Gott nytt år


Hej på er! ♥️
Tänkte (tyvärr) meddela att jag inte kommer att blogga nu fram till den åttonde januari. Jag kommer berätta varför då. Kika in då!

Gott nytt år på er! ♥️





Jag älskar dig.

 
 
 

Ny phååååne


Hej på er! ♥️
Jag kan inte beskriva känslan av att blogga från en ny mobil. Den är helt underbar. Äntligen en snabb sak som har fungerande knappar. :) Lycklig 

Jag har egentligen allt och inget att skriva. Igår hängde jag med släkten hela dagen och vi hade väldigt roligt. Jag somnade bredvid mitt hjärta och vaknade i hans armar. ♥️ Ikväll har vi varit hos en annan släkting och ätit middag. Nu har jag lite att göra innan jag ska sova. 

Första bilden haha




Slut

 
Nu börjar julafton lida mot sitt slut. Jag har haft en supermysig dag med släkten och jag fick väldigt fina julklappar. Min personliga favorit blev den guldiga iPhone 5s:en. Gaaaah! ♥ Ska sätta igång den imorgon. Nu har jag precis lyckats sätta på plasten. 
 
Pakten förra året. 
 
 

Dress


Sorry för kass bild...

Detta är vad jag har på mig idag. En klänning som jag klickade hem från Nelly tror jag... (Jag kommer inte ens ihåg var den kommer ifrån, men jag tror bergs att det var från Nelly.com). Den är fin men ganska tight. Jag hoppas att julmaten får plats... ;) Till den har jag även halsbandet jag fick av Micke. Ska visa en bättre bild sen. ♥




God jul


God jul på er kära läsare! ♥
Vi har precis sett klart på Kalle här hemma och håller på att förbereda julmaten. Morgonen var mysig och vi öppnade paket som fanns i strumporna.  Sen kom min favvis hit och vi bytte och öppnade våra julklappar. Av honom fick jag världens finaste halsband och presentkort på ett spa för två. ♥ Världens bästa! Det ska bli så mysigt. 

Sen kom en stor del släkten och så åt vi gröt och skinkmacka. Innan Kalle spelade vi pingis och sen åkte Micke hem. Nu har vi som sagt sett klart på Kalle och ska snart äta. Senare blir det öppning av julklappar. Åh julen är bra mysig! ♥ 

Jag är så tacksam att jag har det som jag har det, för tro mig, jag vet att alla inte har det bra. Att många har ångest inför julen och att många inte tycker om denna högtid. Det är fruktansvärt... Jag ägnar en tanke åt er idag ♥




Last year



Godmorgon! ♥
Såhär såg jag ut på julafton 2012. Jag ska fota det jag ska ha på mig idag också! Det blir lite på samma tema, svart och glitter, men ändå inte riktigt samma... 

Jag visar er senare. Nu blir det frukost och kanske lite paketöppning om jag hittar något i julstrumpan




Min önskelista 2013



Jag hade extremt svårt att komma på något att önska mig denna jul. Det enda jag verkligen vill ha är en ny mobil då min håller på att ge upp. Här ovan ser ni i alla fall det jag önskar mig.

En iPhone 5s, en Daniel Wellington klocka, pengar, Call of Duty Ghosts, en pannkakspanna och ett par skinnhandskar. Utöver det även lite småsaker som kläder, mascara osv... Vi får se vad paketen innehåller. :)



Champange



Mandelmusslor och champange. Bra avslutning på dan före dan. Jag tänkte att jag skulle försöka slänga upp min önskelista om det är någon som vill se vad jag önskar mig. :) Det kanske kan vara spännande. Nu ska jag återgå till mina mandelmusslor. 






Dagens sötis


Hund i tomtedräkt
Världens sötaste hund. 





Dagen


Bilder från idag! Min älskling och en kopp varm choklad!

Hej på er! 
Hur är läget? Med mig är det bra. Jag fick vakna upp bredvid min favorit idag och åh vad jag har saknat det. Vi begav oss in till stan efter att ha sprungit i panik till bussen haha! Jag köpte min sista julklapp och sen tog vi en fika på Espresso House. Vår första fika tillsammans efter 9 månader tillsammans haha! 

Nu sitter jag med familjen i köket och dricker glögg och äter lussebullar med våra grannar. Snart kommer ytterligare två familjer, mysigt! Ikväll ska vi till en tredje familj för en årlig tradition. Mycket som händer idag! :) Imorgon är det jul. ♥




Sleep


Klockan börjar närma sig ett och jag ligger i Mickes säng i väntan på att han ska komma och lägga sig. Hobbit var faktiskt rätt bra måste jag säga. Den var helt klart över förväntan. :) Tvåan var betydligt bättre än ettan och slutet ville man nästan bara spy på... Så sjukt jobbig väntan på att nästa ska komma ut haha! Vi hörs imorgon när jag vaknat! :) Godnatt! ♥





Julklappar


Har ni tänkt på hur många julklappar det måste köpas varje jul, det måste vara enormt många med tanke på hur extremt mycket människor det är på stan såhär i juletider. Mysigt men uttröttande för huvudet. Nu är jag i alla fall på väg hem för att slå in det sista och lägga klapparna under granen. Dessutom ska jag försöka städa mitt rum och få i mig någon middag innan jag åker till stan igen för att gå på bio. Jag känner mig lagom otaggad, men jag tror det blir kul. :) Är ni klara med handlandet av julklappar?

Var är snön...?



Shop until you drop


Godmorgon! ♥
Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort. :) Nu ska jag snart gå till bussen och bege mig in mot stan med typ hundratusen andra människor... Det här året är jag verkligen ute i sista minuten och det suger, men jag hade så himla mycket i skolan sista veckorna så en dag att åka in till stan och handla julklappar fanns inte riktigt med på schemat. Därför får det bli idag. Effektiv shopping! 

Nu ska jag göra mig redo. Vi hörs sen! :)

Känslan av att lämna sin fysikbok efter ett år av tragglande!




Jullov


Hej på er! ♥

Nu är det en gång för alla dags att ta tag i bloggen igen! Hur låter det? Äntligen har jag jullov (fick det i fredags men igår jobbade jag och hängde med Micke och nu är det ju söndag). Mina planer för idag är att inhandla julklappar med Ylva. Känns stabilt, det lär ju vara kaos på stan... Ikväll blir det bio med some boys haha! Mys! ♥ Vi ska se Hobbit 2, har ingen koll överhuvudtaget men det blir nog grymt. Först blir det dock lite välförtjänt sömn. ;)




K... Köö.... KÖÖÖÖÖRKORT!!!!!!!

 
Yes guys, ni läste rätt!
 
Jag har tagit KÖRKORT! :D Uppkörningen ägde rum imorse ute i Sollentuna och den gick faktiskt ganska så bra. Jag blev godkänd i alla fall. ;) Så himla skönt att ha det här avklarat. Nu har jag verkligen körkort. Jag kan verkligen inte greppa det. Det känns helt overkligt! Men jag är riktigt riktigtt glad! 
 
Lova att ni hälsar på mig om jag åker förbi någon gång! ;)
 
 

Halvvägs



En av två avklarade! :D



Luciatåg


Hej på er! ♥
Lördag idag, vilket för min del betyder plugg all day! Det är så mycket nu sista veckan så det gäller bara att köra på. :) Jag har dessutom både teoriprov och uppkörning inbokade så det ska bli spännande. ;) 

Igår gick jag med i mitt livs sista luciatåg (förmodligen). Det var mysigt och fint. ♥ Sen kollade jag på två avsnitt av Paradise Hotel. Älskar det haha! 

Fiiiint




Press


Värme tack!
 
Jag vill ha jullov nu. Jag vill inte behöva plugga arslet av mig i ren panik inför ett kursprov i fysik. Jag vill kunna gå på stan och strosa runt i affärer för att hitta de perfekta julklapparna till nära och kära. Jag vill mysa med min pojkvän framför en film. Jag vill göra saker utan press, men nej framför mig har jag förmodligen en av de värsta veckorna i mitt liv. Snart snart snart är det jag som har jullov, men först => plugg in i väggen.
 
 

Julgodis - andra advent


Julgodis och en egopic

Hej! ♥
Jag orkar inte ens förklara mig längre. Jag suger helt enkelt på att uppdatera. (Håll ut tills jullovet börjar). Idag har jag gjort julgodis tillsammans med min familj och våra familjekompisar. En väldigt mysig tradition. Dessutom fick jag spela lite CoD. Det var länge sen. Nu är jag dödstrött, Godnatt!



Just nu


Hej guys! ♥

Hur är läget med er? Med mig är det helt okej. Känner mig rätt kraftlös, men det är bara 2,5 vecka kvar nu och sen är det jullov. Gud vad jag längtar. Saker börjar bockas av i varje ämne nu. Det enda (haha) jag har kvar är ett kursprov i fysik, inlämning av gymnasiearbete, matteprov, körkortsprov + uppkörning, en engelska redovisning, en psykologianalys och ja jag tror det är pretty much it på dessa två veckor. Sen utöver det är det ett luciatåg och en sångavslutning och några ridlektioner och lite jobb också. Men på något knasigt sätt ska jag lyckas ta mig igenom det här också. Wehoo! Snacka om att jag kommer förtjäna det här jullovet. 

Nu ska jag äta farlig korv med makaroner. ;) 

Två bilder från igår




Första december 2013


Snacka om sämst på att blogga... 
Jag vet inte vad jag har gjort. Eller jo det är klart jag vet vad jag har gjort, men jag fattar inte var all tid har tagit vägen. Den här veckan har gått jättefort. 

Det har ju precis som vanligt varit skola och kill me vad mycket vi har fram till jul. Det är verkligen ett skämt!! Man blir nästan förbannad. Jag är redan nu väldigt stressad (även om jag för tillfället ligger i sängen och läser en bok. Dock är det min engelska bok som ska vara utläst till på tisdag). 

I torsdags så spenderade jag min kväll först på hästryggen och sedan på soffan bredvid mitt hjärta. Skönt med lite kvalitetstid. ♥ Tyvärr kommer det inte bli så mycket mer sånt förrän vid jul. 
I fredags åkte vi till Saco-mässan och pratade med massa universitet. Herregud hörrni! Jag vet verkligen inte vad jag ska välja eller hur jag ska välja. Det är ändå ett hyfsat stort beslut. Men det får jag tänka på senare.

Igår jobbade jag hela dagen. Idag ska jag plugga, övningsköra och ikväll ska jag till Globen och kika på Stockholm International Horseshow. Det ska bli mysigt. Dessutom är det första december OCH första advent idag. Mysigt! Snart är det jul! ♥