Sverige levererar


Det känns som att jag är utomlands! 
Vilken sommar!!!!



Long time ago


Hej bloggisen!

Det var väldigt väldigt länge sedan jag uppdaterade här och det har helt enkelt berott på att jag inte haft nån vidare lust och att livet erbjudit massa upplevelser. Jag har även tagit beslutet att jag i augusti kommer lämna denna blogg och öppna upp en ny. Jag har ju bytt bloggar ett antal gånger nu, men detta kommer bli sista gången. Där kommer jag att stanna eller inte blogga alls. Dock återkommer jag om det senare. :) 

Nu är det sommar, eller ja mycket till sommar är det ju inte eftersom att det är samma temperatur som vår eller höst och ungefär samma väder som de perioderna också... Men det är ju ändå sommar. ;) Jag befinner mig för tillfället på ett tåg på väg norr ut. Jag ska spendera ungefär en månad på två av de bästa platserna på jorden och det ska bli väldigt skönt. 

Det har hänt mycket sedan sist. Student (!), klasshäng på Jonas landställe, jobb och midsommar med min älskling. ♥️ Jag kanske har tid att berätta snart någon gång, typ när jag känner för det. ;) Tills dess får ni ha det så bra! 
Vi hörs någon gång snart igen! 

Midsommar 2014