har ni min (inte så speciella) outfit! Enkel & bekväm helt enkelt! ;) Imorgon får jag hitta på något roligare! :P

Jeans - Cubus
Linne - Bikbok
Kofta - Lindex
Klocka - Jetset
Halsband - Mormors gamla
Ring - Konfa-present
Skor - Converse


Noll motivation

Idag är en sån där typisk dag när motivationen är nere på noll... Allt är liksom jobbigt, fel, tråkigt osv... Min outfit idag är verkligen inte speciell (lägger upp bild sen). Jag har matchat guldhalsband och en silverring! Bra där Madde! Har aldrig gjort det omedvetet förut!

Skolväskan som jag borde ta in på mitt rum och packa upp har jag dumpat på golvet i hallen. Jag vet att jag planerade att springa nu efter skolan. Men det känns inte så lockande just nu... Imorse när jag vaknade var det 7 grader ute och jag fick ta fram min höstjacka! I augusti! :O Nej hörrni! Jag får för sjutton ta och skärpa mig nu! ;) Man gör det inte roligare än vad man har sig! Nu blir det ut på en springrunda med musik, sen dusch, blogg & plugg! Hörs sen! :D

Lyxade till mitt mellis idag! ;) Hallon, blåbär, banan, mjölk och lite mörkchoklad...




Outfit a la Sicilien 2

Här kommer en ny outfit från veckan i Sicilien! :)
Denna dagen var vi ute på utflykt, så jag var mest ute efter något som var skönt att vandra runt i med tanke på värmen! :) Sen på det blev det helt enkelt inga smycken och en bekväm tofs.
 
T-shirt - H&M | Jeansshorts - Kappahl | Glasögon - Prestige | Glasögonkedja - Synoptik | Flipflops - No idea haha!
 
 
 
 
 
 

Skola

Heeej på er! :)

Taggar till sista lektionen i skolan för dagen. Sen blir det hem och ge sig ut på en springrunda och därefter blir det lite plugg! ;) Har verkligen inget roligt att berätta just nu... Men kommer nog på något till senare! ;) Inlägg kommer såklart! :)


Dag 10 - Någonting jag gillar att göra

Det finns mycket som jag tycker om att göra, men ska jag välja någonting som kanske är lite unikt så kan jag berätta att jag tycker om att måla naglarna. ;) Tycker det är jättekul att komma på saker man kan måla osv, fixa de fina... Dessutom är det ganska mysigt och avslappnande. :) Här har ni lite olika naglar jag har haft:



(Nagelförlägning)


Madde presenterar Johanna...


Vad heter du?
Jag heter Inger Johanna Margaretha Sturk och Johanna är mitt tilltalsnamn :)smile

Hur gammal är du?
Jag är sjutton år gammal och född den 13e juli! Mitt i sommaren precis som Madde!

Skola?
Jag går Naturvetenskapsprogrammet på Hersby Gymnasium som ligger på Lidingö, jag och Madde går i samma klass sedan ett år tillbaka vilket jag är jätteglad över eftersom det ledde till att vi blev närmare vänner!

Berätta lite kort om dig själv. (intressen, sporter osv...)
Jag Växte upp i Sigtuna och flyttade till Lidingö för två och ett halvt år sedan. Jag har ridit sen jag var sex och det är det bästa jag vet. Just nu rider jag cirka tre gånger i veckan på ekholmsnäs på min medryttarhäst som heter Paleur men han kallas Palle! Jag spelar också piano men ja har hållit på med fiol och klarinett innan! Det var inte riktigt min grej därför bytte jag till piano. Jag spenderar en väldig tid på gymmet, det är ett väldigt bra sätt att få bort all stress från plugget och vardagen! Jag älskar att umgås med mina vänner också, det är det bästa jag vet! Sen gillar jag kläder och shopping också.. Man är ju tjej haha ;)wink

Hur känner du & Madde varandra?
Jag träffade madde för ett och ett halvt år sedan ungefär via gemensamma kompisar och vi träffades en del men det var väl när vi började i samma klass vi kom varandra nära på ett annat sätt tror jag! Då blev vi riktigt bra vänner!

Och hur ofta brukar ni ses?
Varje dag i skolan oftast, ibland på helger och efter skolan så jag skulle säga väldigt ofta, men det är bara positivt tycker jag! :)smile

Vad tycker du om hennes nya blogg?
Madde har en härlig personlighet och den lyser verkligen igenom hela hemma blogg. Den är underhållande och hon är riktigt bra på att få inläggen intressanta för läsaren. Jag hoppas hon håller igång den länge, jag vet att jag kommer läsa den hela vägen och det tycker jag ni ska göra också! :D

Har du en blogg?
Nej men ibland funderar jag på att skaffa en det måste vara sjukt kul att ha en dagbok på internet man kan bläddra tillbaka i och minnas tidigare delar ur ens liv.

Singel/förhållande?
Singel just nu, jag tar allt som det kommer så det är svårt för mig att säga hur jag vill ha det. Jag tycker det är skönt att bara behöva ta hand om mig själv och fokusera på det men jag antar att jag kommer låta helt annorlunda om/när jag blir kär. Man vet aldrig hur framtiden blir så vi får väl se!

Ditt bästa minne med Madde? ;)wink
Det finns många men det bästa minnet eller minnena med Madde är nog alla deeptalks vi haft eftersom det är då jag verkligen märker vilken underbar vän jag har med sjukt bra syner på saker. Hon är en otroligt stark person och det smittar av sig på mig också vilket även hjälper mig att vara stark! Det är viktigt att ha vänner som ger en styrka, glädje och positiv energi och det är en sådan vän Madde är mitt i prick!

Berätta en rolig/udda/knasig/hemlig sak om dig själv? ;)wink
Jag är fullkomligt livrädd för sjögräs. Spindlar e också läskig men sjögräs är vidrigt, jag klarar verkligen inte av det. Så det är ju jättebra att vi är på västkusten på somrarna och badar i havet, det brukar bli jag som är badkrukan i familjen då. Jag brukar bara bada några fåååå gånger per år för ja vägrar bada där de är sjögräs på botten och det är nästan överallt ju. Så länge jag kan minnas har jag varit livrädd för sjögräs och den rädslan lär stanna kvar hela mitt liv.

 

Special

Godkväll! :)

Tänkte bara slänga in ett inlägg här! :) Har suttit och pluggat ett tag nu och jag måste ändå säga att det är lite små mysigt (det är ovanligt att jag ens tänker det!), men jag sitter här med vattenmelon och gör några enkla uppgifter. Mys!

Ska snart ta mig an en lite special uppgift där jag ska skriva ner några stödord! Jag och två andra tjejer ska nämligen ha en special redovisning! ;) Riktigt roligt faktiskt! Blir en hel del tips som jag tror att jag delar med mig av här också! ;) En del av er har säkert användning för dem också, framförallt ni som precis börjat gymnasiet... Återkommer med dem när redovisningen är klar! :)

Imorgon blir det en del bra inlägg här, självklart med lite variation som vanligt! Jag hoppas ni gillar det! För jag gillar när det är blandat haha! ;)

Vi hörs kanske lite senare, men förmodligen imorgon! :)


Polyvore

En rolig hemsida jag vill tipsa om är Polyvore! (Framförallt för er som är modeinstresserade! ;)) Det är enkelt att bli medlem och sen är det bara börja leka. Allt går ut på att man kan göra sina egna collage med kläder från massa olika märken, man kan söka på t ex "Gina Tricot" så kommer det upp kläder därifrån! Det enda som sätter stopp är fantasin! ;) Riktigt rolig hemsida som jag gärna använder! :)
Man kan även följa varandra! Skulle ni vilja följa mig så heter jag maddosch. :)

Här nedan är ett collage jag gjorde:
 

Dagens outfit

 
Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan la upp den här bilden och sa att jag skulle försöka göra en liknande outfit? Det gjorde jag idag! ;)
 
Fotograf är självklart Ylva! ;)
 
Jeans - Cubus
Skjorta - Lindex
Skor - Topshop
Klocka - Jetset
Armband - Ingen aning...
Halsband - Present av Beccis! :P
Väska - Åhléns
 
Vad tycker ni? Tycker ni att jag lyckades bra? ;) Valde silver istället för guld smycken, men i övrigt ger jag mig själv klart godkänt haha! ;)
 
 

Innebandy

As you guys already now var jag och Becca på innebandymatch i lördags.
De som spelade var Sundbyberg mot Tyresö. Vi hejade på Sundbyberg. :D Matchen var över förväntning och den var verkligen rolig att se på. SIK (Sundbyberg) var riktigt duktiga, framförallt i försvaret! Tre snygga mål bjöds det också på, men tyvärr så gjorde Tyresö också tre mål. Med 2 minuter kvar dömde domaren, enligt min åsikt, extremt orättvist och var mer på Tyresös "sida", vilket ledde till att Tyresö gjorde mål och vann matchen. :(
Men trots detta var det roligt att se! :D

Fotade en del också, så bjuder på några härliga innebandy bilder! ;)

 

Tillbakablick sommar 2012 - midsommar






Foto: Jag (& Hanna) | Modell: Jag | Redigering: Ingen alls på någon bild! ;)

Min midsommar i år spenderades för första gången på tre år hemma, vilket var riktigt skönt! Dagen inledes med lunch tillsammans med några familjekompisar mitt under den strålande solen. Vi begav oss sedan ner till midsommarstången och åt tårta och dansade såklart! ;) Därefter tillbaka till oss för bad och solstund. Då började folk droppa in och vi begav oss då gemensamt hem till våra familjekompisar för att avnjuta en riktigt stor och härlig grillmiddag. Kvällen innehöll också volleyboll-match, studsmatta och tv-spel. Den avslutades hemma hos en kompis med trevliga människor och när jag vid fyra tiden körde upp för backen mot mig gick solen upp.
Mycket väl godkänd midsommar! ;)

Dag 9 - En profilbild jag haft på facebook


"Sol, vind & vatten, höga berg & långa bad, det var somaren 2011 gjord av" ♥

Four times

God kväll på er! :)

Ligger i sängen och ska strax släcka! Men tänkte blogga lite först. ;) Det blev gymmet idag tillsammans med Love som planerat (för fjärde gången den här veckan, rekord haha! Plus ridning två gånger). Dock måste erkänna att jag inte riktigt var supertaggad, utan ganska trött i kroppen, men jag körde på ändå! Blev helkropp idag men med lite fokus på benen. Det gick bra, och ska jag vara ärlig känner jag verkligen resultat nu! :D

Imorgon börjar skolan på riktigt och vi får se hur det blir med bloggen och träningen nu, men I will do my best! :)
Sov gott! ;)


Kräftskiva

Igår hade jag & Becca kräftskiva med några mysiga vänner. :)
Vi hade det verkligen trevligt och mysigt. Tänkte att jag skulle berätta om hur jag och Becca la upp allt, så kanske ni kan få lite tips. ;)
 
Vi började kvällen med drink och snacks. Vi satt och snackade om allt och bara tog det lugnt. När alla kom fick alla gäster dra varsinn lapp och på den lappen stod det t ex "Du vill vara med på bild hela tiden!". Sedan skulle man då göra det som stod på ens egen lapp. Väldigt rolig mingel lek! Vi hade dock bara pinsamma saker på våra lappar, eftersom att vi känner varandra, men man kan ju ha i stort sett vad som helst!
Vid middagen fick alla gissa vad dem andra hade och så avslöjade man därefter sin egen lapp. Många skratt blev det! ;)
 
 
Efter drinken lekte vi min absoluta favoritlek; nämligen spotta råtta! (Låter lite halv äckligt sådär, men den är bara rolig!) Den går ut på att alla får varsinn geléråtta och sedan ska man spotta den så långt som möjligt. Brukar använda ett hopprep som "start". Svårt men kul! ;)
 
Efter det var det middagsdags. Vi satt ute under tak med en brasa, massa ljus och infravärmare vilket fungerade alldeles utmärkt. Vi åt kräftor, västerbottenpaj, köttbullar, bröd och sjöng snapsvisor. Lyckat!
Bad blev det näst på listan och det var lite småkallt, men skönt! :P Kvällen avslutades med efterrätt, gitarr spelande ute i natten och som grädden på moset blev det film! Enligt mig en lyckad kväll och det verkade som om de flesta hade trevligt! :D
 

Beccis

That's me ;)

Bästis & jag

Love, Amanda & Ylva

Rasmus

Rasmus & Johanna

Jag & Love

Johanna, Becca & Rasmus

Amanda & Ylva Fina tjejor!

Johanna, Rasmus, Love, Becca, Rasmus & Amanda

Ylvis

 
Tack för igår alla fina vänner! Ni är bäst!
 
 

@ the gym

Nu kör vi! ;)


Hur är det att ha tandställning?

Här är ett inlägg jag skrev innan jag tog ut tandställningen:
 
Satt och funderade på vad jag ville skriva om. Något ovanligt, något som inte så många har bloggat om... Men vad? Och då kom jag på det! Tandställningen! Den där metallbiten jag har har i munnen och som jag hittills dragits med i 9 månader. Det gråa som täcker mina tänder och som oftast är ivägen, men som jag ändå (på något konstigt sätt) står ut med.

Först lite bakgrund till det hela;
Den 11 november 2011 satte jag in tandställning på min överkäke. Den 10 februari 2012 satte jag in tandställning på min underkäke. Anledningen var att jag har ett bettfel som gör att jag "biter" mig själv i gommen.

För er som inte vet hur det är att ha tandställning tänkte jag nu berätta hur det är. För det är faktiskt en känsla som är svår att beskriva. Innan jag satte in min tandställning så fick jag höra historier om hur ont det gjorde, men att det var värt allt i slutändan. Jag kan inte annat än att hålla med dem. Jag har haft så fruktansvärt ont emellanåt, så ont att jag bara velat lägga mig ner och gråta, men när jag ser vad som har hänt med mina tänder inser jag att DET KOMMER VARA VÄRT DET! För vilken otrolig skillnad man ser så fort! (Vilket gör att man hela tiden vill ha kvar den). Det andra som jag tycker kännetecknar tandställning är att man först är så ovan. Det känns så fel i munnen och den passar inte in där. Leendet i spegeln ser fruktansvärt ut och man vill bara bryta ihop, men... Man vänjer sig fort! Snart känns det rätt och den passar. Nästan så att man undrar hur det skulle vara utan den. Leendet i spegeln blir bättre och bättre, man börjar trivas lite smått. ;) Jag fortsatte bara le.

Lite innan och "under tiden" bilder;





Ser ni skillnaden?

"Jobbiga saker":
- Tandställningen är ivägen när man ska äta... Mat fastnar jättelätt *euuuw*!
- Man kan inte äta allt man vill! Risen, morötter, äpplen, tuggummi...
- Den gör ont.
- Man måste gå till tandläkaren var tredje månad.

Trots dessa grejer ovan ångrar jag verkligen inte att jag satte in den. Trots all smärta, alla tandläkarbesök så är jag verkligen mer än nöjd. Mina tänder är numera HELT raka och jag är så glad! :D (Ler hela tiden ;))
Det enda jag väntar på nu är att ta ut den! Vi får se när det blir av! :)


Mitt leende i november 2011... (Extremt stel och obekvämt...)


Mitt leende nu juni 2012 :) Lite mer bekvämt!

That's the tandställning! Jag trivs riktigt bra med den nu! :)
 
 

Dag 8 - Min första bästa vän

Min absolut första bästa vän heter Hanna. Vi lärde känna varandra när vi började i samma klass i 6-års. Och sen var det alltid vi. Som lekte på rasterna, som snackade, som lekte efter skolan, som alltid fanns där för varandra och som alltid berättade massa hemlisar för varandra. Ni vet hur det är när man är liten? När man inte bryr sig om utseende, vilka man är med osv... Man bara ÄR.

Vi gick i samma klass till och med tvåan och sedan flyttade jag och bytte skola. Vi höll kontakten uppe ett tag och sågs så ofta det bara gick, men sen tappade vi den. Vi sågs inte på ca 5 år och vi snackade knappt. Men 2009 så tog vi tag i saken och träffades, saker har såklart förändras men våran vänskap är fortfarande densamma. :) Senast vi sågs var på jullovet. :)

Men på något sätt kommer Hanna och jag alltid vara bästa vänner. ♥


Old times ♥

2009

Hanna 2011

26 augusti 2012

Godmorgon på er! :D

Vaknade för en halvtimme sen, lite halvseg eftersom jag kom i säng vid 3... Men annars är det toppen! :D Kommer bilder och sånt från gårdagkvällen sen. :) Dagens planer är lite plugg och sen så blir det gymmet! Ska bli skönt att träna lite! Annars blir det en lugn dag för min del. Bloggen ska uppdateras också såklart! ;)

Hörs senare!


Hästbilder

Tänkte bjuda på lite hästbilder... ;)
Hade ridlektion i onsdags och Ylva var med mig och fotade så tänkte att jag slänger upp några av bilderna. Ponnyn jag rider heter Oliver, är en d-ponny och till salu faktiskt! Han skulle verkligen kunna komma en bra bit i dressyr med "rätt" ryttare. Jag menar kolla in steget på t ex andra bilden!
Det är bra med bilder från när man tränar, för då ser man vad man behöver jobba med! :)

Fotograf - Ylva | Modell - Jag & Oliver | Kamera - Nikon D3100 | Objektiv -Tamron 80-300mm | Redigering (på vissa bilder - Jag |

Home

Hej på er! :)

Jag är hemma från innebandymatchen nu! Det var väldigt roligt att titta på! :D Och jag saknar verkligen att själv få spela (yes, jag har spelat!). Jag åkte med Becca och det tog lite tid innan vi förstod var hallen låg, men när vi väl var där så var det sjukt kul! :D Dock förlorade laget vi hejade på så det var mindre kul... :( Men jag går gärna på fler matcher! ;) Bilder kommer också! :)

Nu blir det fixning inför kvällen! Hörs sen! :)


Dag 7 - Bloggnamnet

photomade.blogg.se

Bloggnamnet betyder "Foto gjord" på svenska. När jag startade bloggen så ville jag helt enkelt ha ett namn som innehöll ordet "Photo" eller "Foto" eftersom att det här kommer vara en blogg som inriktar sig lite på fotografering. Och sen så blev det "made" efter "photo" eftersom att det liknar Madde och för att jag tyckte att det passade bra. Dessutom så skulle jag inte klara mig utan att fota och själv få stå framför kameran. Så foton gör mig. ;) photomade


Lördag 25 augusti 2012

Heeej på er! :)
 
Tänkte bara dra lite snabbt om dagens upplägg, för idag är det en dag med mycket innehåll! ;)
Dagen kommer inledas med att jag beger mig till okända trakter tillsammans med Beccis (henne ni lärde känna igår ;)) där vi ska titta på min favoritsport; nämligen innebandy! :D Ska bli riktigt roligt och ser verkligen fram emot det! Får uppdatera mer på plats...
 
Efter det bär det av hemåt för städning, fixning, matlagning och massa annat mys och sedan blir det kräftskiva här med lite vänner! Ska bli supermysigt! :D Berättar mer om alla roliga grejer jag och Becca har kommit på som vi ska göra ikväll imorgon. (Kan ju inte avslöja de här eftersom att jag vet att några av gästerna läser min blogg! ;)) Hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi under dagen! :)
 
Tidsinställda kommer såklart!
 
Bilder från kräftskivan jag var på förra helgen! :P
 
 

Svarar på en fråga...

Fick en fråga på DET HÄR inlägget som jag tänkte ta upp!
 
Snygga skor! vem tar bilderna på dina outfits? :)
 
För det första tack så mycket! :D Till din fråga; Det är mina kompisar som tar mina outfit bilder! :) Jag har min personliga bloggfotograf (hehe) som heter YLVA! ;) Hon är bäst på att ta bilder! Sen brukar Becca fota mig och ibland Johanna, men Ylva tar dem flesta.
 
Ni får gärna ställa frågor! Jag svarar på allt! ;)
 

<3

Kärlek är inte bara att hålla fast vid någon. Det är också att släppa taget när det är dags.


Tillbakablick sommar 2012 - Landet 1

FotografFör det mesta jag | Kamera - Nikon D3100 | Objektiv - Nikon 18-55 mm | Redigering - Ingen |
 
Här har ni sett lite bilder från mitt sommarlov, och just dem här bilderna är tagna på mitt ena landställe som är beläget norr över! ;) Bland annat så ser ni att jag ätit jordgubbar haha! Nej men jag spenderade nästan två veckor där med min familj. Vi åkte på utflykter, fiskade, åkte wakeboard, läste böcker, träffade våra släktningars hundar (valpen är så himla söt) och tog det lugnt. Precis som det ska vara på sommarlovet! :)
 
Copyright på alla bilder!

Madde presenterar Rebecca (bästa vän)..

Hej! :)

Jag heter Rebecca Ljungberg och är 16 år; blir 17 i november. Alltså är jag född 1995. Jag går på Hersby gymnasium, på Lidingö i tvåan. Jag och Madde går i samma klass, läser Naturnatur. Om jag ska beskriva mig själv i korta drag så skulle jag säga att jag är en glad och spårad tjej som tävlar dressyr med min D-ponny Mistral.

Madde och jag lärde känna varandra när hon bytte till min klass i ettan. Vi visste vem den andre var innan vi började i samma skola, men umgicks inte då. Det var skolan som fick oss att bli sammanförda och det är jag extremt glad över. Jag och Madde ses mellan fem och sju dagar i veckan. Varje dag i skolan; åker till och med till skolan tillsammans; höst som vår och vinter som sommar. Spelar ingen roll vilket väglag det är! Vi ses vid mig på mopparna eller på bussen vid mig. Vi brukar vara med varandra på helgerna också. Inte varje dag; varje helg. Dock ändå ganska ofta.

 

Ni kan inte läsa om mitt liv på en blogg, som ni kan om Maddes, men ni kan följa mig på Instagram reblju heter jag där! Jag har precis gått ut ur ett instabilt förhållande där gnistan mellan Johan och mig hade dött. Jag älskade honom inte längre och då kände jag att det var lika bra att det fick ett avslut så vi båda kunde göra vad vi ville med livet. Tror att jag börjar få känslor för en annan person, men hoppas inte det, för det skulle förstöra vår relation. Han bor ändå en bra bit från mig så vet inte hur bra det skulle fungera. Jag känner att det är super skönt att vara singel ibland och bara kunna sätta sig själv i centrum utan att tänka på vad konsekvenserna blir om man råkar göra något med någon och sedan ångra det dagen efter… Och ibland är det bara förjävligt att vara själv utan att ha någon att vända sig till som man vet älskar en. Jag måste erkänna att jag har kommit ut det dära att haffa runt på fester och ”ligga runt” och vill hitta någon rolig, spårad och skön! Det är inte direkt så att jag letar efter en ny kille, men när folk säger att de ska wingmana en och att de har hittat en kille så blir det ändå att den är fel!

 

Jag kan verkligen inte säga vilket mitt bästa minne med Madde är, men två stycken som jag alltid blir glad av när jag tänker på dem är; när vi var i Schweiz i sommras och gick in i mataffären och köpte *** och ** (och chips) och sedan satt och ***** inne på mitt rum. Då träffade vi också två riktigt läskiga killar som var 25 och 28 år och var helt stoned och fulla så att de knappt kunde komma ihåg sina namn. Och det andra minnet med Madde är när hon och jag hade åkt förbi Statoil och handlad Pringels och sen träffade vi min gamla konfakompis Rasmus, (som jag har kommit jättenära nu) Love, (det visade sig att han också gick på Hersby och vi har blivit bra kompisar) Mårten, (han är verkligen helt underbar och har hjälpt mig med mycket, även om vi inte känner varandra så bra) Johan (det var första gången jag såg honom och tyckte att han var så snygg och super trevlig) och Fredrik ((Bromma) det säger allt..) vi allihopa stod och snackade ett tag och sen drog de vidare och vi också. Vi åkte och träffade mina två polare Charlie och Timmy, men de var så tråkiga så vi försökte hitta Rasmus och Co. och det gjorde vi tillslut. Efter en trevlig och mysig utekväll drog vi hem till mig och gjorde ett videoinlägg. I det satt vi och spårade och flummade som fan. Det som är så underbart med detta minne är att det var första gånger jag och Madde sov hos varandra och vi var redan så nära. Det var då jag förstod att hon var min bästa vän!

 

Om jag ska berätta något knasigt om mig själv så får det bli att jag blev erbjuden en trekant för några dagar sen, och jag tackade JA!

XOXO Becccis

 


Här är videobloggen vi gjorde! ;) Den ses på egen risk, och jag hade den på min förra blogg, så man kanske inte riktigt förstår allt! Men det här är iallafall nästan ett år sen, tiden går fort när man har roligt (spårar!) ;)

Begravning

Nu beger jag mig till begravningen. Vi får se om jag orkar blogga efter, men det kommer iallafall en del tidsinställda. Ha en bra fredag! :)

Klänning - Lindex
Skor - Skopunkten
Halsband - Ärvt
Väska - Gammal, ingen aning


Dag 6 - En sak jag inte kan leva utan

Ska jag välja en sak som jag verkligen inte kan leva utan så skulle det nog bli min mobiltelefon. Den är min bebis, just på grund av att den ger mig kontakt med vänner och familj, man kan blogga från den (;)) och man kan lyssna på musik. Tre saker som jag är mer eller mindre beroende av.


Skolfoto

Heeeej på er! :) ♥
 
ÄNTLIGEN sitter jag här framför datorn och kan blogga! ;) Som jag längtat! Dagen idag har innehållit mycket träning. Underbart! Den började i skolan med skolfoto (vet ej hur bilderna blev haha), sedan vidare på gymmet och avslutades i stallet med ridlektion.
Gympasset fokuserades på armar och rygg. Jag tyckte det gick bra och det blev rätt intensivt. Sedan åkte jag vidare till stallet och red. Det gick faktiskt helt okej!
Nu sitter jag här och hela kroppen är slutkörd! Men det är så det ska vara! :P Imorgon ska jag på begravning, men bloggen kommer såklart uppdateras ändå! :D
 
Målade mina naglar häromdagen! Like på dem eller? ;)
 
 

Bloggen är knäpp...

... Uppdatering på gång!


Dagens outfit

Här är dagens outfit! :)

Tröja - Gant
Jeans - Cubus
Klocka - Jetset
Halsband - Halsband
 


Madde presenterar...

Kategori: Madde presenterar...

Jag vet själv hur tråkigt jag tycker att det är att läsa bloggar där man skriver: "Idag har jag varit med Cecilia. Vi solade och badade osv..."  Alltid kul att veta vad du har gjort idag, men vem är Cecilia? Därför tänkte jag att ni skulle få lära "känna" några av mina vänner. I syfte att ni ska få lite koll på vilka de är, få ett ansikte på dem så att dem inte bara är namn. (Självklart kommer det inte gå att göra med alla. Alla kanske inte vill dessutom, så ibland kommer ni att få stå ut med "Idag har jag varit med Cecilia." Men jag ska försöka undvika det så gott jag kan. :))

Den första kommer snart... :)


Dag 5 - Det här får mig att må bättre

Det finns mycket som kan få mig på bättre humör när jag är nere. Några exempel är:

- Mina vänner
Ganska logiskt, mina vänner lyckas alltid få mig på bättre humör. Ett telefonsamtal, ett sms, en pratstund... ♥

Becca, jag och Ylva :)

- Bra musik
Peppande musik gör mig alltid på bättre humör. Och ni kanske har lagt märke till att jag har en kategori som heter "Ur min Spotify" ;)

- Sommar och sol
Jag fullkomligt älskar sommaren! Det är varmt, soligt och allmänt härligt! Man kan bada, ha sköna sommarkläder och klackar på sig. I ♥ IT!


- Träning
Att träna kan få mig att må mycket mycket bättre. Att få röra på sig, ta ut sig och svettas får mig att må bättre både fysiskt och psykiskt. :)

Spännis... ;)

- Shoppa
Som tjej så tycker jag om att shoppa, framförallt skor. Så en shoppingrunda piggar alltid upp, även fast det kan vara kostsamt ibland och oftast inte är alternativ ett ;)

- Blogga
Bloggen piggar upp mig! :) Att få dela med sig av något och få respons och konstruktiv kritik osv gör att jag mår bättre. Och söta kommentarer gör ens dag! :D

- Bara göra något som jag tycker är roligt
Fotografera, promenera, dansa hejvilt, sjunga rakt ut, baka, äta godis mm, mm! Här finns det många saker som piggar upp! :)

Godiiiis! ;)

I will die some day, let's hope it's not today

Godkväll kära läsare! :)
 
Förlåt för min obefintliga uppdatering idag (igår) men jag har inte suttit stilla en sekund idag! Började dagen på gymmet med Love och det var superskönt att träna. (Blir ett pass imorgon också! ;)) Sen hämtade jag ut min bettskena och handlade lite smågrejer till mina tänder. (Smile bitch, smile!!! :D)
Därefter åkte jag hem och åt en snabb lunch för att bege mig till stallet och ridlektion. Gick helt okej! :) Ylva var och fotade så jag lägger upp lite hästbilder imorgon! Står ni ut med det? ;) Ni har inget val... Hehe!
 
På kvällen blev det lite middag på en restaurang faktiskt! Mysigt och gott! Tog en ceasarsallad! Mums! :) Imorgon blir det grym uppdatering med dagens outfit och massa annat skoj! Hörs vi då? ;)
 
You only live once, remeber that!

Mina mål hösten 2012

Tänkte att jag skulle dela med mig lite av mina mål jag har under denna höst. En del är dock hemliga, så dem får ni klara er utan... ;)
 
Skolan:
Den här hösten (hela året) vill jag verkligen satsa mer på skolan, vilket jag också tänker göra; PÅ RIKTIGT!
 
Bloggen:
Försöka köra hårt med bloggen, vilket jag hoppas ska fungera även med skola, träning och kompisar! Hittills tycker jag iallafall att det går väldigt bra! ;) Snitt: 7 inlägg per dag just nu och bloggen har varit "öppen" i 3 dagar. We go hard! ;)
 
Träning:
Inom träningen ska jag göra en ny gyminstruktion och få ett nytt träningsprogram som ska ha fokus på mage och rygg. Jag ska jobba för att få tillbaka min kondition som jag inte tränat på två år...
 
Övrigt (de bästa målen):
- Jag ska le mycket! :D
- Jag ska leva under tiden och inte bara i framtiden och planera massa saker; här och nu gäller!
- Äta glad mat! (Förklaring kommer!) ;)
- Vara mig själv och stå upp för den jag är!
- Vara positiv till allt! :)
 
Där har ni en del av de målen jag har med det här halvåret. Jag vet att den kan vara svårt allt klara allt, men jag ska, precis som vanligt, göra mitt allra bästa så får vi se hur långt det räcker! Let's go! ;)
 

Sensommar

Nu när skolan börjar igen så har vi kommit till slutet på sommaren... Sensommar som det så fint heter! ;) Tycker verkligen att outfiten ovan passar helt perfekt just nu! :) För man vill ju inte riktigt börja med höstkläder ännu! Jeansjackan funkar bra fortfarande och jag älskar kombinationen av jeans & jeans. En vit skjorta funkar alltid och platå sneakers är mer än rätt! :) Ska se om jag kan få ihop den här outfiten...
 

Dag 4 - Mina rädslor

Jag är rädd för:

- Att falla från höga höjder
- Spindlar

- Under vissa skräckfilmer
- Att förlora någon närstående



Dagen

Godmorgon på er! :)

Hoppas ni sovit gott, för det har jag gjort! Skönt med lite sovmorgon! Idag är det en fullspäckad dag och jag kommer befinna mig lite överallt!
Ska inleda med gymmet om 40 minuter tillsammans med Love. Därefter in till stan för att hämta ut min bettskena som jag måste sova med. Jag måste även handla lite grejer på Apoteket till mina tänder för nu ska jag vara mer än noggrann. ;) Sedan blir det stallet och rida. Ska bli riktigt kul! :D
Sist men inte minst ska jag försöka gå igenom lite inför skolan, schemat, planera osv... Men det blir ikväll det! ;) Energin ska räcka till mycket idag! :P

Vi hörs under dagen! :D


Dagens outfit

 
Haha jag insåg att jag verkligen hade samma färger på mig idag som igår! :P Men detta är vad jag har sprungit runt i idag! :)
 
Linne - Bikbok
Jeans - Cubus
Skinnjacka - Kappahl
Klocka - Jetset
Halsband - En affär som jag verkligen tappat namnet på...
Väska - Åhlens
Skor - Converse

Ingen tandställning

Imorse tog jag faktiskt ut min tandställning som jag haft i 10 månader! :D Det är helt underbart och en riktigt häftig känsla. Jag har ju dock haft tur eftersom jag haft min kort. Men jag trivdes faktiskt riktigt bra i den! ;) Ska lägga upp lite jämförelsebilder sen så ni (och jag) får se skillnaden! :) Kommer ta ett tag att vänja mig vid att jag inte har den. Blir chockad så fort jag tittar mig i spegeln och ser ett stort VITT smile haha! ;)

Två bilder från idag!

I paketet...



I paketet var det ett par skor! Blev riktigt sugen på att beställa hem ett par sneakers med klack på eftersom jag såg flera stycken i sommar. Jag tycker verkligen att dem är otroligt snygga och dem kommer sitta fint på mina fötter i höst! ;) Fungerar att matcha med de flesta färger vilket är grymt!

Vad tycker ni? :)
 
 
 

Paket

Ska åka och hämta ut ett paket! Visar vad det är när jag kommer hem! ;)


Våga

Inget är så häftigt som människor som vågar tro på sig själva.

Jag blir lika impad varje gång en människa tror på det hon gör, står upp för det hon vill och tycker. DET tycker JAG är häftigt! Sådana människor respekterar jag till 100%. Ofta är det också de människorna som tar sig längst här i livet, de som står upp för sina ideér när alla andra slänger iväg kommentarer som: "Det där är en dum idé!" "Det där klarar du aldrig!" "Skojar du med mig?" Nedlåtande. Eller avundsjuka.

Många människor skulle redan här backa av och ångra sig. De vågar inte tro. Men sen finns det då en del som utan problem kör sitt eget race, trots att folk inte tror på dem. Men de vågar tro på sig själva. Vilka tror ni det är som står med prisrosetten i handen på tävlingar? Eller som blir befodrade? Som lyckas med det där eventet? Som får starta ett eget klädmärke?

Är de dem som vågade och trodde? Eller de som backade av när de fick kritik?

Just det... ;)



Våga tro på dig själv, det är starten om du vill lyckas här i livet.

Outfit a la Sicilien 1

Under veckan jag var i Sicilien tog jag en hel del outfit bilder :) Tänkte att jag bjuder på dem såhär emellanåt och skriver lite kort om hur jag tänkte när jag valde outfit! ;) Hope you like it!
(Ibland får ni stå ut med att jag tar bort mitt ansikte... Sorry about that! Men det kommer inte vara ofta! Lovar!)

Första dagen vi var ute hade jag på mig följande:
Top - New Yorker | Shorts - Gamla, från Kappahl | Klocka - Jetset | Armband - Glitter? | Skor - Scorett | Väska - Longchamp
 
Tanken var att jag mest ville lägga fokus på tröjan eftersom den är lite "speciell". Därför valde jag vita shorts till, en vit klocka och ett enkelt guld armband! ;)

(Går)dagens outfit

Här kommer (går)dagens outfit! :) Den gick inte att ladda upp igår hehe...

T-shirt - H&M
Jeans - Cubus
Jeansjacka - Lindex
Halsband hjärta - Ingen aning
Halsband kors - Cubus
Skor - Skopunkten


Dag 3 - 19 snabba

Namn - Madeleine
Gillar du ditt namn - Jadå! :)
Stjärntecken – Kräfta
Bor – Stockholm
Ögonfärg – Grågrönblå
Hårfärg – Naturligt blond
Skostorlek – 37-38
Längd – 169,4 cm ;)
Höger eller vänsterhänt – Höger
Har du någon piercing – Ja öronen ;)
Har du någon tatuering – Nej, inte just nu :)
Röker du – Nej usch! Har aldrig prövat heller! (Och kommer aldrig pröva.)
Snusar du – Nej!
Favoritfärg – Gul
Favoritveckodag – Lördag
Sommar eller vinter – Sommar hihi!
Motto - Hakuna matata ;)
Jag har/har haft tandställning - Yes jag har!
Glasögon/linser - Har både och men använder oftast linser ;)




Allt gick i ett

Godkväll på er!

Den här dagen bokstavligt talat rusade iväg! Var iväg och gymmade med Ylva och det gick super! :) Är faktiskt riktigt skönt att komma tillbaka till gymmet! Nu är det hårdträning som gäller! ;)

Sen efter gymmet vid cirka 7 åkte jag och träffade Micke. Vi tog en promenad och det var trevligt trevligt! :) Landade hemma vid 22.00 och hade inte ätit något sen klockan 2... Hungrig var bara förnamnet, men nu har jag fått i mig lite mat och ska strax krypa ner i sängen! :) Ska lägga upp dagens outfit också! ;)

Sov så gott!



20 augusti 2012

Heeej på er! ♥
 
Kom hem runt 11 och har sedan dess fixat lite med bloggen, ätit lunch, laddat in bilder i datan och gått igenom bilderna från min ridlektion i fredags. Kommer upp senare! ;) Om en timme ska jag börja dra mig mot gymmet tillsammans med Ylva, så då blir det ett hårt pass. Skönt!
 
Första dagen var mer än okej! Träffade alla kompisar igen vilket jag tyckte var mysigt! :) Därefter fick vi schemat (vilket var helt okej) och sen fick vi gå! Dessutom är jag ledig på onsdag så man kan ju inte säga att skolan börjat än... ;)
 
Old pic
 
 

Dagens tack...

Dagens tack går till min fina vän Amanda för att hon har lagt ner världens jobb på min extremt fina design! Hon är så galet duktig!!!
Jag är så himla, himla tacksam för den. ♥ TACK TACK TACK! ♥
 
Tycker verkligen att den är så fin, min stil och den ser extremt proffsig ut! (Kan knappt fatta att den är min!)
Den har bara lite små saker kvar och sen är den helt klar och finast i hela världen! Tycker ni om den? :D
 
Amanda! Hon är bra på att rida också... ;) Hennes blogg hittar ni HÄR eller bland mina länkar! :)
 
Och jag lovar att ni ska få lära känna Amanda lite mer... (Och yes Amanda! I got big plans for you! ;))
 
 

Dag 2 - En gammal och en ny bild på dig själv


Riktigt gammal bild, sommaren 2008 :)


Denna är tagen i augusti 2012. 
Lite skillnad kanske...? ;)

30 dagar

Tänkte att ni skulle få lära känna mig lite bättre så jag kör på en vanlig "30 dagars"-lista! Vad tror ni om det? Dag 1 har ni redan fått! :P

Dag 1 - Om mig (inlägget igår)
Dag 2 - Gammal bild på dig själv och en ny bild på dig själv
Dag 3 - 19 snabba
Dag 4 - Mina rädslor
Dag 5 - Det här får mig att må bättre
Dag 6 - En sak som jag inte kan leva utan
Dag 7 - Bloggnamnet
Dag 8 - Min första bästa vän
Dag 9 - En profilbild jag haft på facebook
Dag 10 - Någonting jag gillar att göra
Dag 11 - Ur min Instagram
Dag 12 - Ett ögonblick
Dag 13 - Favorit citat
Dag 14 - En semester jag minns
Dag 15 - Vilka bloggar läser jag
Dag 16 - En bild på mig själv
Dag 17 - Min bästa vän
Dag 18 - En outfit du är nöjd med
Dag 19 - En plats jag vill besöka
Dag 20 - I min handväska
Dag 21 - Stilförebild
Dag 22 - Favoritskor
Dag 23 - 3 ord jag inte klarar en dag utan
Dag 24- Ett sommarminne
Dag 25 - Såhär sminkar jag mig
Dag 26 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 27 - Sporter
Dag 28 - 10 bilder som berättar vem du är
Dag 29 - Jag ur någon annans ögon
Dag 30 - 10 random frågor


Träning

Kategori: Träning

Som ni kanske redan förstått så älskar jag att träna. Fotboll, gym, ridning, dans, innebandy, badminton... You name it! Få kämpa, svettas, ta it. Love it! ♥ Skulle, helt ärligt, aldrig kunna leva utan träning. Jag är fast.
Inget passar då bättre än att jag kör en kategori som handlar om träning.

Tänkte att den skulle innehålla hur jag lägger upp mina träningspass, mål, osv... Det mesta som berör träning helt enkelt! :) Hope you like it!


Bär frukost

Godmorgon!

Sitter här och äter frukost efter 5 & en halvtimmes stark sömn. Jag lyckades iallafall kliva upp ur sängen haha... Ska snart göra mig i ordning och om cirkus en halvtimme bär det av till skolan. Vi hörs under dagen! :)

Och till alla som ska börja gymnasiet! Lycka till!!! :)


Jaaa det där med att sova...

Jag är klarvaken! Har legat och snurrat här i min säng i snart två timmar. Det här går inte! Jag kan inte somna haha! Har för mycket som snurrar i huvudet och jag har varit uppe försent för många dagar i rad (typiskt sommarlovs problem...).

Funderar på att dra skämtet om tomaten som gick över vägen, men det lär ju alla ha hört så jag skiter i det! ;)

Får försöka somna nu! Ska ju upp om 6 timmar! Wehooo!


Där tog sommaren slut

Jaaa... Nu sitter jag här igen! ;)
 
Imorgonbitti är det tidig uppstigning igen. Skolan drar igång och hösten tågar långsamt in. Andra året på gymnasiet, natur natur. Känns som att jag inte riktigt hänger med måste jag säga. Sommarlovet har gått fortare än fortast (hur nu det går till?!) och innan jag vet ordet av det kommer det vara jullov igen. Jag ska väl inte påstå att jag tycker att det är skönt att börja igen eftersom det är så otroligt mycket hela tiden när det är "vanlig" vardag. Men samtidigt vet jag att det väntar mycket roligt också. :D Man gör det ju inte roligare än vad man har sig... ;)
Ska sätta mig och skriva ner alla mål jag har med det här läsåret och vad jag vill åstadkomma, men det får bli imorgon. Det kan vara möjligt att jag kan dela med mig av dem också! ;)
 
Nu måste jag krypa ner i min mysiga säng! Vi hörs imorgon igen!
Sov så gott! ♥
 
Jag & min bästa vän sommaren 2012 ♥

Söt ♥

 
Det är ju kul att man är så uppskattad... ;) Tack Anna ♥

Klättring

Måste börja med att säga; Gud vad kul att det är så många som redan kikat in här! :D Blir så glad!

Jag har precis kommit hem. Har varit och klättrat tillsammans med två av mina killkompisar, nämligen Rasmus & Love. Det var jätteroligt, men lite lagom läskigt. (Ska faktiskt erkänna att jag är lite höjdrädd ;)) Men det är alltid kul att pröva något nytt! Vi var vid Telefonplan. Riktigt trevligt ställe med trevlig personal! :)

Vidare så kan man klättra på "mindre" väggar utan linor (bara tre meter... ;)) och sen högre då man måste använda linor. Jag klättrade mest på dem utan linor och sen vågade jag mig upp i en av de högre. Att klättra är faktiskt riktigt jobbigt! (Hade inte den uppfattningen innan.) Och jag gissar att jag inte kommer kunna lyfta ett mjölkpaket imorgon (så som Love fint uttryckte det) på grund av träningsvärken jag kommer ha... ;) 


Här är jag påväg upp... ;)


Den "höga" väggen jag klättrade. Jag kom faktiskt hela vägen upp! ;)


Rasmus som är extremt duktig! (SM)  :P


Och så Love som fick bära min väska (haha). Tyckte den matchade rätt bra med hans tröja! ;)


Vem är jag? (Lär känna mig dag 1)

Okej nu ska jag presentera mig själv, och jag ska försöka göra det bra! ;)



Hej på er! :)

Jag heter Madeleine (kallas Madde) och är en 17-årig tjej (95a) som för tillfället läser mitt andra år på gymnasiet. Linjen jag går heter natur-natur. ;) Jag bor i den stora staden Stockholm och trivs som fisken i vattnet. Skolan tar upp stor del av min fritid, men jag hinner självklart med en massa annat också. Jag tränar 4-5 gånger i veckan, två gånger ägnar jag mig åt min favoritsport som är ridning. Dessutom gymmar jag eller går på pass 1-3 gånger i veckan. Jag tycker med andra ord om att träna! :)

Ett annat stort intresse är foto. Jag äger en Nikon D3100 och fotar även mycket med min mobil, vilket innebär att jag i stort sätt alltid har med mig någon typ av kamera. Bloggen kommer med andra ord innehålla mycket bilder! ;)

Vad ägnar jag annars min tid åt...?
Jo, jag umgås med mina vänner, pluggar, shoppar och lever livet som tonåring. Och självklart bloggar jag också!

Vill du kontakta mig? Maila då till [email protected]

Jättekul att just DU har hittat till min blogg! Hope you like it! :D Nu startar vi resan... ;)