För er som inte vet det är det kul att åka bil... ;)


Påskägg

Jag fick mitt första påskägg i torsdags då vi hade lite folk över på middag. Måste visa det för jag tyckte det var så gulligt. :) Barnet i familjen hade skrivit och gjort kortet och jag tyckte det stämde ganska bra in på mig... ;) Right?


Pay'n jump

För ett tag sedan medverkade jag i en Pay'n jump på min ridskola. En Pay'n jump är en typ av träningstävling som går till som en riktigt tävling men det är ingen som vinner.

Jag hoppade hästen Eminem. Ylva var med och hjälpte mig mitt i all stress. Det var guldvärt för jag var verkligen helt borta. Under framridningen var han fin, lite loj och inte så energisk, men han hoppade bra. När jag kom in på banan blev han lite crazy och taggade till. Han är ju ponny och banan var på storhäst avstånd, men han hade absolut inga problem med att gå på det med den farten han hade. ;) Jag försökte att inte göra så mycket (mer än att styra och korta lite ibland), och det gick superbra fram till hinder nummer fyra som låg snabbt in från väggen. Då drog han mot hindret och jag ville lägga in ett galoppsprång till vilket gjorde att det blev lite kort och han inte upp med benen och rev (enbart mitt fel). Men jag hade en superbra känsla genom hela banan vilket jag tycker är det viktigaste. :)

Jag bjuder på tre bilder (ignorera mina extremt vackra miner):
Louise Englund som fotat


Konsert

I tisdags la jag upp ett inlägg om konserten jag skulle medverka i och jag ska självklart berätta om den!

Jag och Johanna har under en period övat på en låt som heter "A thousand miles". En ganska svår låt enligt mig, både sångmässigt och spelmässigt. I tisdags skulle vi då medverka i en konsert och jag skulle sjunga solo helt själv för första gången i mitt liv på en scen framför okända människor. (Det var det absolut läskigaste jag gjort, någonsin). Låten satt verkligen klockrent på repet men självklart blev både jag och Johanna nervösa (jag tror dock att jag var mest nervös haha ;)) och vi var först ut. (Först var det en gemensam låt, och sen var det vi.) När jag gick upp på scenen skakade jag i hela kroppen. När jag tog mikrofonen och satte mig på pallen trodde jag att jag skulle avlida... Johanna började spela och jag började sjunga. Hela rösten skakade och min hjärna sa typ:
"Det är lugnt, du klarar det här!"
Medan rösten och resten av kroppen sa:
"Vaaaa...aaa..., nnnneee... eeeejj..."
Vid första refrängen blev det helt fel i tonart och två av tonerna var inte bra. Samma sak i andra versen. Jag satt fortfarande och skakade. Efter mellanspelet så släppte min nervositet lite och då kunde jag sjunga. Sista två refrängerna var det enda som jag själv tyckte satt. Då hade all nervositet släppt och jag tyckte det var kul och vågade ta i lite mer. :)

Jag kan inte säga att jag är nöjd med låten och sången, men jag är nöjd med att jag ställde mig på scenen och gjorde det jag tycker är fruktansvärt läskigt. Jag tar med mig det till nästa gång och känslan då nervositeten släppte och hur kul det var då. :)

Efteråt fick jag superfina blommor och alla som kom och kollade; tack till er! <3


Lördagen 30 mars 2013 - påskafton

Godmorgon! :)

Jag gissar på att de flesta ligger och sover just nu, men inte jag haha! Jag gick upp extra tidigt för att hinna med ett pass på gymmet! Haha okej jag skojar bara, jag sov som en liten gris och nästan vägrade att gå upp när jag blev väckt. ;) Solen skiner idag och det är ju alltid trevligt, right? Ni får hänga lite i solen åt mig när jag sitter på planet. ;) Jag ska försöka blogga massor innan jag lyfter så att ni har lite att läsa ändå. (Men då får ni inte läsa allt på en gång. ;))


Sorry

Hello kompisar!

Jag är så ledsen att behöva meddela att det tyvärr inte blir någon bloggning fram till måndag. Detta beror på tidsbrist. Jag har en del påbörjade inlägg, men jag hinner tyvärr inte avsluta dem eftersom jag åker tidigt hemifrån imorgon bitti. :( Med andra ord får ni helt enkelt klara er utan om det inte skulle vara så att jag lyckas få internet där nere, man vet ju aldrig! ;) Jag ska försöka blogga imorgon innan jag åker. Annars får ni ha det så bra så hörs vi på måndag/tisdag. puss :D


Blue, grey, black and heels

Här kommer dagens outfit. Invigde mina klackar lite mer ordentligt idag och även min nya kappa jag köpte i Sydafrika. :) Jag gillade den här outfiten. Den känns lite business samtidigt som den känns jag. ;)

Jacka - Köpt i Sydafrika | Tights - Lindex | Klänning - H&M | Väska - Longchamp | Skor - Dinsko |


Hundvalp

Hej på er!

Jag sitter på tåget på väg hem just nu. Först blev det påsk-brunch med släkten. Mumsigt! För en gångs skull lyckades jag med svårigheten att inte äta för mycket. ;) Efter det åkte jag som sagt hem till Micke och träffade hans nya hundvalp. Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö av för-söt-för-att-vara-sant-ighet. Nu sitter jag då på tåget hem och nästa grej som står på schemat är påskäggsletning (vet inte ens om det är ett ord?). Jag lägger självklart upp vad jag får i ägget/äggen sedan. :)


Långfredagen

Good morning babes! ;)

Tror ni att jag ligger och sover bara för att det är lov tror ni fel! ;) Jag gick upp vid 8.00 och nu sitter jag och äter frukost. (Se en del av den nedan) Vid nio beger jag mig till gymmet (hej hurtig)! Därefter väntar en ganska så fullspäckad dag som inkluderar brunch, Micke, påskäggsletning (tradition i familjen) och sedan packning där någonstans också. Det blir nog en bra dag. Vad ska ni göra idag? :)


Normal

Jag glömde lägga upp dagens outfit från igår så här kommer den. Sämsta bilden, ingen rolig outfit och huvudet fick inte vara med för att jag blinkar på bilden. ;) Men men, det kan ju vara roligt att få se sånt ibland också.


Hej, jag håller på att blogga inför helgen

 
Bild från Österrike, swag (peace från Fabbes fingrar också)

H&M conscious

Här är klänningen jag köpte idag. Den är från H&M conscious collection 2013. Jag tyckte mönstret var fint och jag absolut älskade ryggen. Det var dock svårt att få en bra bild på ryggen då jag var hemma själv hihi! Men man får göra sitt bästa! ;)


Skärtorsdagen

Hej på er! :)

Hur är läget? Med mig är det bara bra hihi! :) Mår extremt mycket bättre idag vilket är skönt. Dagen har varit lugn. Jag hade enbart ett prov imorse sedan slutade jag och var ledig för resten av dagen. Jag och Johanna åkte då in till stan och shoppade. ;) Det blev ett par ridstövlar, två par ridhandskar och en klänning + två hemliga saker som jag förhoppningsvis får användning för i framtiden hihi! Jag ska visa allt senare.

Nu ringde det på dörren och mamma säger att det är påskkärringar så jag måste nog hämta lite godis tror jag. ;) Vi hörs ikväll!


Lunch med Jojo


Blä

Detta har varit en skitdag. I stort sett allt har varit blä och jag har velat trycka på stoppknappen för att slippa vara med just idag. Det är även anledningen till att bloggen stått och ekat tom. Jag har inte orkat och det är inte så roligt för er heller att sitta och läsa om min negativa inställning just nu. Jag tänkte gå och lägga mig nu och hoppas på att allt känns mycket bättre då. Jag har en rolig dag framför mig även om vi var tvungna att flytta fram fotogrejen. Sov gott!

Något kul med dagen var i alla fall att det var varmt och att jag åt årets första glass i solen. ;)


Laddar

Jag är nummer två, gaaaah!


Hatar att älska

Jag ligger i min säng just nu och funderar över morgondagen. Imorgon ska jag göra något som jag hatälskar; stå på scen och sjunga inför en grupp människor. Jag är redan nervös. Det kan kanske tyckas konstigt, men jag har alltid haft svårt att sjunga inför människor. Jag har inga problem med att dansa, inga problem med att spela teater, prata går an om jag måste, men sjunga... DET är omöjligt!

Helt ärligt har jag ingen aning... Det beror förmodligen på att jag själv inte tycker att jag kan sjunga och då tror jag att det ska låta hemskt och att jag ska skämma ut mig inför alla och det är inte särskilt kul... Nu har jag ju gått på sång i ungefär 6 månader (men det blir typ ca 4 med alla gånger som jag missat + lov) och visst har jag lärt mig något, men det känns fortfarande inte som att jag kan stå på scen liksom...

Jag vet hur sjukt jävla nervös jag kommer vara innan imorgon. Det kommer inte gå att prata med mig. Jag kommer verkligen vilja springa därifrån hellre än att göra något jag vanligtvis tycker är kul (oavsett hur det låter). Men samtidigt vet jag att jag kommer gå upp på scenen i mina klackar, sätta mig på pallen, vänta på att pianot ska börja och sen kommer jag sjunga, oavsett hur det låter.

Önska mig lycka till, eller jag kanske snarare ska säga break a leg som man gör i showbiz... ;)


Det här tyckte jag var kul hihi!


Fysik 2, I love you!

Hej alla Maddes läsare!
Nu har vi fysik och vi pratar om Lenz lag vilket är så OERHÖRT spännande. (Lägg märke till min entusiasm....)

Sen ska vi baka till svenskan imorgon, lite roligare än detta kanske....

/ Johanna :D


Vecka 13

Hej på er! :)

Jag sitter in le school och har rast. :) Nu är det vecka 13 och nästa veckan är det påsklov och jag har bara tre skoldagar den här veckan vilket är härligt. Dock är denna vecka rätt så fullpackad.

Idag, måndag - Jag har massa plugg som måste göras, sen ska jag baka till svenskan imorgon tillsammans med Johanna och Ylva.

Tisdag - Först repetition efter skolan och sen konsert på kvällen. Jag är så nervös...

Onsdag - Har jag ridlektion.

Torsdag - Börjar jag med att enbart ha ett prov i 50 min, efter det ska jag in till stan för att handla nödvändiga saker. Mot eftermiddagen ska jag till mina hemtrakter för att leka lite modell. ;) På kvällen ska vi ha nån grillning...?

Fredag - Gymma, brunch med familj och släktingar, träffa M och packa.

Lördag - Spontantripp till Spanien står på schemat. Jag är hemma måndag kväll. ;)


Utan dig inget mig <3


Repetition

Lite spontana bilder var det här! ;)

Jag och Jojo hänger på Elverket och repar inför tisdagens konsert. Jag är redan dödligt nervös. Men det blir säkert kul. ;) Nu ska vi ta our song one last time.


Sleep-time


Lördag 23 mars 2013

Hej på er babes!

Jag sitter på bussen med min family och vi är på väg till några familjekompisar som bor inne i stan. Vi ska på födelsedagsmiddag. :) Efter det (typ mitt i natten haha) ska jag hem till Micke och sen sover jag där. Mysigt värre!

Imorgon ska jag hem till Johanna och öva inför vårt uppspel och sen har vi repetition inför konserten på tisdag. På kvällen ska jag plugga fysik och matte med min nya lärare jag ska ha en gång i veckan. :) Det blir spännande.

Vi hörs sen!

Egoooo


Middag

Hej på er! :)

Jag sitter och äter middag just nu. Kom hem klockan kvart i nio, exakt då matchen mellan Sverige & Irland började. ;) Sen väntar jag på Johanna också. Hon ska komma hit och vi ska hänga lite. :) Mysigt! (<--- mitt favvo-ord) Ridningen gick bra! :)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva för jag har ingen inspiration...


Stabile

Det vankas hoppning!
Sofia hälsar! ;)


Hund

Ikväll har varit en sån där kväll då jag verkligen inte gjort något alls. Lagat mat, plockat i köket, duschat, städat mitt rum och lagt allt annat vid sidan.
Vi har haft fin besök också. Världens mysigaste hund. ;) En bra torsdags kväll med andra ord. Nu ska jag säga godnatt till er så; godnatt! Vi hörs imorgon! :)


Torsdag 21 mars 2013

Hej på er! :)

Jag sitter på bussen påväg hem. :) Efter skolan stannade jag kvar och pluggade med Johanna, Ylva & Micke. Sen blev det ridning för andra gången den här veckan. Det gick faktiskt riktigt bra för en gångs skull! :D

Nu ska jag hem och laga middag tillsammans med lillsis. ;) Vi hörs sen!


Bakning

 
Här kommer lite bilder från dagen jag fick för mig att jag skulle upp och baka scones. Åh vad gott det var! Lätt och ganska så grym frukost. ;)

Side


2+2 = 4


Onsdag 20 mars 2013

Godmorgon på er!
 

Direkt från sängen. Jag har legat här en timme nu och bara degat. Bra start på dagen. Jag ska strax försöka ta mig upp och göra någon form av frukost lunch. Jag beger mig mot skolan vid elva så det känns onödigt att göra både och (framförallt så hinner jag inte).

Idag är det onsdag vilket innebär matteprov och ridlektion. Undra vad som går bäst? ;) Jag tror personligen på alternativ 2, men man vet ju aldrig. Nej hörrni, jag har inte tid att sega. Hoppas ni får en mysig onsdag (jag höll på att skriva torsdag..) <3

Tror jag ska ha på mig de här idag:


"Because your love, your love, your love is my drug"


Tisdag 19 mars 2013

Hej på er!

Jag ligger i sängen med dunkande huvudvärk. Jag har precis tryckt i mig två Ipren och ska strax sova. Jag tänker inte bli sjuk. Total vägrar! Fick hoppa över min träning ikväll också, men så blir det ibland.

Dagen idag har inte varit särskilt speciell. Vi hade dissektion på biologin (känsliga tittare varnas för bilderna nedan ;)) och det var rätt äckligt. Det är inte riktigt min grej att kolla på utplockade kroppsdelar från ett lamm, framförallt inte med kommentaren att det är så jag ser ut inuti... Hehe! Jag mådde rätt illa måste jag säga och enligt mina classmates så var jag likblek i ansiktet... Jag ska inte bli doktor. ;) Annars var det inget speciellt med skoldagen. Efter skolan gick jag en promenad med min favorit hihi! Jag förfrös både mina fingrar och mina tår, men annars var det rätt mysigt haha!

Det var min tisdag i korthet. Imorgon börjar jag efter lunch så det blir sovmorgon. :) Godnatt!


Hål på knäna

Här kommer dagens outfit.
Jeans från Cheap Monday (som jag klippt själv), skjorta Lindex, tröja H&M, skor Uggs, klocka Ur&Penn, halsband present.


Kvalitetstid


Exercise

Good morning friendos!

Jag ska starta dagen med ett träningspass i vårt mini-gym här hemma. Feels good! En fin bild får ni också.


Jeans

För ett tag sedan nämnde jag att jag hade börjat göra hål och slita mina jeans lite.

Igår gjorde jag klart dem och jag är faktiskt hyfsat nöjd. För att vara första gången liksom. ;)
Jeansen kommer från Cheap Monday och hade inga hål alls från början. Jag har alltså gjort allt helt själv och det var skitsvårt haha... Men man måste ju börja nånstans. ;)

Jag använde mig av sandpapper, sax och en kniv.
Bättre bilder kommer...


Söndag 17 mars 2013

Tjooo bloggen!

Tänkte kika in här och göra en snabb uppdatering. Hela min dag idag har gått åt och kommer gå åt att plugga till det kära matteprovet jag har imorgon och på onsdag. Hinner förhoppningsvis blogga ikväll. :) Just nu äter jag lunch lite halvt i matteboken haha! Inte riktigt, men nästan... ;)

Jag & sis kör hardcore plugg här ;)


Österrike del 1

(Jag vet inte vad som händer med mina bilder... De är roterade i mina bilder, men inte när jag laddar upp dem...)
 
Resan startade på Arlanda på söndagen. Det var en tidig morgon då planet gick halv 10 så jag var uppe runt 6. Vi åt en mysig frukost på Arlanda och mötte upp en av familjerna vi skulle åka med. Senare på eftermiddagen nådde vi först Österrike, Insbruck och till sist hotellet.
 
 

Scones

Hej på er fina människor!

Hur är läget? Med mig är det riktigt grymt faktiskt! Det är hyfsat varmt ute, solen lyser och man ser hur snön smälter. Kan det bli bättre? ;)

Igår kväll var jag extremt trött. Vet ni när jag somnade? Klockan 10 haha! Det är tidigare än vad jag lägger mig på vardagar. Min slutats av det var att jag var väldigt trött igår. ;) Det positiva med det var att jag vaknade klockan 9 imorse och var sjukt pigg.
Jag fick för mig att göra det jag gör ca en gång per år; baka scones till frukost. Det var himlans gott kan jag tala om. Det blir förhoppningsvis fler gånger framöver... ;)


Take a walk in my shoes before you judge me

Här får ni bättre bilder på mina skor jag köpte för ett tag sen. Skorna kommer från Din sko och är sköna att gå i. ;) Ska bli roligt när jag kan använda dem mer, fortfarande lite för halt för att gå runt i dem.


Worthless

Haha bara jag som kände ironin mellan de två senaste inläggen? ;)

Aja, hej igen i alla fall! Hur är läget? Med mig är det fin fint. Jag har precis avslutat dagens middag och nu tänkte jag fixa lite med lite olika saker. Jag kanske kan visa senare. ;) Den här helgen har jag nästan enbart plugg in planerat. Sjukt segt, men ack så nödvändigt... Imorgon ska jag dock medverka i en Pay'n jump (en sorts "hopptävling" som mest är för träningss skull). Det ska bli roligt. :)
Gud vilket värdelöst inlägg haha!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll vad ni än gör. :)


Inviger les new shoes


Shoelover

Jag satt och kollade igenom lite bilder på min dator och hittade den här...



Nu tänker säkert flera av er något i stil med "Vad gör tjejen?" och det tänkte jag typ också... ;) Jag kommer inte ihåg vad vi hade för uppgift, men det var något vi gjorde i bilden. Kan det möjligtvis ha varit välj tre saker som beskriver dig själv och få med alla på en bild...? ;) Madde valde skor, iphone och dator... (och kanske lite beslutsångest också.)
 
Hade jag gjort om den där bilden idag hade det varit en vit iphone och fler par skor! ;) Haha nej jag bara skojar, den hade garanterat inte sett ut sådär, även om jag tycker mycket om skor, inte kan leva utan min mobil och behöver min dator för blogg och plugg... ;)
 
 

Lycka


Törstig

Hej på er!

Jag sitter på bussen på väg hem från gymmet och är så törstig. (Japp ni läste rätt, jag är nämligen back on track på gymmet och nu ska jag förhoppningsvis stanna ett tag...) Det var skönt att vara tillbaka, men jag kommer knappt ihåg hur man gymmar haha! Hur man lägger upp ett pass osv är totalt borta ur mitt minne. Dock borde det snart vara tillbaka. ;)
Det ska verkligen bli himla skönt när det blir varmt så att jag kan komma igång på riktigt med att springa också. Jag vill ha min (mera vältränade) kropp och min kondition tillbaka. Stabilt mål.

Nu blir det hem och dricka en smoothie och sen plugga matte. Mysig kväll hihi! Vi hörs!


Godnatt från mig

Bilder direkt från sängen haha!


Mycket

Hej bloggen! :)

Länge sen nu. Intresset finns, men det gör tyvärr inte tiden. Det är så mycket annat just nu och jag lägger, som ni kanske förstår, helt ärligt hellre tiden på att leva än att sitta och skriva om vad jag gör här. Självklart vill jag hinna med både och, men när det blir tidsbrist går plugg, träning & kompisar före. ;)

I måndags så hade jag bara utvecklingssamtal så då var jag inte i skolan så länge. Stannade kvar med Ylva till 3 tiden och pluggade (host host) fysik och matte för att sedan åka hem till Micke. Där var jag till typ 8 kanske(?) innan jag åkte hem. Igår var det innebandy och Ylva gjorde en snygg vurpa på väg dit och en på väg hem. Jag vek mig dubbel båda gångerna hehe... Skadeglädje är den bästa glädjen. ;)

Idag var det skola och nu är jag i stallet. Allt går i ett! Ikväll blir det plugg och ja... That's my day! Hoppas allt är bra med er! :)


Bloggen återkommer imorgon


Färgklick

Här kommer le outfit of the day.

Linnet kommer från Gina Tricot, koftan från Lindex, jeansen från Cubus, skorna från Ugg, jackan från Abercrombie & Fitch och brillorna från RayBan. Halsbanden vet jag inte... Det blev färg på byxorna idag. ;) Känns ganska vårigt!


Sneakpeak

Tog bilden snabbt innan jag åkte hemifrån. Det får bli en sneakpeak hihi! Ska be Ylva ta några bilder sen också! ;)


Kläder för benen

Här är sista delen av shoppingen från förra veckan. ;)

Kjolen är från H&M och jag tycker den är så jävla cool. Både shortsen och byxorna (som jag inviger idag) är från Cubus.


<3


Lycklig <3

Hej på er! :)

Just nu sitter jag på bussen på väg till stallet för en härlig uteritt i skogen. Det ska bli så himla skönt att bara få slänga upp håret i en tofs och dra på sig lite skitiga, hästiga kläder och få använda kroppen lite. Jag är så himla glad att jag håller på med hästar. Stallet är lätt en av de bästa platserna på jorden. ;)

Jag mår så sjukt bra just nu. Det är helt galet. Det känns liksom i varenda nervtråd i hela kroppen. Om jag ska försöka förklara det så skulle jag säga att det känns som att jag lyser som en sol typ haha! Det är himla härligt faktiskt. :D

Prinsessan förra gången jag red henne ;)


Dream

 

Söndag 10 mars 2013

Godmorgon bloggisen!

Känner att uppdateringen kanske inte varit som ni förmodligen har önskat de senaste dagarna, men det har hänt så himla mycket att jag bara njutit och hängt med. Inte tänkt mycket. Det är väldigt skönt det faktiskt, att inte tänka på allt ibland. (Missförstå mig rätt, klart jag tänker, men jag tror ni förstår min poäng). Jag ska berätta om min helg senare. Nu blir det plugg och sen stallet och en uteritt. Mysigt! Vi hörs sedan! :)


Monki, H&M och Bik Bok

Här kommer del 2 av min shopping från i tisdags. Det vita linnet är från Monki (kan inte annat än att älska ryggen). Den svarta klänningen kommer från Bik Bok och sitter faktiskt ganska snyggt på. Sist men inte minst, leopardklänningen som kommer från H&M. Perfekt i sommar! :) Nu är det bara en del kvar hihi! :P


Från Gina Tricot

Detta var det jag köpte från Gina Tricot i tisdags. En jacka, en pilot-inspirerad tröja och ett par militärleggings. Mycket grönt blev det! ;)


Wanna taste some love?

Såhär fint var mitt mellanmål igår. ;) Jag var lite uttråkad och tyckte det var kul att göra något med mina fina blåbär. Slutresultatet ser ni nedan.
Wanna taste some love?


Fredag 8 mars 2013

Godmorgon! :)

Idag är det fredag, hur skönt är inte det? :D Först väntar en skoldag med både roliga och tråkiga saker, sen efter skolan har jag sånglektion och mot kvällningen hoppträning. :) Det blir förhoppningsvis roligt!

Nu ska jag strax byta buss och sen är det bara att köra fredag! ;)


Tråkigt...

Asså helt ärligt tycker jag själv att min blogg suger just nu..
Jag har absolut noll idéer vad jag ska blogga om. Allt känns bara helt värdelöst. Jag har egentligen inte tid. Jag känner mig typ totalt likgiltig till livet. Sitter typ och gör absolut ingenting och det gör mig irriterad på mig själv. Snälla Madde gör något! Asså på riktigt. Det är skärpning på mig nu och för att börja bra ska jag städa hela mitt rum och fota mina nya kläder så att jag har något vettigt att blogga om. Roligare att se dem på kanske, men det kommer vid senare tillfällen. Imorgon är det fredag. Skönt.
 
 

Mossgrön

Invigde min andra nya tröja från H&M idag. Jag diggar den riktigt starkt. Matchas, enligt mig, snyggast med guldsmycken och blå jeans


ABC

Hej på er!

Jag sitter på bussen på väg hem just nu. :) Det har varit en bra dag idag! Betydligt bättre än igår. ABC-jubileet var trevligt. Jag & Johanna pratade med en del nya människor, träffade våra grymma kontaktpersoner och tävlade lite hihi! (Jag hamnade på en av topplistorna wehoo!)

Nu ska jag hem och äta! :) Vi hörs senare! :)


På bussen

Mot Sundbyberg tror jag... :P


Jeans

Jag har precis lagt mig i min säng och ska strax släcka lampan och sova. Jag är fortfarande extremt trött, men jag har lagt undan mobilen under kvällen och bara varit. Inte gjort något speciellt... Bara ätit, duschat, fixat med kläder och dessutom har jag börjat fixa lite med ett par jeans. Tänkte göra lite hål och sånt på dem! ;) Vi får se hur de blir sen. Det var betydligt svårare än vad jag trodde.

Imorgon är det torsdag vilket först innebär skoldag och sedan ska jag iväg med Johanna på ABC-gruppens 10-års jubileum. Det blir nog trevligt att träffa lite nya människor och prata osv...
Sleep well!


Trouble maker, heart breaker

Idag har jag haft på mig mitt nya linne från H&M. What do you think?


Onsdag 6 mars 2013

Hej på er! :)

Jag är extremt trött. Känner mig allmänt utmattad, både fysiskt och psykiskt, men främst på den mentala nivån. Jag har haft så extremt mycket i huvudet de senaste tre dagarna. Allting bara snurrar. Jag ska sätta mig och skriva lite blogginlägg om jag orkar. Tidsinställa några till er så att ni har något att läsa. Jag känner mig bara allmänt jättetråkig just nu och inspirationen är lika med noll, zero, nada. Vi hörs snart igen!

Me & Jojo (uttalas Yoyo) today


I'm in love


Dagens shopping...


4 mars 2013

Hej på er! :)

Idag är det måndag och jag har haft en skön dag. Tog en sovmorgon till 10 och sen gick jag upp och åt en lugn frukost. :) Mot eftermiddagen träffade jag Alex och vi såg på "Sagan om ringen" eftersom att jag inte har sett den.. Hehe.. Nu har jag gjort det i alla fall! ;) Den var bättre än vad jag trodde! Just precis nu sitter jag på tåget på väg hem till Micke. Mysigt! Imorgon blir det shopping med bästis. Knas vad jag saknat henne. Oklart inlägg detta blev men vi hörs! Puss <3

(Ylvis fyller år idag också! Grattis kompis hihi! <3)


Trött

Hej igen! :)

Jag är extremt trött. Tror att jag ska gå och lägga mig snart. Det har varit en lång dag idag. Jag vaknade upp i Österrike och går och lägger mig i Sverige. Det känns ganska konstigt... Om resan berättar jag imorgon. Har laddat över mobilbilderna men inte de från kameran, så inlägget får vänta lite. 
 
Imorgon är jag ledig, det är jag på tisdag också. Riktigt skönt! Jag har trevliga planer för morgondagen, men dem tar vi då. Sov så gott! 
 

Home

Hej på er människor!

Nu är jag äntligen hemma igen. Sitter just nu på en pall i mitt rum och ska strax hoppa in i duschen. Som ni redan har förstått på några av mina tidigare inlägg har jag varit i Österrike, Zillertal, Aschau. Supermysig liten by, ganska nära Mayrhofen. Jag ska berätta allt om resan sen, så fort jag har packat upp och laddat över bilder till min kära dator. Vi hörs snart igen! :)


Suecia

Invänta uppdatering, grymma bilder och MIG igen! ;)