Studentmottagning


Tyll


Hello på er

Hihi hej på er! 
 
Ni är så himla söta som klickar er in här varje dag trots att jag verkligen inte bloggar överhuvudtaget. Jag är snart snart snart tillbaka. Det är denna vecka i skolan som är den sista jobbiga och sen är ALLT över för denna termin. Hur skönt är inte det?! Jag har pratat med Tova också om den nya bloggdesignen så den är på gång (men det är ingen stress). 
 
Jag är så himla lycklig just nu och det är helt underbart. Även om det är mycket i skolan nu sista tiden och jag fortfarande är lite småsjuk mår jag så himla bra! Det är härligt! 
 
Min helg har varit väldigt trevlig. I fredags red jag först ut i en timme och 10 minuter i den fina sommarkvällen sedan hade jag hopplektion och sista sprången blev himla bra vilket gjorde mig nöjd. :) Efter det åkte jag hem och åt lite mat och duschade, därefter begav jag mig till min favorit. ♥ Vi tittade på en skräckfilm som hette Mama (hade hört att den skulle vara sjuk läskig vilket jag inte tyckte att den var haha, men bra var den ;)). Vi somnade vid halv 3 typ och sen gick vi upp vid nio för att Micke skulle träna... Hehe det var inte så kul, men upp i tid kom man i alla fall. Jag åkte in till stan direkt och handlade lite. Efter det åkte jag hem och solade, sov och pluggade lite. Mot kvällningen, alltså på lördagen, mötte jag upp Micke igen och vi åkte och träffade lite folk för att fira Crisitans födelsedag med lite bowling. Det var jättetrevligt och jättekul! Dessutom gick det ganska så bra för mig och jag vann alltihopa, men det är en annan historia... ;) (Nytt rekord med 168 på en serie!) Efter det åkte vi hem till Jacob en stund innan jag och Micke åkte hem till honom igen och sov. Myyyys! ♥ 
 
Idag vaknade vi vid 11-tiden och då gick vi upp (haha lol). Jag hade lite bråttom så skyndade mig hem, morsdag ni vet. Sen har jag inte gjort så mycket, pluggat, tagit det lugnt, duschat, ätit på restaurang med familjen och jaa... That's pretty much it! Nu tänkte jag snart sova eftersom denna helg har innehållit alldeles för lite sömn haha! Vi hörs någon gång snart igen! Tills dess; ha det så bra! 
 
 
 
PS. Vecka 23 är jag med all säkerhet tillbaka PÅ RIKTIGT! 
 
Har bilder från igår på mobilen och jag sitter vid datorn nu så det får bli en spegelbild med mig i tofs (det är ovanligt kan jag tala om ;))
 
 

Tja


PS...

Ni vet väl att ni kan följa mig på instagram? Där uppdaterar jag mer än på bloggen dagar som denna! ;)

memadde heter jag där!


Titta in här om en vecka...

...då är jag helt tillbaka igen! Tills dess blir det bara bloggen när jag har tid. Nu ska jag läsa igenom min biologi igen och igen och igen! Vi hörs någon gång hörrni! Puss


Jag drunknar i plugg...


VM-final från tv-soffan

#fettseriöstmedsvenskaflagganochfinhjälm ;)


Douglas <3

Idag är det tre år sedan Douglas dog. En av de värsta dagarna i mitt. Jag grät i stort sett konstant hela den dagen. Jag hoppas du har det bra var du än är. Jag saknar dig! <3


Medan alla andra är ute och har kul sitter jag hemma och pluggar, hihi!


Lördag 18 maj 2013

Hej babes!

Jag vet knappt vad jag har bloggar om på sista tiden. Det är så himla mycket på en gång. Igår var jag i alla fall i skolan som vanligt och hade lektioner. Körde på shorts för första gången i år och det var himla härligt måste jag säga. :) Efter skolan hade jag sånglektion för första gången på några veckor och det gick bra! :)

När jag kom hem invigde jag poolen för detta år och sedan åt jag middag med la familia. Mot kvällningen kom Micke hit och hängde med mig. Vi somnade klockan 1 och sen vaknade vi halv 3 och ba "Shit vi somnade!" så då gick vi upp och gjorde oss i ordning och sen somnade vi om. :)

Idag har jag vaknat bredvid den bästa, ätit frukost, varit på gymmet och gymmat med Love ett tag (alltid lika trevligt) för att åka hem, kolla på hockeyn och plugga biologi vilket är det jag tänkte göra hela kvällen. :) (Tråkig kväll kanske men det är bara två provveckor kvar nu och jag tänker lägga mycket tid på plugg NU så kan jag vila sen! :) Vi hörs senare!



Barbent

T-shirt - ? | Shorts - Lindex | Långärmad - H&M | Skor - Topshop | Halsband - Present | Klocka - Ur&penn | Solglasögon - RayBan


Vad hade du gjort om...?

Jag fick den här kommentaren:

Livet har sin gång, vi ska alla bli vuxna! ;) Kan inte du har en frågestund (såg att Tyra hade det) att "- Vad hade du gjort om ...?" Rolig idé tycker jag haha

(Du har helt rätt om det) och absolut kan jag ha det ifall du önskar. :) Så fråga på, inled varje fråga med Vad hade du gjort om...? så svarar jag någon gång i framtiden! ;)


Favvo

Modell: Jag | Fotograf: Gustaf 
 
Jag har fått alla bilder från Gustaf nu och jäääävlar vad bra de är! Denna bild ovan är en av mina favoriter. Jag ska gå igenom alla och ordna lite bildbomber, men först måste jag skriva klart en inlämning, äta middag och göra massa annat haha! Så det blir när jag har tid, men det kommer! ;)
 
 

Haha

Mickes och min konversation under straffarna i matchen... Och vår konversation när Sverige har vunnit över Kanada i ishockey VM 2013!!! :D Stört!!!



Torsdag 16 maj 2013

Hej på er! :)

Hur är läget? Med mig är det helt okej! :) Jag har försökt plugga lite nu på kvällen och det har gått sådär eftersom att det är ishockey hehe... (Och just nu ser det ut som att det är Sveriges sista match...). Men jag ska å andra sidan plugga hela helgen så det löser sig nog förhoppningsvis. ;)

Imorgon är det fredag vilket innebär sånglektion igen. (Tagg på den! ;)) Nu är det sista perioden, så jag ska fortsätta kolla! Jag kanske hinner göra ett inlägg till senare! :P


Pluggtime


Stor

Hej på er!
 
Jag tänker inte göra ett vanligt blogginlägg nu, jag tänkte istället skriva ner lite tankar. Ni vet när livet går sådär himla fort...? Alltså himla fort... Det känns som att det var en månad sedan jag gick i lågstadiet och fröken tog fram mig inför klassen och visade hur jag hade gjort läxan och sa "Det är såhär det ska se ut, du har gjort helt rätt Madde!". Rätt. Det känns som tre veckor sedan jag gick i sexan, sjuan och man hade alla onödiga småbråk om saker med sina tjejkompisar. Så typiskt högstadiet. Det känns som två veckor sedan jag gick ut nian med 305 poäng, betyg som jag inte kunnat drömma om. Det känns som det var en vecka sedan jag började gymnasiet och nu står jag här, snart har jag gått ut tvåan och framför mig har jag mitt livs sista riktiga sommarlov. En sommar jag vill göra till den bästa någonsin. Innan jag vet ordet av det kommer jag stå där, med studentmössan i handen och redo. I don't wanna grow up. Jag vägrar. Jag är inte redo.
 
I sommar fyller jag 18 år. De flesta som fyller 18 tycker att livet börjar då och påstår att det är det bästa någonsin. Jag är istället livrädd. (Emellanåt taggad, men till största delen livrädd). Det närmar sig mer och mer; vuxenlivet. Det kommer komma en dag då jag kommer behöva ta ansvar för mitt eget liv på riktigt, bo själv, söka jobb, börja tänka på framtiden... Jag ryser vid tanken. Jag har alltid fått höra att gymnasietiden är den bästa tiden i livet och den tanken har för mig varit ungefär "Skämtar du med mig? Med allt detta plugg som tar kål på en och all stress! Det är inte möjligt!" Tillåt mig att ångra mig här och nu. Jag vet inte om det någonsin kommer bli bättre än vad det är nu. 
 
Att bli vuxen skrämmer mig. Det känns som att jag alltid varit ett barn och jag kommer alltid vilja förbli ett barn. Att växa upp och bli stor... Det är läskigt. Men någon gång måste vi alla lära oss stå på egna ben...
 
 

Heels

Skjorta - H&M | Skinnjacka - Lindex | Jeans - Cubus | Heels - Din Sko | Klocka - Ur&Penn | Väska - Longchamp

 


Hej jag heter Madde och jag lever


Stress

Hej på er! :)

Hur är läget idag? Med mig är det ganska så bra. Jag har fått mina JC-skor idag så jag ska kika på dem, sen har jag fått en nyhet som gjorde mig både ledsen & glad, jag är stressad inför en redovisning jag ska hålla imorgon och den är inte riktigt klar än, slutligen har jag världens bästa pojkvän hihi! Så det är både positiva och negativa saker en måndag som denna. Skönt med ny vecka, det innebär att sommarlovet närmar sig nu! Jag har dock åtta saker kvar i skolan, så det är inte lugnt än direkt, men det är bara kämpa sista tiden nu! ;) Nu måste jag hoppa in i duschen och sen göra klart redovisningen. Vi hörs!

Bilder från dagen:


Svar på frågestund

Hur många nagellack har du? 
Oj herregud... Jag har ca 55 stycken tror jag, plus minus 10 kanske!

Tycker du om att dansa?
Ja jag älskar att dansa, det är så himla roligt! Jag saknar dansen lite! 
 

Vad ska du göra imorgon? 
Gå i skolan och sen plugga... ;)

Hur många armbandsklockor äger du?
Jag äger fyra stycken armbandsklockor.
 
Jag vet att du läst FS-böckerna, vad tycker du om dem? 
Ja det har jag (håller på med den sista nu). Jag blev typ beroende haha och jag vet inte vad jag ska göra den dagen den sista tar slut... Men jag gillar storyn och jag gillar böckerna. Like på dem!

This or that (motivera om du vill) 

Choklad eller jordgubb 
Sommar eller vår - Jag gillar våren också, men sommaren är en soklar favorit. 
Godis eller glass 
Fest eller mys 
Singel eller förhållande Så länge man är kär så hihi! 
Tappa rösten för alltid eller inte kunna höra något på ett år Då skulle jag ju i alla fall få tillbaka hörseln och förhoppningsvis hinna lära mig teckenspråk under tiden! ;)
Dricka eller röka - Jag tycker rökning är så fruktansvärt äckligt, det skulle aldrig någonsin falla mig in!
Sjunga eller dansa - Oj svår... Men jag väljer nog sjunga ändå hihi!
Hockey eller fotboll - Alla dagar i veckan hockey, det är så kul att titta på och jag kan tänka mig att det är rätt kul att spela också. ;) Men fotboll är helt okej det med!
Justin Bieber eller 1D - Haha true belieber
 

Häst eller hund 
Dricka upp och ner eller hålla andan när du har hicka - Haha det är roligast att dricka upp och ned, jag brukar få en kallsup haha!
Gå i klackar för resten av livet eller gå i gympaskor för resten av livet - Haha jag borde välja gympaskor för mina fötters skull, men jag är ju en sann heel människa så det blir självklart high-heels! 
Thailand eller Kina - Har aldrig varit i Kina, men Thailand är himla fint! 
Äta nåns bajs eller dricka ditt eget kiss? Hehe - Haha vilken fråga! Men jag dricker nog hellre mitt eget kiss än äter nån annans bajs tror jag...
Puss eller kram - Hihi 
 
Kan du inte fråga Micke vad du får berätta? Snälla berätta mer! :D <3
Berätta mer om din pojkvän! Hur ni träffades, ert förhållande osv kram! <3
 har du och din pojkvän haft sex? isåfall är ert sexliv bra? ha det göött
 
Haha ja det var många som ville veta mer om Micke! Kul att ni är intresserade... ;) Jag pratade med Micke om det här och han sa att jag fick berätta allt jag ville till en gräns vilket jag såklart håller med honom om, ni har ingen rätt att veta allt. Jag syftar t ex på sista frågan ovan. Det anser jag är något som man inte skriver ut på en blogg som vem som helst kan läsa, och det tror jag att ni förstår. :) Men jag ska självklart berätta mer.
 
Jag och Micke träffades genom gemensamma kompisar i skolan skulle jag vilja påstå. Dessutom tyckte jag att han tittade ganska så ofta på mig och det fick ju mig att undra vem han var. Såsmåningom tog jag kontakt med honom (det var typ det läskigaste jag gjort i hela mitt liv haha) och vi började prata, först på facebook och sms. Vi träffades ett tag senare. Vi har smsat i stort sett varje dag sedan dess (i maj förra året) och sen blev det så att vi sågs mer och mer. Det har varit lite upp och ner mellan oss (främst förra sommarlovet) men i mars det här året förstod jag att jag verkligen var kär i honom på riktigt och han kände likadant och på den vägen är det. ♥ Micke är en av jordens finaste människor. Han är snäll, lugn (jag behöver det eftersom att jag är rena motsatsen haha) och bara bäst. Han älskar att träna över allt annat (till och med mer än mig höhö ;)) och han håller på med främst hastighetsskridskor (jag kan typ inte stå på ett par skridskor bara så ni vet och att åka fort ger mig typ panik hehe...). Han har en söt hund (som ni sett), han hatar kallt vatten hihi, han gillar att retas och han är ganska busig av sig. ;) Vårt förhållande, hur beskriver man det höll jag på att skriva. Nej men det är bra tycker jag även om jag kan ha svårt att öppna mig ibland, jag är lite blyg även om det kan vara svårt att tro. Men det är klart att det inte är perfekt, långt ifrån och vi båda lär oss saker hela tiden och man utvecklas ju tillsammans. Men han är både min pojkvän och min bästa vän. Det är härligt tycker! 
 

 
Kan du visa en bild på din mage? (alltså utan kläder hehe)
Självklart kan jag det om du tycker det är kul, här har du tre stycken. (Jag är generös idag).Den ena är från Spanien i början av april och de andra två är nytagna för din skull. (Dock ska jag säga att jag tar kort på min mage ibland, mest för att se och jämföra med tidigare bilder sen innan jag började träna).
 
 

Att blogga och smsa samtidigt är svårt...

Godkväll kära bloggläsare! :)
 
Nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag ska strax krypa ner i ming säng och sova. Jag är helt slut i huvudet idag efter mattekursen. Det tar nog mer än vad man tror (jag höll ju på att somna när jag kom hem idag hehe). Dagen har inte innehållit så mycket mer; handlande, övningskörning, lite plugg och ishockey är väl allt. Jag har även lyckats svara på frågestunden så den ska komma upp någon gång imorgon. Jag hoppas att ni har haft en mysig lång helg, imorgon kickar vi igång en ny vecka och nu börjar det närma sig sommarlovet!!! (Det ska bli så skönt att slippa skolan). Can't wait!
 
 

Ily <3


Dagens outfit

Linne - Bikbok | Jeans - Cheap Monday med egenklippta hål | Skor - Converse | Jacka - Gina Tricot | Brillor - RayBan | Klocka - Ur&Penn | Armband - Frälsarkransen, fick det på konfan :) | Halsband - Ärvt av min mormor

 


Video igen

 
 
Jag & Becca underhöll oss på lunchen idag. Härligt med ännu en video va? ;)
 
 

Mysisar


Söndag...?

Godmorgon blogreaders! :)

Har ni sovit gott? Det har jag gjort (dock inte så mycket, men gott sov jag! ;)) Idag väntar dag 2 på mattekursen och det kommer bli bra. Det är söndag idag right...? :P Då innebär det skola imorgon igen. Så trevligt haha! Nej nu ska jag äta upp min frukost, klä på mig och sen ska jag åka och hämta upp Becca. Bäst att passa på att köra när man kan! ;) Vi hörs senare idag!

Bild från igår:


Latest from instagram

1Nån mysig frukost. 2. Moi en dag då jag helst hade velat dra täcket över huvudet, använde luvan istället. ;) 3. En outfit.

4. Jag efter att ha varit och fotat med Gustaf. Resultatet kommer längre ner. 5. En bild på mig & Micke från valborg. Mys hihi! 6. Jag & Becca på körkortskursen.
7. Line dagen innan One Direction-konserten. Hon var väldigt glad. ;) 8. Spegelbild tagen innan onsdagens ridlektion. 9. Resultatet från fotograferingen med Gustaf.
 
 Ni följer väl mig? Maddosch heter jag! 
 
Update: Jag heter Memadde, lite lost tjej här! ;)
 
 

Matte

Hej på er! :)
 
Hur är läget? Med mig är det okej, jag är lite småtrött, framförallt i huvudet. Jag har suttit på mattekurs idag från klockan 9.00-16.00, därefter körde jag hem och nu sitter jag och försöker skriva min svenska. Det går inte så bra då jag är sjukt trött i huvudet, men det är bara bita ihop. Jag ska försöka göra planen för bloggdesignen också, dessutom har jag fått ett antal bilder av Gustaf också som jag ska försöka lägga upp. :)
 
Bloggen är sjukt oklar och tråkig nu jag vet, men jag är snart tillbaka med bra inlägg. För jag personligen tycker att mina inlägg suger. ;) Btw KLICKA HÄR!
 

Vlogg

 
 
Jag kan inte videoblogga hehe...
 
 

Fredag

Godmorgon kära läsare! :)

Hur är läget idag? Med mig är det bra! Jag är snart helt frisk från min förkylning och det är skönt! Idag är det fredag och för min del innebär det enbart plugg och lite mera plugg och ikväll två stycken hoppträningar. Det har blivit mycket ridning den här veckan, men like på den! ;)

Igår bloggade jag inte särskilt mycket, men det blir så ibland. Jag träffade Micke en stund och sen var jag ute och övningskörde. :) Det finns inte så mycket mer att säga. Nu ska jag återgå till mitt biologiplugg. Vi hörs senare! :)

Fortsätt fråga saker hihi!


Frågestund

Det var länge sen jag hade en frågestund där ni fick chansen att fråga vad ni vill. Jag svarar på i stort sett allt! :) Så om ni undrar något, fråga på! 
 

2,5 timme

Hej såhär på kvällskvisten!

Jag har precis skickat in min labrapport, tagit en dusch och ätit lite middag. :P Jag kom hem från stallet ca 10 i 9 då det blev lite mer ridning än vad jag tänkt mig, men det var trevligt. Först hade jag min egen lektion i en timme, sedan red jag Rapa i 45 minuter och efter det träffade jag hennes ägare då han var i stallet vilket resulterade att jag red ut med honom i ytterligare 45 minuter. Gissa hur död jag är i min kropp just nu? Jag kommer behöva lägga mig snart, annars somnar jag sittandes! ;) Dessutom får jag säkert träningsvärk imorgon också; härligt! Nu ska jag försöka få tag på Beccis.

Vi hörs mer imorgon hörrni! Sov så gott! :)


Pojkvän?

Jag fick den här kommentaren:
 
"OMG har du skaffat boyfriend!?!? GRATTIS"
 
Nu ska jag försöka svara på det här haha!
JA jag har faktiskt skaffat pojkvän. ;) Tack så mycket! Vi har faktiskt varit tillsammans i två månader idag hihi! (Sjukt hur fort det har gått! Jag fattar verkligen inte att det har gått såååå fort...) Så egentligen är det inte jättenytt. 
Jag tänker inte sitta här och skriva ut allting haha, jag vet inte hur mycket han tycker är okej heller, men jag har ju skrivit en del om honom så ni känner ju till honom. ;) Micke heter han i alla fall. 
 

Barbent

Hej på er! :)

Jag har precis kommit fram till stallet för att ha dagens ridlektion. :) Det ska bli roligt. Jag har ingen aning om vad vi ska göra idag, men med tanke på det fina vädret blir det säkert en uteritt. ;)

Det är så himla fint väder idag!!! Jag har invigt min nya klänning och kört barbent. (How sick is that?!) Underbart hihi! Jag är så himla taggad på sommar (utom det faktum att jag fyller 18 hehe, varför jag inte är taggad på det kan vi ta en annan gång hehe..)
Nu ska jag byta om till ridkläder och sen rida. :) Vi hörs sen! :)


Baby's baby

Hihi här har ni världens sötaste hund. (Om jag hade kunnat hade jag gjort en iphone-smiley nu, ni vet den här som har två hjärtögon hehe!) Sååååå söt!



Dagens bilder


Unstoppable

Idag är det måndag och en ny vecka. Jag har varit helt sjukt galet glad idag och det händer liksom inte varje dag. Jag har gått och skrattat för mig själv rakt ut, känt mig som en strålande liten sol på min egen himmel och inte velat sluta le, när man känner sig unstoppable. Good times när man känner så!

Dagen har bestått av en hel del olika saker. Jag gick ju upp 06.15 imorse och åkte till körskolan så att jag var där till 07.00. Sedan hade jag lektion i 70 minuter och den gick riktigt bra faktiskt. :) Efter det hann jag blogga och plugga en timme innan jag började och efter det var det skola fram till kvart över 12. Den övergick i en friluftsdag som för mig betydde promenad då jag fortfarande inte är helt tillbaka sedan min förkylning. Efter det var jag hemma hos Micke en stund och hängde med han vovve hihi! Så himla söt, får jag lägga upp en bild Mickeyyyy? ;) Efter det åkte jag hem och åt middag för att sedan åka till körskolan för andra gången idag och gå på en teorikurs tillsammans med Becca. Det var tråkigt, men nödvändigt! Nu är jag äntligen hemma igen med lite mer mat i magen och inväntar att Johanna ska smsa mig så ska vi diskutera labrapporten. SEN SKA JAG SOVA för jag är stört trött hehe. Det känns som att jag varit i stort sett överallt idag, men det är trevligt när man hinner med mycket under en dag, right? ;) Hoppas att ni har haft en härlig dag! 
 
Gammal bild
 

Måndag 6 maj 2013

Hej på er! 
Jag bjuder på en ful morgon bild här, men det gör ingenting för jag är glad ändå.
Mitt humör är på topp idag och livet leker wehoo. Det är fint väder ute, min körlektion gick super och jag är så himla glad idag. :D Nu kör vi skola hihi!
 
 

Natt

Hej på er! 
 
Nu är det kväll och jag ska strax gå och lägga mig. Jag ska ju upp 06,15 imorgon så det känns ju värt att sova nu. Jag hatar verkligen att gå upp tidigt. Det är nästintill omöjligt. Hela kroppen skriker typ "NEEEEEJ!" och ja... Det är ju inte direkt lättare för hjärnan att då försöka övertala kroppen liksom. Det är mitt dilemma på morgonen. Men det är bara att bita ihop! Sov gott mina fina läsare. Om en månad kommer jag ha så mycket mer tid för bloggen än vad jag har nu. Håll ut tills dess <3 

L o v e as in love


Söndag = ångest?

Godmorgon guys! 
 
Hur är läget denna söndag? Med mig är allt ganska okej! Jag tror min förkylning är på väg bort nu hehe... (Men jag vågar knappt säga det för när jag sa det förra gången kom den tillbaka! ;)) Jag vaknade vid 11-tiden efter hela 11 timmars sömn. Det var välbehövligt för min kropp. Nu sitter jag och pluggar allt möjligt. Jag har så fruktansvärt mycket kvar innan sommarlovet att jag inte vet var jag ska börja vilket leder till att jag gör lite av varje istället och då blir inget klart och då leder det istället till att jag blir panikstressad. Vilket jag börjar bli nu... Men jag ska försöka göra en sak i taget. Idag tänkte jag försöka hinna så långt som möjligt på min labrapport och göra klart min spanska grej jag ska göra på tisdag. Någonstans däremellan ska jag spela lite golf och övningsköra. 
 
Imorgonbitti har jag körlektion klockan 07.00 (kill me), sen är det skola och efter skolan har jag teorikurs med Beccis inför körkortet i 2,5 timme. Wehooo! Jag kan även meddela att jag pratade lite med Tova igår och hon var supersnäll nog på att ställa upp och hjälpa mig med en ny bloggdesign. :D Nu ska jag bara klura ut vad jag vill ha för något. Nej hörrni, time to do something! ;)
 
Snart kanske man ser ut såhär igen...
 
 

Lördag 4 maj 2013

Jag känner mig halvt död. Hela min kropp hälsar typ adjö (okej inte riktigt så men nästan). Jag är fruktansvärt trött. Igår var det skola, ett historia prov på 3 timmar som avslutning och sen hem och övningskörning, middag, hem till min favorit för övernattning och jag somnade klockan tre.

Idag har jag inte gjort så himla mycket produktivt, typ vilat min kropp lite. Jag har inte mycket mer att säga just nu. Ha det bra! :)


I can tell by your eyes that you're in love with me ♥

Me by Gustaf
 

Smakprov

Här är ett smakprov från igår. Jag har ingen aning när jag får alla bilder osv... Men de kommer upp här när jag får dem. :) Visst blev det fint?


Bra bilder

Nu har vi fotat klart och jag kan bara hylla Gustaf och hans kompis. Bilderna blev riktigt bra och coola! Big like! Några kommer upp här inom en snar framtid. ;)
Nu ska jag hem och äta för jag är extremt hungrig!


Foto

Hej på er! :)

Min uppdatering har varit himla dålig måste jag säga, men som vanligt har det varit mycket annat i livet som man prioriterar hellre än en blogg, i alla fall i mitt fall. Ni såg ju en del bilder från min valborg. Den var mysig måste jag säga! Först var jag och bowlade med Micke & Ylva (jag vann! Jag vet att det svider hihi!) Sen åt vi middag på en restaurang och det blev många skratt. Efter det var det brasan och sen gick vi hem till Zeke med lite folk en stund innan jag, M & Y åter gick hem till mig! Y åkte sedan hem och M sov hos mig. Igår gjorde vi verkligen ingenting. Sjukt oproduktiv dag.. ;)

Nu sitter jag på tåget till min kära hemort för lite fotografering med Gustaf & hans två amigos. Der ska bli kul! Vi hörs senare! En del av min & M:s frukost igår :)


Valborg 2013 i bilder


Natti <3