Spa


Hej på er! ♥️
Idag är det torsdag och nu har det gått några dagar. Hur mår ni? Har ni ett bra lov? Jag har det bra! :) Vädret har varit lite blandat men vi har haft sol både måndag, tisdag och onsdag. Idag var det dock riktigt skitväder. Sikten var väldigt dålig, det snöade och ja man såg ingenting så jag var livrädd hela tiden haha... Det blev en ganska kort skiddag idag dock vilket passade bra med tanke på vädret. På eftermiddagen var vi på spa och det var riktigt skönt. Bra för musklerna efter all skidåkning! ;)
Spaet var stort och fräscht. Det var hela tre våningar med pooler, jacuzzis, bastus (bastuar?), man kunde simma ut, de hade en pool som var kall osv... Ett ballt ställe helt enkelt! 


Imorgon får vi se vad vi hittar på. Det beror helt på vädret. Antingen blir det shopping eller skidåkning, eller kanske lite av varje! Man vet ju aldrig... ;)

Kärlek till er! ♥️



Skiddag


Hej på er! ♥️
Första dagen i skidbacken och solen skiner för tillfället. Vi har tagit en paus och dricker varm choklad. Jag har redan lyckats göra en snygg vurpa då jag på nåt vänster korsade mina skidor där bak haha! ;) Jag har helt nya skidor och de är nästan 1,5 decimeter längre än mina förra så jag har inte riktigt kommit in i åkningen än, men det kommer väl eftersom. :)
Nu ska vi strax åka vidare.





Ciaoooo

 
Härlig bild va...?
Kände för att lägga upp den här och visa den för er. Det var en mysig dag det. 
 
Jag kommer att resa bort i några dagar nu och jag vet faktiskt inte hur stor möjlighet jag kommer ha att uppdatera min kära blogg. Antingen kommer jag kunna det eller inte beroende på om jag har internet vilket jag faktiskt inte vet om jag har... Men jag hoppas såklart det. Annars hörs vi när jag är hemma igen (har tyvärr inte hunnit tidsinställa, hinner kanske fixa lite imorgon). ;) Kärlek!

Hej igen


Hej på er!
Min blogg app har krånglat så därför har jag inte kunnat blogga. Vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna? Jag har haft två hopplektioner och framförallt den jag hade idag gick så jävla bra! Så himla skön känsla! Sen har jag sagt hejdå till min favvis. Vi kommer inte ses på en vecka nu och det känns jobbigt som f*n. Dock är det bara att hålla ut. Jag träffade ingen i min klass idag heller så jag kunde inte säga hejdå till dem heller. Världens bästa klass! ♥️ Kommer sakna ihjäl mig efter den när jag tar studenten. Ja vad har jag gjort mer...? Det står helt stilla i huvudet haha! 

Imorgon ska jag i alla fall jobba hela dagen. Sen packa packa! På söndag åker jag... 

Bild från imorse





Mindfulness


Hallå hallå! 
Hur är läget? Jag har precis lagt mig tillrätta i sängen och ska strax släcka lampan. Tisdag idag och jag har varit äckligt trött. Somnade en timme när jag kom hem från skolan och det händer inte allt för ofta (som tur är). Skoldagen var inte särskilt intressant, sen sov jag ju som sagt ett tag, pluggade matte... Dagens roliga händelse var att jag var på del ett av en mindfulnesskurs. Väldigt intressant och lärorikt som sjutton. :) Fem gånger kvar och jag tror det kommer bli superbra! Nån som vill hänga på? ;)

Nu ska jag sova och njuta av nuet. Puss♥️

Denna fick Micke av mig i alla hjärtans dags present. Vaknade bredvid den imorse. Gillar bilden ♥️




Go ahead and do everything

 
Tröja - Gina Tricot / Jeans - Hollister / Skor - Tiamo / 
 
Både tröjan och jeansen handlade jag igår och dessa är alltså två av mina senaste inköp. :) Vad tycks?
(Min syrra har fotat och jag har redigerat lite.)
 
 
 
 

Innebandy


Nu ska jag snart börja dra mig mot skolan. Vi har innebandy på gympan idag (här ska det vara enemoji med hjärtögon). Riktigt kul! Som den forne innebandyspelaren jag är så körde jag mina gamla matchkläder. Man får ju passa på att använda dem när man har chansen, right? ;) Jag är taggad! 

Wehooo





Måndagmorgon


Godmorgon! ♥️
Hoppas ni har sovit gott inatt, det har i alla fall jag gjort. Riktigt skönt! Jag börjat 11.50 idag så har ingen panik direkt. Gick upp vid kvart i nio och åt frukost. Nu ligger jag i sängen igen och gosar haha! (Älskar att ligga och dra mig!) Dock ska jag strax hoppa upp igen och plugga lite matte en stund. Jag har matteprov både onsdag och torsdag så det är lika bra att köra lite. 

Efter skolan idag har jag som sagt sånglektion och sen ska jag plugga med min studdiebuddie. :) Mot kvällningen åker jag hem till Micke och sover där till imorgon. ♥️ Mysigt! 
Jag har helt klart en bra måndag framför mig även om den innehåller en del plugg. Let's do it!




Min alla hjärtans dag



Dessa fina saker fick jag av Micke på alla hjärtans dag. ♥️ Jag älskar verkligen blommorna! De är så himla fina. Tack älskling! ♥️ Av mig fick Micke ett foto på oss i en ram och lite choklad. :) 

På kvällen var vi som sagt ute och åt på en italiensk restaurang. Jag åt en pastarätt med kalv i och till efterrätt en chokladfondant som var den bästa jag någonsin ätit i hela mitt liv! Stört vad god den var! 

Lite fler bilder ♥️



Söndag


Hej söndag! ♥️

Startade min dag med shopping i ca två timmar. Tanken var att köpa ett par skidhandskar (vilket jag också hittade), men det blev även en del annat! Jag ska visa sen. Nu blir det lunch och sen matteplugg! Jag känner även att jag behöver ta en dusch. Har duschsug haha! Vi hörs snart igen!




♥️


Hej på er! ♥️
Tänkte bara kika in här och önska er en glad alla hjärtans dag (lite sent...)! Hoppas att ni har haft en mysig dag oavsett om ni är i ett förhållande eller är singlar. Att sprida kärlek är viktigt oavsett om det är till vänner, familj eller flick/pojkvän. ♥️ 

Jag och Micke har varit ute och ätit middag och gett varandra lite presenter. Mysigt tycker jag! ♥️ Vad har ni gjort idag? Kramat varandra? Jag gav alla i min klass en kram idag. Kärlek. 

Sov gott! ♥️




Bloggen är på väg tillbaka...


Saknar er ♥️




Romme


Här sitter jag och äter frukost och klockan har inte slagit sex ännu. Varför jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska till Romme. :) Wehoo vad skoj det ska bli med lite skidåkning. Jag är sjukt trött men antar att det går över lite om en stund. ;) Vi hörs kanske mer under dagen! :)

Det blir premiär idag! 




Mysig


Hej på er! ♥️
Jag har precis krupit upp i soffan efter en intensiv jobbdag. Man blir väldigt trött i kroppen när man jobbar i stallet, det är ett som är säkert! 
Det blir en lugn kväll ikväll, även om jag är sugen på att gå ut. ;) Det får bli snart någon gång. Nej nu ska jag äta kinapuffar. Mums! 

Saknar min bästis ♥️



Bild

 
Sri Lanka 
 
Dör vilken nice bild! Kan man få hoppa in i den och dyka ner i vattnet? Tänk att det bara är en månad sedan jag faktiskt befann mig där i solen, vattnet och värmen. Det känns både som att det var igår och som att det var en hel evighet sedan. 
 
 

Veterinärbesök


Hellu hellu! ♥️
Whats's up? Jag sitter för tillfället och äter lunch och ska bege mig till skolan om ca 25 minuter. Jag har en lektion idag och den börjar 13.30. Flesta haha! Efter skolan blir det stallet och hoppning. Det ska bli roligt! :)

Imorse följde jag med mamma till veterinären med min lillasysters marsvin Tixie. Det visade sig att hon hade fått urinvägsinfektion. Stackars snuffe! Inte lätt när man inte kan prata och berätta att man har ont. :( Nu ska hon i alla fall få medicin i en vecka så att hon blir bra igen. :) Och dess för innan vaknade jag upp bredvid min kära pojkvän. Bästa sättet att starta dagen på. ♥️ Nu ska jag äta upp det sista av den farliga korven och sedan bege mig mot skolan.   





I väntan på något gott...


Hänger lite i bilen...
Vad har ni för er? :)





Efter gymmet



Jag kom hem från gymmet för ett tag sedan och har precis ätit upp det ni ser ovan. (Mums!) Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen plugga lite tänkte jag. Det var skönt att träna, men jag blev så himla seg nu efter... Hoppas min energi kommer tillbaka snart. :) 






Ett fett jävla streck


God kväll readers! ♥️
Hur har er söndag varit? Min har varit så jävla dålig på alldeles för många sätt. Jag vill dra ett streck över den här dagen och lägga den bakom mig. Vilket för övrigt är precis det jag tänker göra. :) Imorgon är det ny vecka. Denna vecka är mina planer att försöka få mycket plugg gjort. Jag måste verkligen plugga massor med matte. Dessutom ska jag försöka träna lite smått efter min vilovecka nu. Känner mig dock inte hundra än så vi får se hur det blir. Godnatt! ♥️


Jag hittade Mickes tröja hemma hos mig som han hade glömt. Den drog jag på mig och gick och la mig i sängen. Nu ska jag och tröjan sova och sakna Micke tillsammans. ;)



Jobbdag


Godmorgon!
Jag sitter här vid matbordet och äter frukost. Om en kvart ska jag sätta mig i bilen för att åka till stallet. Det blir jobb idag då jag och Moa har bytt lite dagar. Jag är lagom taggad då min hals fortfarande gör ont, mm det är bara att köra på. :) Nu ska jag dra på mig stallkläderna och borsta tänderna. 
Vi hörs sen! 

Gosig bild som kom upp på min Facebook. ♥️




Kärlek i silver



Detta fina halsband fick jag av Micke i julklapp. ♥️ Jag tycker verkligen om det. På framsidan står det "Micke ♥️ Madde" och på baksidan står det 8/3 2013, alltså datumet vi blev tillsammans. 

Saturday


Hej på er! :)
Jag blev väckt för en timme sedan efter nästan tolv hela timmars sömn. Min kropp behövde nog lite sömn kan jag känna såhär i efterhand. Just nu är jag på väg in till stan med mammi och lillsis. Vi ska kika på nya skidgrejer. Jag har ett par pjäxor men jag har "växt ur" mina skidor då de har blivit alldeles för korta så jag behöver ett par nya. :) Vi får se om jag hittar några bra. 

Vad har ni för er idag?

Igårkväll i mina nya "Student 2014" tröja.