Attityden beror på vem du är

Foto: Gustaf | Modell: Jag
 
Här kommer de sista bilderna från fotosessionen i maj tillsammans med Gustaf. Dessa är också lite attityd måste jag säga. Jag tyckte mycket om dessa biler, faktiskt de flesta bilder vi tog och jag ser verkligen fram emot nästa. :) Jag tror temat då var spindlar och älva... ;)
 
 

Green life


Foto: Gustaf | Modell: Jag
 
I dessa bilder tycker jag känslan är lite sorglig eller kanske lite längtande. Jag vet inte vad ni känner för bilderna...? Men det är också det som är lite häftigt med bilder, man kan tolka dem på helt olika sätt. 
 

Gun

Foto: Gustaf | Modell: Jag
 
De army inspirerade bilderna är helt klart mina personliga favoriter. De är attityd och jag gillar attityd. Tror ni att jag skulle passa bra som militär? ;)
 
 

Young and beautiful

Foto: Gustaf | Modell: Jag
Ännu några fler bilder som Gustaf tagit. Jag älskar verkligen den där klänningen haha 
 
 

Framtiden

Ibland tänker jag så mycket att det känns som att hela huvudet ska explodera. Jag övertänker en del saker fruktansvärt mycket, vrider och vänder, funderar och undrar hur saker och ting kommer se ut om två veckor, om två månader och om två år. Var kommer jag stå då..? Vad kommer jag göra..? Kommer jag göra något jag vill...? Kommer folk som finns i mitt liv idag fortfarande finnas kvar...? Så många frågor som inte har några svar just nu. Om två veckor, två månader och två år då vet jag, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är rädd för framtiden. Samtidigt är jag självklart lite taggad på att bygga upp mitt eget liv och stå på egna ben, men till största delen tycker jag att det är lite läskigt. Jag måste sluta övertänka allt så mycket och leva lite här och nu istället...



Lov

Hej på er! ♥

Hur är läget? Med mig är det bra, utom det faktum att muskeln i min vänstra axel typ har gett upp? Hehe, nej men den är så extremt spänd att det gör riktigt ont. Jag får be någon i min kära familj massera mig lite... ;)

Varför jag gör ett blogginlägg är för att min surftid har tagit slut typ (har aldrig hänt mig förut) så jag vet inte hur bra mitt internet kommer funka (jag vet alltså inte hur mycket jag kommer kunna blogga). I värsta fall är det så illa att jag måste vänta till början av augusti... :( Inte för att det är sååå långt, men ändå. Då vet ni i alla fall! Men jag kommer tillbaka så fort jag kan. :)



To the light

Foto: Gustaf | Modell: Jag | Kamera: Nikon D5100 (?)
 
Här kommer lite fler bilder från fotograferingen med Gustaf. Dessa bilder tycker jag personligen är lite spooky. Olika färger och man ser inte alltid mitt ansikte. Den sista diggar jag ordentligt. Ball som sjutton!
Vad får ni för känsla av den? 
 
 
 

Shopping

Hej guys! ♥

Igår handlade vi så galet mycket haha! Vi har en liten happening som sker varje år här och i år är det vi som ordnar det. Det ska bli spännande... ;) Sen utöver det som behövdes dit så blev det lite annat också. Jag köpte en klänning, en topp, en kavaj, ringar och ett armband. (Visar det i ett annat inlägg, men jag är nöjd med mina inköp. Det är grymma reor ju! Allt gick på 320 kronor!) Sen åt middag och efter det gick jag och Becca och nannade kudden. Vi hörs kanske senare, imorgon eller nån annan dag i framtiden! ;) Ha det så bra! ♥



Find me

Under tiden jag bloggat och även innan dess har jag hunnit blivit medlem på en del sajter osv...
 
Ni hittar mig på...
 
Instagram - memadde
Videofy.me - photomade
Youtube - HÄR
Vine (som jag typ aldrig använt) - Madde J
Kik - maddosch
 
Min bloggmail hittar ni till vänster och där kan ni även följa mig på Bloglovin (som jag typ inte vet vad det är egentligen men det verkar bra! ;)) Jag finns ju alltid tillgänglig någonstans. :)
 
 

Update

Hej på er! :) ♥

Jag såg att den hade ändrat "riktig" till "rolig" i förra inlägget haha! :P Men jag får försöka göra en rolig uppdatering. ;) Jag har det väldigt bra faktiskt. Igår åkte Micke hem och Becca har precis kommit hit. Min födelsedag var väldigt bra, jag ska berätta mer om den i ett eget inlägg någon gång. :)

Vad har jag gjort under tiden då...? Hittills har jag solat, badat, skjutit pilbåge, ätit massor, sovit, andats ut och bara tagit det lugnt! Det har varit väldigt skönt. Snart ska vi i väg på middag och sen blir det sömn hihi! :) Hur är det med er?



Life is good

Jag ska försöka göra en rolig uppdatering senare idag, men jag kan i alla fall berätta att livet är bra just nu och jag har gjort massa roliga saker. :) Hoppas allt är bra med er! :) ♥



Me

Foto: Gustaf | Modell: Jag
 
Här är en annan bild från när jag och Gustaf fotade någon gång i maj. Tänkte lägga upp några sådana här inlägg så att bilderna kommer upp någon gång. :)
 
 
 

18 år

 
 
Idag hörrni, idag fyller jag hela 18 år.
Herregud vilken ångest jag haft för den här dagen och nu är den här... Ovan ser ni bilder med början år 2006, alltså för 7 år sedan. Sedan en bild från 2007, 2008 osv... De två sista är från 2013. Tiden har gått så himla fort.
NU är jag 18 år. Min kropp har fungerat, andats och gått runt på denna planet i 18 år. Det är väl nu man ska säga som vissa gör "Det är nu livet börjar på riktigt!" Hehe jag känner snarare tvärtom. ;) Men nu ska jag sluta vara så negativ! JAG ÄR FUCKING 18 ÅR!!!!!
 
Grattis till mig hihi! 
 
 

Wake me up

Tröja - ? | Shorts - H&M | Skor - Skopunkten | Solbrillor - H&M
 
Här var en outfit jag fotade för ett tag sedan. Skorna matchar verkligen inte till men jag tänkte att det kanske var kul att se dem på lite mer ordentligt? 
 
 

Sista hoppspecialen VT13

Sista hoppspecialen för denna termin var ganska speciell och rolig. Vi tjejer i gruppen hade snackat ihop oss om en speciell outfit som var följande; vita ridbyxor, en rosa tröja, hjärta på en kind och vita schabrack till hästarna. Alltså var vi alla likadana. ;) Ridlektionen var rolig, vi hoppade fram ute och sen gick vi in och hade banhoppning. Det gick helt okej för mig. Jag hade Bisa och hon var lite småtrött den här dagen, men sista rundan då jag red riktigt ordentligt satt allt fint. 
 
Ni får titta på bilderna och filmen. Visst är vi rätt snygga va? ;)
 
 
 
Efteråt följde Sofia, Hedda & Filippa med hem till mig och så åt vi tårta och badade. Bra avslutning med bästa gruppen. Det känns lite synd att jag ska flytta upp på storhäst nu... Bästa tjejerna 
 
 

Picknick

Samma dag som Micke kom hem överraskade jag honom lite. Jag hade ordnat med en picknickkorg fylld med jordgubbar, vattenmelon, kärleksmums, Singoalla och saft. Han kom först hem till mig och då satte jag på honom en ögonbindel (HAHA vet ni hur kul jag hade) och sen ledde jag honom ner till en strand i närheten. Jag skrattade så mycket på vägen ner, för att leda någon med ögonbindel är faktiskt ganska så roligt... ;) När vi kom fram fick han vänta lite och jag dukade upp picknicken. Sen satt vi där i den (nästan) strålande solen. Det var mysigt. 
 
Mitt lilla offer hihi 
 
 

Ridläger

Kommer ni ihåg att jag i början av lovet skrev att jag jobbade? För det gjorde jag i alla fall. Jag jobbade på ridläger blanda massa söta tjejer mellan 7-13 år. :) Det var riktigt roligt! Jag hjälpte till att fixa hästarna, under teorin, under ridlektionerna, till och från hagen och på uteritterna. Ett riktigt mysigt sommarjobb tyckte jag. Här kommer några bilder.

 Sötaste Sonny 

Sista dagen var det uppvisning för föräldrarna. Några av tjejerna hade temat Gangnam Style och PSY. Sjukt snygga var dem. ;) 
Jag och Andrea med några av brillorna. ;)
 
 

Solen hälsar godnatt


Andas

Jag funderar ofta på saker, olika saker och ofta på djupet. Jag gräver mig liksom djupt ner och ser på saker ur olika synvinklar. Föreställer mig och analyserar. Vad kan hända? Egentligen väldigt onödigt. Det blir alldeles för ofta så att jag övertänker allting och föreställer mig saker som inte ens kommer hända. Typiskt tjejigt enligt många.

När man tänker mycket blir ofta allting i huvudet en enda röra, framförallt i vardagen. Därför njuter jag verkligen av att komma bort under loven, för vardagen försvinner på ett sätt, mönster bryts och man gör inte särskilt mycket. Man tar det lugnt. Andas. Att vara här och nu är helt plötsligt ett faktum och för en gång skull kan jag faktiskt slappna av. Det är helt underbart.



Om mig

10 saker du vill göra innan du dör:

Besöka Australien.
Hoppa fallskärm.
Testa dyka med riktiga tuber.
Äga en egen villa.
Hoppa en medelsvårklass med en häst.
Sjunga inför 1000 personer.
Designa kläder eller skor.
Skriva en bok som släpps på marknaden.
Resa jorden runt.
Flyga luftballong.

9 saker om dig själv:

Jag har bara varit riktigt kär en gång i hela mitt liv och det är i personen jag är tillsammans med nu. 
Jag har aldrig spelat tennis i hela mitt liv.
Jag tycker att jag är bra på att peppa folk och mina vänner. Jag försöker alltid pusha andra framåt.
Jag kan glädjas när det går bra för andra. 
Jag har väldigt lätt att öppna mig för folk vilket kan vara både bra och dåligt.
Jag är lite halvt galen... ;)
Jag är dålig på att höra av mig till folk, något jag måste bli bättre på.
Jag tycker väldigt mycket om att bada. 
Jag sjunger i (typ) jämt och ständigt.

8 sätt att vinna ditt hjärta på:

Få mig att le och skratta.
Ha ett fint leende. 
Ha fina ögon.
Vara förstående och bry sig om.
Gilla att träna och vara mån om sin kropp i bemärkelsen att må bra.
Lätt att umgås med.
Överraska mig ibland.
Dela min humor. 

7 saker du ofta grubblar på:

Vad jag vill göra efter gymnasiet och resten av mitt liv.
Pengar.
Kärlek.
Skolan och betygen.
Livet.
Mig själv.
Andra människor.

 
 

6 saker du inte skulle klara dig utan:

Min mobil.
Min säng.
En klocka.
Min hårborste.
Mitt läppsyl.

5 länder du skulle vilja besöka:

Australien.
Nya Zeeland
Kina
Albanien
Hawaii

4 saker du köpt den senaste månaden:

Ett par skor
Jordgubbar
Bensin (haha)
Ett linne

3 sätt att få dig le/skratta:

Skriva söta sms.
Dra roliga skämt.
Flumma.

2 saker du inte äter:

Kaviar.
Svamp.

1 sak folk inte visste om dig:


Jag går ofta på tå.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarlov dag 29, onsdag 10 juli 2013

Hej på er kompisar!

Jag befinner mig just nu på ett av mina landställen. Där har ni även anledningen till min inte så braiga uppdatering. (Jag gjorde dock några tidsinställda innan jag åkte.) Jag och delar av min familj åkte upp i måndags och har nu varit här ett tag. :) Det är mysigt! Imorgon kommer Micke hit och nästa vecka kommer Beccis! Så det blir mysigt med folk på besök. :) Idag ska jag bara chilla. Kanske sola lite om solen vill kika fram mer än 10 minuter. ;) Hur har ni det?



Q/A

Jag fick en fråga;

Vart har du köpt dessa?

Jag köpte (formerna man gör glasspinnarna i) på en Ica affär. :) Så det borde finnas lite överallt i Sverige. ;)



Doll

Fotograf: Gustaf | Modell: Jag | Redigering (på en del): Gustaf
 
Här kommer ännu några bilder från när jag och Gustaf fotade i maj. Jag tycker att jag ser ut som en docka på de här bilderna haha! Men de är ganska fina och jag älskar klänningen.
 
 

Isglass

 
För några dagar sedan köpte jag en form man kan göra isglassar i. Självklart testade jag även att göra fyra glassar. Jag tog jordgubssaft och vatten som jag blandade i formarna (ganska mycket saft så att det skulle smaka något) och sedan la jag även i några bär. :) Sen var det bara ställa in dem i frysen och vänta. 
Superenkelt och rätt gott måste jag säga! ;)
 
 

Konfirmation

 
Här är tre bilder från konfirmationen tidigare idag (igår). Det var trevligt och kul! :) Dock lite jobbigt att sitta inne i en kyrka tillsammans med 1000+ andra när det var en så himla fin dag ute, men egentligen, vad gör det när syrran konfirmeras? ;) Nu på kvällen var det som sagt middag och bad (det var så skönt!). 
 

Konfirmation

Hej kompisar! ♥

Idag är det Carros konfirmation så större delen av dagen har gått åt till att förbereda. (Dock hann jag med 10 min i solstolen + ett snabbt dopp så det var nice, även om jag helst av allt gärna hade tillbringat hela dagen så). Det lär ju vara årets varmaste dag idag helt klart! Snart ska vi bege oss mot kyrkan och sen kommer det massa folk hit efter. Det blir trevligt trevligt. :) Vi får se om vi hörs sen, annars UT OCH NJUT! ;)



Jag & Micke

 
 
 
Här har ni videon från i torsdags. 
Det är samma klipp bara att det ena ligger på Youtube och det andra Videofy.me. Dock går inte Youtube-klippet att titta på i mobilen, men sitter ni vid en dator går det super. ;)
Tycker ni att vi är duktiga? Haha! Måste bara säga att det sista "tricket" vi gör, alltså när jag typ sitter uppe i luften var så läskigt att jag höll på att dö haha! 
 
 
 

Sommarlov dag 25, lördag 6 juni 2013

Hallå på er!

What's up? Jag sitter i kaoset i mitt rum och bloggar. Just nu är det saker överallt och jag ska försöka få ordning på det (önska mig lycka till, det kan behövas...).

Igår kväll var jag och min familj på middag hos våra grannar. Det bar jättemysigt och roligt! :) Alice fixade även mina naglar och det var så snällt! :) Jag körde på en liten annorlunda outfit igår, möjligen lite hippie inspirerad. ;) Jag gjorde en fläta och sen satte jag den som ett pannband typ. Ni får kika på bilden nedan. :) Hoppas ni får en skön lördag. Jag ska återgå till kaoset nu.


Shoes

 
Här har ni bilder på det senaste tillskottet till min (lilla) skofamilj! ;) Från Skopunkten. Jag älskar träklacken och den smått annorlunga färgen.
 
 

Le båt

Tjabba! ;)

Jag inledde min dag idag med frukost och sändning från SM-veckan. Nu har jag varit nere och kört lite båt. Vi skulle tanka och sen ta upp den ur sjön. :) Nu blir det lite lunch och därefter ska jag röja hela mitt rum + badrum! Wehoo! Sen måste jag börja packa. Catch you later!



Sommarlov dag 23, torsdag 4 juli 2013

Hej på er sådär på kvällskvisten! :)

Hur har er dag varit? Min dag har varit supermysig! Jag vaknade hos Micke imorse och vi har i stort sett bara tagit det lugnt hela dagen och gjort lite akrobatik konster haha! Får se om han godkänner att jag lägger upp filmen för i så fall kommer den senare. ;) Vid fem tiden åkte jag hem och sen kom lilsis hem från sin konfa. Hon har varit i England i tre veckor. :) Sen åt vi middag med familjen och det var mumsigt och mysigt! Dubbel m haha! ;) Nu har jag precis kollat på Hawaii 5.0 och snart tänkte jag sova. Imorgon har jag massa saker jag måste göra, men det blir nog bra! :) Jag bloggar eventuellt lite senare, annars hörs vi imorgon! :

Kolla vad vi kan... ;)



Ont det gör ont men det går

Hej på er! :)
 
Jag har haft mensvärken från helvetet idag så jag har mest velat ligga ner och typ halvdö hehe... Det är inte så mysigt, men nu är jag i alla fall (typ) uppe på benen igen och ska snart åka hem till min favorit och hänga lite med honom. Det är väldigt många som är borta nu, typ nästan alla (oklart vad den meningen kom ifrån?). Nej hörrni vi hörs senare, antingen idag eller imorgon. Jag har massa blogginlägg jag vill hinna göra och jag ska försöka fixa dem imorgon. :) Hoppas ni haft en bra dag utan värk! ;)
 
 
 
 

Bracelet

Det här armbandet gjorde Alex till mig igår. Riktigt riktigt snyggt!! Det kommer sitta på min arm många gånger framöver.



Sommarlov dag 22, onsdagen 3 juli 2013

Hej på er fina människor! ♥

Hur är läget idag? Med mig är det bara bra faktiskt. Jag är lite lagom trött efter för lite sömn men det är sommarlov så det får fungera ändå. ;)

Igår var jag som sagt och gymmade. Det var skönt att få jobba lite med kroppen. Efter gymmet åkte jag in till stan och mötte upp Micke. Det jag skulle köpa var ett par skor som jag dock inte hittade då de stod någon annanstans, men det blev ett annat par istället! ;) Efter det åkte jag hem och gjorde en melonsallad till middag (jag älskar den). Vi åt den med grillad oxfilé. Mums!

Mot kvällningen kom Alex hit och lite senare också Micke. Vi kollade på sista delen av "Sagan om ringen" så nu alla människor har jag sett alla tre. ;) Jag kom i säng vid två-tiden och gick upp kvart över sju för en körlektion. (Inte så välplanerat från min sida.) Lektionen gick jättebra! :) Nu har jag sovit en timme till och ska strax äta lite lunch och sen ta tag i diverse saker! :)

Vi får se vad dagen har att erbjuda. Blogginlägg kommer såklart! :)



Sommarlov dag 21, tisdag 2 juli 2013

Hej på er! :)

Jag är ledsen för obefintlig uppdatering idag, men jag har haft annat för mig! Jag gick upp vid 12 tiden (haha vadå seg) och sen oljade jag vår altan (ja jag är duktigt hihi!). Nu har jag precis varit på gymmet och sitter just nu på tåget in till stan. Jag såg en sak på rean jag väldigt gärna skulle vilja ha... Vi får se om de får följa med hem. ;)


Oklart

Hej på er!

Jag sitter och väntar på Micke just nu. Vet inte riktigt när han kommer hehe! :P Klippningen gick bra och jag är nöjd. :) Jag vet inte varför jag gör ett blogginlägg nu egentligen. Jag har typ ingenting att skriva om hehe! ;) Men så får det bli ibland.

Såhär ser jag ut idag;



Sommarlov dag 20, måndag 1 juli 2013

Godmorgon! :)

Idag är det första juli. Varför går sommarlovet alltid så fort? Tiden man vill ska vara som längst går alltid fortast.
Igår kväll var jag och badade med Alex (och Lukas). Det var faktiskt varmt i vattnet och man kunde ligga i utan att frysa ihjäl. :) Sommar <3

Idag är min dag planerad. Vid 11 ska jag klippa mig, efter det har jag några ärenden jag måste fixa och sen ska jag träffa Micke. Han har precis kommit hem. Jag har planerat en mycket trevlig sak hihi! Bloggar om det senare. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta lite frukost. Vi hörs senare!

Badbilden från igår