Ingen uppdatering

Åh hörrni vad jag suger på att blogga! Jag som verkligen tyckte att jag kommit igång så bra igen... Men det känns liksom inte riktigt som att tiden finns till för bloggen just nu och det gör mig ledsen. Jag vill verkligen blogga, för jag tycker det är fruktansvärt roligt att gå tillbaka, läsa och minnas. Jag försöker i alla fall att blogga så ofta jag kan. :) ♥

Ikväll ska jag på tjejmiddag och imorgon jobbar jag i stallet från 07.00-16.00. Jag ska blogga mer så fort jag kan. Vi hörs! :)



Torsdag

Godkväll på er därute! ♥

Har ni haft en bra dag? Min dag har inte varit speciellt bra. Jag har fått gå hem från skolan och ställa in både körlektion och två rispass på grund av smärta. Som tur var kom min pojkvän en stund och hängde med mig och då kändes det mycket bättre. ♥ Imorgon är det förhoppningsvis bra igen! :)

Igår var det onsdag, undra vad jag gjorde då...? :P Först var det skola och sen var jag ute och red Rapa en stund. Det var riktigt bra väder igår så det var superhärligt att få komma ut på en uteritt. På kvällen hängde jag hos Micke en stund. Nu tänkte jag sova och vakna upp till en fredag. ;) Vi hörs imorgon! ♥

Igår bodde det någon i min sko... ;)



Outfit 5 a la France

Topp - Bikbok (nyköpt) | Shorts - H&M | Skor - Jarmeus | Armband - Från den lokala marknaden
 
Dessa bilder blev ju sådär måste jag säga... Men men man blir inte alltid bra på foton. ;)
 
 

Mot baby


Outfit 4 a la France

Tröja - H&M | Shorts - ? | Skor - Jarmeus | Halsband - Bikbok | Klocka - Ur&Penn
 
 

En onsdag mitt i veckan

Godmorgon kompisar! ♥

Jag hade så himla svårt att somna igår. Jag låg bara och vred och vände mig och kroppen sa "Nej jag tänker inte sova!" och det får jag såklart sota för idag. Tröttheten blir ett litet åskmoln på min himmel. ;) Idag är det onsdag vilket för min del innebär skola från 8.00-16.20. (Lång dag huh?) Efter skolan ska jag till stallet och rida Rapa. (Kommer ni ihåg henne? ;)) Det ska bli så mysigt! :D Det blir mycket häst den här veckan. Imorgon ska jag rida två pass och sen ett på fredag + att jag ska jobba på söndag. ;) Nu tänkte jag äta upp min frukost och sen kanske titta mig i spegeln om jag vågar (hehe)... ;) Vi hörs senare idag! :) ♥

Inte mycket som slår detta;



Leopard

Klänning - H&M | Tröja - Gant | Skor - Converse | Ringar - bland annat H&M | Klocka - Ur&penn | Halsband -  Ärvt
 
Här kommer min outfit från idag. Det är ju en av de sista sommardagarna nu så man får passa på att vara barbent medan man kan. ;) Ylva har tagit bilderna. 
 
 

Outfit 3 a la France

Klänning - Lindex | Skor - Skopunkten | Armband - Födelsedagspresenter + ett från den lokala marknaden
 
Jag tycker verkligen om att ta outfitbilder på stranden. Det ser alltid härligt ut! 
 

Vi har en snäll hund på min skola... ;)


Tisdag

Godmorgon tisdag! :D ♥

Jag sitter i köket och äter en lugn och skön frukost. Ingen annan är hemma så jag har hela huset för mig själv. :) Idag är det tisdag och den andra dagen i denna vecka. Mina planer idag är skola från 10.25-16.50 (hur segt?) och sen har jag körlektion. Det börjar sakta men säkert närma sig uppkörning nu och jag borde verkligen börja plugga teorin så att jag klarar provet på första försöket. ;) Jag ska börja göra mig i ordning nu och bege mig mot skolan.

Det verkade finnas lite intresse för att se presenterna så jag ska försöka fixa det så snabbt som möjligt. :) Nu ska jag dricka upp min goda smoothie. Ha en bra tisdag! ♥



Q/A

Fick en fråga om min fest:

"Fint!! Är det hemma hos dig eller i en lokal?
Tack för svaris
"

Hej på dig!
Tack så mycket! Det är i en lokal som vi hyrde för festen. :)
Ha det så bra!



Presenter

Jag tänkte fråga om det är någon som är intresserad av vad jag har fått i födelsedagspresent, både från min födelsedag och från 18 års festen. Isåfall kan jag fota det och lägga upp det om ni vill?
Jag vet att det kan vara dumt att visa alla saker man fått i present osv eftersom att alla inte har det lika bra som mig. För ja jag har det faktiskt bra och jag är verkligen evigt evigt tacksam för det. ♥ Ni anar inte! Jag uppskattar allt så mycket och alla pakten gjorde mig verkligen enormt glad! :D 
Så finns det intresse för att se dem lägger jag upp dem, annars skippar vi det. :)
 
 

Det är inte riktigt min dag idag...

Som rubriken lyder har denna dag inte riktigt gått min väg. Precis innan lunch försvann alla krafter jag hade i kroppen och jag orkade knappt röra mig. Till lunch var det pastasallad med tonfisk och jag gillar inte tonfisk tyvärr så det blev lunch på en restaurang med Micke vilket dock var rätt mysigt. ;) Sedan höll jag på att komma försent till nästa lektionen som var fysik och jag förstod inte vad vi gjorde på den lektionen idag... :( Slutligen skulle jag ha sånglektion efter skolan med den var tydligen inställd och jag hade inte fått någon information om det så jag satt där och väntade. Som ni hör har turen inte varit på min sida idag, men ibland blir det så... ;)

Jag unnade mig en efterrätt vid lunchen, mums!





Outfit 2 a la France

Linne - Cubus | Shorts - Gina Tricot | Halsband - ? | Glasögon - Prestige | Klocka - Jetset | Armband - Har Alex gjort till mig :) | Ring - Konfapresent | Iphoneskal - Köpte jag på den lokala marknaden där, jag diggade det!
 
 

Ny vecka

Hej på er! :D ♥

Jag satt och skrev ett blogginlägg imorse men när jag skulle lägga till en bild försvann texten. Det var inge kul, men jag är inte bitter för det inte! ;) Idag är det måndag och ny vecka! Jag ska se om jag kan göra en veckoplanering sen så att ni får se vad jag ska hitta på. :)

Just nu sitter jag i skolan och har håltimme. Jag passade på att läsa igenom mina första läxor så att det är avklarat. Skönt att få saker gjort! I eftermiddag har jag terminens första sånglektion. Det ska bli roligt att komma igång igen! :D Hoppas att ni får en härlig måndag så hörs vi senare! ♥



Min 18 års fest

 
Här ovan ser ni bilder från min 18 års fest i fredags. ♥ 
Det var en helt fantastisk kväll med 45 människor jag tycker så mycket om, både barn, ungdomar och vuxna. Festen inleddes vid halv 7 tiden med drink och mingel. Jag hade dessutom ordnat en liten frågesport med 18 frågor om mig själv om mitt liv 0-18 år, så alla fick något att bita i. ;) 
 
Efter det var det middagsdags med kräftor, västerbottenpaj, bröd och dricka. Under middagen sjöngs det snapsvisor, pratades lite för mycket och skrattades en hel del. Mina föräldrar höll ett tal, vinnaren i hattävlingen presenterades (det var nämligen hattema) och jag fick göra en grej som var riktigt oväntad. Mitt under middagen fick jag gå fram och ställa mig på en stol. Mamma sa; "På min 40-års fest så sjöng Madde "Jag vill vara din Margareta" ståendes på en stol inför alla. Nu ska hon få göra en favorit i repris". Så jag fick en stol, ett papper och en mikrofon och då fattade jag och så skrek jag rakt ut; "SKA JAG SJUNGA?!" Vad tror ni svaret blev...?
Så jag fick ställa mig på stolen och sjunga haha!
 
Innan efterrätten bjöds det på en eldshow utanför som var så häftig!!! Det var en kille och en tjej som höll på med eldstavar, pinnar, klot osv... Ballt var det! Sen blev det dans långt in på natten. Det var en helgrym kväll och jag fick så himla fina paket + att alla skrev i en bok till mig och jag blev så otroligt glad av att läsa alla fina ord. 
 
Tusen tack till alla er som kom och gjorde min 18 års fest till en oförglömlig kväll! 
 
 

Helgen

Hej på er! :D ♥

Denna helg har verkligen varit helt fantastisk och jag har njutit varenda sekund (utom när jag spelade golf och det gick skit första nio hålen ;))! Det har känts som att jag fortfarande har haft sommarlov eftersom jag inte behövt börja plugga än och det har varit så skönt!

Igår vaknade jag bredvid min absoluta favorit. Det finns inte mycket som kan mäta sig med det. ♥ Vi åt en snabb frukost och sen var vi i festlokalen en snabbis för att städa det sista. Vid 12 tiden skiljdes vi åt och jag åkte med delar av släkt och familj för att spela en golftävling som vi har startat. ;) Det gick så dåligt i början och jag var nära att ge upp. Jag var så förbannad att jag började gråta haha! Men de sista nio hålen spelade jag riktigt bra och jag kom faktiskt (hör och häpna) trea i vår tävling. :) Mot kvällningen grillade vi och åt middag hela gänget inklusive Micke som joinade. :) Mitt i natten blev det klädbad i poolen. ;) Sen fick jag somna och vakna upp bredvid min favvis igen. ♥

Idag har vi varit ute med båten och åkt runt lite. Vi besökte bland annat Vaxholm för lite lunch och sen har vi badat och bara tagit det lugnt. Vädret har ju varit topp topp idag. Visst är det himla härligt med sommardagar ändå...? ;)



Nu är det skärpning...

...jag ska börja blogga!


Outfit 1 a la France

Tröja - MQ | Shorts - H&M | Halsband - Bikbok | Klocka - Ur&Penn | Armband - H&M | Skor - Jermeus | Glasögon - Prestige
 
Här är outfiten från första kvällen i Frankrike. Jag hittade shortsen i min byxlåda här hemma (det är trevligt när man kan fynda i sin egen garderob ;)). Jag tror jag köpte dem förra året men har bara använt dem en gång konstigt nog...
 

18 års fest

Jag hade en helt underbar kväll igår! Jag har nyligen fyllt arton och igår hade jag min arton års fest. Det blev en kräftskiva med både barn, ungdomar och vuxna. Jag hade så jävla roligt och det var så himla kul att så många ville komma. (Om några av mina friendos läser det här och har tagit några bilder/filmat så får ni jättegärna skicka dem till mig.:))

Jag ska berätta allt sen, men först ska jag gå en golfrunda. :)



Frankrike 2013

Kamera: Nikon D3100 & Nikon P330
 
Här kommer lite härliga semesterbilder från näst sista veckan av mitt sommarlov. Då åkte jag med familjen till Frankrike, St Raphaël. Det var en mysig liten ort. Vi låg på stranden några dagar och sedan gjorde vi även lite utflykter. Som ni ser på bilderna besökte vi även St Tropez en dag (där fanns det stora båtar!) , var på en djurpark och såg både en späckhuggar och en delfinshow och en dag åkte vi upp i bergen och paddlade kanot i en flod (det var riktigt ballt). Det var en härlig resa! :) Har även massa outfitbilder därifrån som jag tänkte lägga upp. :)
 
 

Skolfoto

Här kommer dagens outfit. Jag hade mitt livs sista skolfoto idag så jag ville vara fin men inte för fin. ;) Klänningen kommer ifrån BikBok, jackan är från Lindex, armbandet köpte jag på en marknad i Frankrike, halsbandet är en present och klockan är från Ur&Penn. :)



Zebra

Igår när jag var inne på Lindex för att inhandla ett nagellack så hittade jag detta linne. Tyckte det var fräckt så jag köpte det! :) Vad säger ni?


Sommarlov 2013 - del 6 - Bergsklättring

Kamera: Nikon P330 
 
Dessa bilder kommer från en liten utflykt jag och Ylva gjorde. Vi klättrade nämligen upp för Skuleberget en dag då det var gassande sol. Vi tog den vita leden, alltså den "enklaste" (även om den inte är enkel någonstans). Jag gick även den gula leden som är nästa steg två dagar innan och den var brant! Ylva som är höjdrädd klarade leden galant och var så nöjd när hon kom upp vilket var roligt. :) Det är enligt mig en riktigt ball grej och får man chansen tycker jag att man ska pröva. Men man behöver lite arm muskler för det är riktigt klättring på en del ställen. ;)
 
 

Gr...

Jag hade skrivit ett långt inlägg och nu försvann det tyvärr... ÅH ibland blir man bra trött på tekniken alltså. Jag återkommer imorgon pigg och glad! Sov gott! ♥



Sommarlov 2013 - del 5

Kamera: Nikon D3100
 
Här kommer femte delen av sommarens bildbomber. Dessa bilder är från dagarna då Ylva besökte mig. Vi la nät och fick 10 kg strömming så vi fick rensa strömming i nån timme haha! ;) Dessutom fick Ylva pröva äta surströmming, rökt strömming och stekt strömming. Jag kom inte ihåg vilken som var hennes favvo... ;) Utöver strömmingsätandet klättrade vi upp för ett berg, var på gårdsaktion, besökte en marknad och åkte båt. Fina dagar! ♥
 

Måndag = skolstart

Hellu på er!

Nu är det måndag, skolan börjar idag och sommarlovet är slut. Även sommaren håller på att ta slut. Jag känner mig likgiltig med fruktansvärd ångest. Min favoritårstid håller på att ta slut. Jag har haft mitt livs sista riktiga sommarlov. Nästa sommar vet jag inte vad jag ska hitta på eller vad som kommer hända... Det känns faktiskt lite läskigt. Mer om detta kommer ni garanterat se i framtiden.

Men nu ska vi leva här och nu! Det är fortfarande augusti, jag har sommarlov i en timme och 20 minuter till och det är helt okej väder ute. ;) Idag blir det då först skola i nån timme kanske (har ingen aning). Vid halv fyra har jag körlektion och sen måste jag handla en sak. Det är nämligen så att det händer en väldigt rolig sak på fredag... ;) Jag kommer berätta mer om den då och till helgen, men tills dess får den vara hemlig. Ha en bra måndag oavsett om ni har sommarlov eller börjar skolan idag (eller redan har börjat)!



Minnen

Som vanligt när jag är irriterad/sur på någon så brukar jag alltid titta igenom massa gamla bilder
Jag gillar att titta på gamla bilder. De får mig att minnas roliga saker och det brukar oftast på mig på lite bättre humör. Jag hittade några godbitar...
 
Dessa bilder från när jag och Lovisa fick för oss att ha en lite annorlunda fotografering. Konstigt men coolt! Jag diggar mitt smink! ;)
 
 
Dessa bilder på mig och Becca är så himla mysiga. De är från första terminen i ettan. Jag gillar dem
 
 
 

Sur

Hej på er! ♥

Jag är på sjukt dåligt humör... (Jag vet typ inte riktigt varför). Jobbet idag gick bra, dock var det riktigt fysiskt jobbigt. Det är i princip som att köra ett fyspass från 7 till 16. Jag har skavsår både på fötter och händer. Jag är totalt utmattad i mina ben. (Jag haltar i princip när jag går haha...) Några gånger av det här + lite konditions träning och gym så kommer jag vara i toppform snart igen, skämtåsido, men det är riktigt jobbigt. (Och den personen som kommer med kommentaren "Vadå hur kan det vara jobbigt att jobba i stallet?" kan gladeligen få följa med mig om två veckor och jobba!

Jaaa... Imorgon börjar skolan och jag känner inte för att gå dit. Jag är trött, sliten och irriterad. Vilken extremt positiv energi jag sprider just nu! :D

En rolig bild på mig och Cristian kan jag bjuda på i alla fall! ♥



Jobb

Godmorgon kompisar! :)

Jag ligger inte och sover sista dagen på sommarlovet, no way för jag ska nämligen jobba idag mellan 7 och 16. ;) Vilket jag även kommer göra varannan söndag hela hösten. Platsen är i stallet. Jag tror det kommer bli bra. :) Nu ska jag åka för jag har lite brådis! Vi hörs! Sov så gott hihi! ;)



Sommarlov 2013 - del 4

Kamera: Nikon D3100
 
Här kommer nästa del av bilder från min sommar. ;) Dessa är från mitt andra landställe och från första veckan där. Det var sjukt bra väder vilket man aldrig klagar på såklart. Vi drog not en kväll, besökte en ö och åt på en resturang där + köpte surströmming. Sen hängde vi självklart massor med världens bästa hundar. 
 

Bio

Hej på er! ♥

Jag vet inte riktigt var den här dagen tog vägen. Jag har dock bara varit vaken i ca 7 timmar så det kanske inte är så konstigt egentligen... Det har dock varit produktiva fyra timmar. Jag inledde dagen med att hänga hemma hos Becca i några timmar. Vi pratade om livet och lagade exakt 12 pannkakor. Dock klarade vi inte att äta upp alla vilket kanske egentligen var ganska tur det... Vid fyra åkte jag till stallet och hade hopplektion i en ny grupp. :) Det var rent ut sagt skitjobbigt! Det var så varmt i ridhuset och jag red en häst som inte gav något gratis. Men även det är lärorikt!

Nu sitter jag på bussen in till stan. Det blir bio igen med favvis. ♥ Vi ska se "World War Z". Hoppas den är bra! :) Vi hörs senare! :)



Sommarlov 2013 - del 3

Kamera; Nikon D3100 & Nikon P330
 
Här kommer del tre av bilderna från min sommar. Dessa är fortfarande från mitt första landställe. Becca kom dit och hälsade på mig vilket var supermysigt. ♥ Vi chillade, hade roligt, pratade om allt möjligt och umgicks helt utan måsten. Bästis 
 
 

Uppe med tuppen

Godmorgon! ♥

Idag är jag som sagt uppe i tid (och det är långt ifrån min grej, men just nu känns det faktiskt ganska okej). Jag kom dock i säng kvart över 12 efter lite ändrade planer igår kväll... Jag hade tänkt lägga mig tidigt men blev frågad om bio och då kände jag att det är sommarlov i några dagar till så det slutade med att jag gick på bio. Vi såg Elysium och den var helt okej. :) Nu ska jag strax bege mig mig stallet. Vi hörs senare ♥



Solo

Hello på er!♥

Jag sitter uppkrupen i min säng med en Solo i handen. (Passade faktiskt på att springa in i en affär där den fanns idag i stan.) Mysig onsdag kväll! ♥

Idag startade dagen med att jag vaknade upp bredvid min man. ;) Vi låg och drog oss alldeles för länge som vanligt, men det är så mysigt så jag tänker inte klaga. ♥ Vid halv två begav vi oss in till stan för skoköp och tandläkarbesök. För ovanlighetens skull var det inte jag som köpte skor... ;) Jag sprang även på Stella, en gammal klasskompis. Det var väldigt kul att se henne igen. ♥ Nu är det middagsdags för min del och imorgon bitti vid 07.00 ska jag befinna mig i stallet för genomgång av mitt framtida jobb. Jag berättar mer senare...



Sommarlov

Tiden tickar ner nu mot sista sommarlovsdagen. Hur hemskt är inte det? Jag är i alla fall inte taggad på vardag och rutiner, även om jag vet att jag säkerligen kommer bli det när jag väl är där. Mitt livs sista riktiga sommarlov. Den meningen känns fruktansvärd att skriva. Det blir spännande att se var jag hamnar någonstans efter gymnasiet. Förhoppningsvis på utbildningen jag mer än gärna vill in på. Framtiden utvisar det.

Dagen idag har tillbringats med Robin och Micke. Vi tog ett dopp i poolen mitt emellan alla regnskurar och sedan åt vi B&J, skrattade som galningar åt tråkiga Vine's och Robin och Micke läste igenom några av mina Solo tidningar. Uppenbarligen är de väldigt roliga på något vis... ;) Nu ska jag och Micke snart gå och lägga oss tror jag. Imorgon blir det att åka in till stan. Dels för shopping och dels för tandläkarbesök. (Suck på min visdomstand...) Vi hörs då! Sov så gott! ♥



Sommarlov 2013 - del 2, min födelsedag

Kamera; iPhone och Nikon
 
Dessa bilder kommer från min födelsedag. Jag fyllde som sagt 18 år i juli. 18 ÅR, förstår ni hur gammal jag är nu? Skämt å sido, men jag har väntat på den dagen med skräckblandad förtjusning. Det var en härlig dag. Jag fick massa fina paket (ska försöka fota dem också), vi åkte segway (det var sjukt roligt) och sen åt vi på en mysig resturang. Det var en bra födelsedag helt enkelt! 
 

Födelsedagapresent

Det landade en väldigt mysig födelsedagspresent till mig igår i brevlådan. Den var närmare bestämt från Love & Amanda. Jag blev väldigt glad! :D Vad det var kan ni se på bilden nedan. Jag älskar Singoalla! ♥ Stort tack kompisar! Ni är himla fina ni! ♥



Tisdag

Godmorgon på er! ♥

Jag vaknade 09.59 och kände att jag kunde somna om men bestämde mig för att gå upp då jag faktiskt sovit 10 timmar. :) Idag är det tisdag och dagens planer är tydligen att jag ska plocka bär och göra saft enligt mina kära föräldrar..? (Hjälp, hur gör man?) Dessutom kommer Robin och Micke hit och vi ska bada i poolen. Jag tror att det blir en bra dag! :D



Måndag

Hej på er! 
 
Snart har ännu en dag gått i mitt extremt intressanta liv... ;) (Jag menar ni måste ju digga det eftersom ni klickar er in här varje dag haha). Idag har dagen innehållit en körlektion som gick över förväntan. Det börjar så smått närma sig inbokning av teoriprov och uppkörning, men det är klart, det är en del kvar först. Dessutom måste jag se till att plugga ordentligt med teori nu framöver innan skolan drar igång på riktigt. Jag har läst boken en gång och dessutom har jag en sån där app i mobilen där man kan göra teoriprov. Jag tror den heter typ "Teoriprovet" eller nåt. Den kostar dock 99:- (dock fick jag den gratis) men den är bra. :)
 
Efter körlektionen kom min favvis hit. Vi lagade lunch (närmare bestämt köttbullar och pasta) och sedan gick vi ner och badade i havet. Det var faktiskt rätt varmt, även om Micke bara klagade på att det var kallt... (Badkruka *host host*) ;) Nu sitter jag här och ska snart äta lite middag tänkte jag. Borde även städa mitt rum ordentligt medan tiden finns... Men det är så himla tråkigt att städa... Vad gör ni en måndag som denna?
 
 
 

Godnatt på er <3


Natt

Godkväll! 
 
Nu har jag suttit och fixat med lite blogginlägg. Fler blir det imorgon. Nu ska jag faktiskt sova. Jag har inte sovit så mycket på senaste tiden så det ska bli skönt med en hel natts sömn. Imorgon har jag en körlektion inbokad och sen ska jag bada i havet för det har varit alldeles för lite havsbad den här sommaren. Vi hörs imorgon hörrni! Sov så gott! 
 
 
 

Sommarlov 2013 - del 1

Kamera: Nikon D3100 | Copyright 
 
Här är del ett på några av alla härliga bildbomber som ligger inlagda nu framöver. Dessa bilder är från mitt ena landställe och första veckan där. Micke kom och hälsade på mig och det var mysigt. Vi åkte ring efter båten (därav våtdräktsbilden haha), plockade smultron, spelade gitarr och åt middag på klipporna medan solen gick ned. 
 

Fix

Hej på er! :)
 
Nu är jag äntligen helt helt hemma. Gårdagskvällen var trevlig. Det var mysigt folk, bra stämming och ja, bra helt enkelt. Jag somnade sött i Mickes armar vid två tiden då jag bokstavligt talat knappt kunde hålla ögonen öppna och sen vaknade jag något mer utvilad vid 10-tiden. 
 
Efter det blev det frukost för min del med Johanna på ett mysigt fik. Vi snackade igenom sommaren, livet och det som väntar i höst, för tro det eller ej så är det rätt mycket... Nu sitter jag här vid min dator och laddar över bilderna från Frankrike. Jag ska även gå igenom alla sommarens bilder och förberda inlägg åt er. :) Det kommer bli en del vill jag lova. Men efter den kassa uppdateringen jag haft hela sommaren är det det minsta jag kan göra. :) Jag är även sugen på att ändra min design igen, men jag vill inte göra något förrän jag känner att jag har en färdig idé i huvudet och det lär ta ett tag... Men vi ser vad som händer.
 
Hur är det med er? 
 
 
 

Brad & Angelina

 

 

My wife got sick. She was constantly nervous because of problems at work, personal life, her failures and children. She lost 30 pounds and weighted about 90 pounds. She got very skinny and was constantly crying. She was not a happy woman. She had suffered from continuing headaches, heart pain and jammed nerves in her back and ribs. She did not sleep well, falling asleep only in the mornings and got tired very quickly during the day.

 

Our relationship was on the verge of a break up. Her beauty was leaving her somewhere, she had bags under her eyes, she was poking her head, and stopped taking care of herself. She refused to shoot the films and rejected any role. I lost hope and thought that we’ll get divorced soon… But then I decided to act. After all I’ve got the most beautiful woman on earth. She is the idol of more than half of men and women on earth, and I was the one allowed to fall asleep next to her and to hug her. I began to shower her with flowers, kisses and compliments. I surprised and pleased her every minute. I gave her a lot of gifts and lived just for her. I spoke in public only about her. I incorporated all themes in her direction. I praised her in front of her own and our mutual friends. You won’t believe it, but she blossomed. She became better. She gained weight, was no longer nervous and loved me even more than ever. I had no clue that she CAN love that much.

 

And then I realized one thing: the woman is the reflection of her man.

 

If you love her to the point of madness, she will become it.

 

- Brad Pitt

 


Sweden

Hej på er kompisar!

Nu är jag äntligen tillbaka i (kalla) Sverige. ;) Just nu är vi på väg hem från flygplatsen. Jag ska hem en snabbis nu, duscha, packa upp och sen ska jag hem till Micke och sen blir vi upphämtade av Ylva (måste säga att det är nice med kompisar som har körkort hihi, förhoppningsvis har jag också mitt snart! ;)). Därefter ska vi på en avskedsfest. Jag vet inte om det är roligt eller tråkigt. Ikväll sover jag hos Micke! :)

Det kommer bli en lång dag idag! Den började i Frankrike och slutar i Sverige. Livet är bra ballt ibland...



B <3

Hej på er fina människor! ♥

Hur är det? Jag sitter i en soffa och funderar över livet. Tankarna som rör sig i mitt huvud just nu är följande;

- Idag har Micke och jag varit tillsammans i fem månader. ♥
- Jag har sett späckhuggare på riktigt för första gången i mitt liv idag.
- Jag har en rosa tröja på mig för tillfället (väldigt fin faktiskt)
- Jag saknar min bästis ♥ Tänk att den bruden ska åka och plugga i England ett år och lämna mig här i Sverige... Jag vet inte hur jag ska stå ut.
- Inte för att vara sån, men snart är det bara en vecka kvar av sommarlovet... (Ångest, panik och allt sånt...) Dock ska jag göra massa roliga saker under den veckan, men ändå...
- Euphoria är verkligen en utspelad låt...
- Jag undrar varför man inte använder iMessage om man har en iPhone...? :P
- Korall är ett fint namn! :)

Jaaa... Då vet ni vad som snurrar i mitt huvud just nu! ;) Bjuder på en vacker bild på mig och Beccis ♥



France

Hej på er allihopa! ♥

Jag hade hoppats att jag skulle hinna blogga innan jag åkte i väg igen men så blev det dessvärre inte. Jag la tiden på att packa om, umgås med Micke när jag var hemma i en dag och njuta av det fina vädret som besökte Sverige i fredags. Är det fortfarande lika bra?

Just för tillfället befinner jag mig faktiskt i Frankrike. Det är riktigt varmt och härligt här! Vädret hittills har varit tipp-topp och vi har besökt bland annat St Tropez aka Troppan. Vilken stad alltså... Jag ska försöka blogga lite dessa dagar om jag kan och har ett bra internet. Annars bloggar jag om ALLT när jag kommer hem igen. Herregud vilken sommar jag har haft! Det får ni inte missa... ;)



Livet är rätt bra just nu...


Är det fredag idag...?

Godmorgon på er! :) ♥

Har ni sovit gott? Det har jag gjort, dock vaknade jag helt av mig själv för en halvtimme sen och jag kunde inte somna om... Men nu blir det uppstigning i vilket fall. ;)

Nu på morgonen ska jag äta frukost, åka och handla två små saker, lyckas få nån ordning i mitt rum för det set ungefär ut som att någon släppt en bomb härinne hehe! Så det blir städning. ;) Sen ska jag träffa Micke hihi! God what I've missed him! ♥ Det ska bli mysigt. Vi hörs senare under dagen. Hoppas ni får en underbar dag! :)



Hem ljuva hem

Hej bloggisen! 
 
Nu sitter jag här igen framför min lilla dator och bloggar. Det känns faktiskt rätt så mysigt. Jag har haft fyra fantastiska veckor norr över och även om vdret inte alltid varit på topp har det varit roligt ändå. :) Jag ska självklart berätta allt om resan med bilder osv... Måste tömma både kameran och mobilen först och titta igenom vad det är som har hänt haha! Jag ska ta tag i allt imorgon, men just nu behöver jag verkligen lite sömn... 
Sleep well kompisar! 
 
 
Bild från förra sommaren 
 
 

Hemma

Äntligen hemma! Jag bloggar snart! :)