Röntgen




Dagens naprapatbesök slutade inte hos naprapaten utan på sjukhuset...

Jag vet själv inte vad det är för fel än då jag inte fått svår på röntgen och jag vet inte när jag gjort mig illa heller. Troligtvis är det en fraktur eller så kan det vara så att jag gjort mig illa tidigare och så har det läkt ihop fel. Det kan också vara något helt annat. Vi får se när jag får svar från röntgen vilket förhoppningsvis är imorgon. Jag var jätteöm på ett av benen i handleden och musklerna runt om var spända (troligtvis som kompensation för att slippa känna smärta). Nu har jag den i alla fall lindad så får vi se vad som händer. :)

Ikväll har jag hållit på och pysslat i mitt rum. Allt börjar sakta men säkert falla på plats. Jag lägger upp bilder när allt är klart men ni får en sneakpeak så länge. ;) Nu ska jag strax sova. Jag är otroligt trött efter denna dag... 

Vi hörs imorgon! ♥




Beccis ♥


Hej på er kompisar! ♥

Idag är det torsdag och jag sitter och väntar på att få träffa min naprapat. Någonting står inte helt rätt till i min handled och det är inge kul... Förhoppningsvis ska hon kunna tala om för mig vad som är fel och sen får vi se om det går att göra någonting åt det. 

Igår kväll var jag på Ikea och köpte i princip ett nytt rum. Det kommer bli superfint! Jag har redan börjat fixa lite, men jag måste få ut allt och börja om på noll. Allt skit som finns i mitt rum ska ut nu. :) Efter Ikea så åkte jag hem till Becca och hängde med henne. Det var så mysigt att få umgås lite med henne. Hon är hemma från London i ca en vecka så man får passa på när man har tid. :) Jag har saknat henne. ♥ 



 

Shop until you drop



Jag fick hem två paket igår. Ett från Nelly och ett från jfr.se. Är ni nyfikna på vad det är i dem? 


Onsdag


Godmorgon på er i höstrusket! ♥

Har ni sovit gott? Det har jag gjort, men jag har inte sovit så länge. Matchen igår var bra och Calles lag vann med 4-2. Grymt! Jag tog massa bilder, men jag måste redigera de som blev bra för det är sjukt svårt att fota i en ishall... :P Sen kan det vara för att jag inte kan min kamera till 110% också haha! 

Jag och Micke kollade på Hide and Seek igår när jag hade kommit hem till honom. Den var äcklig och bara mentalt jobbig att se. Inte läskig utan bara äcklig. Det är ingen sån film där saker hoppar fram utan den är bara obehaglig. Vi kom i säng vid typ två och idag gick vi upp halv 9. När klockan ringde kände jag ungefär "Nej jag vill inte. Jag. Vill. Inte." Förstår ni hur oskönt det är att gå upp ur en varm säng där man dessutom har den personen man gillar mest i världen bredvid sig? Och utöver det så ska han åka på träningsläger idag tills på söndag och det suger ju... Jag kommer sakna honom. ♥ 

Nu är jag i alla fall på väg till min tandläkare för att kolla upp två saker i min mun. Efter det ska jag till stallet igen och rida ut i regnet. Mysigt mysigt! ;)

Hoppas att ni har en mysig onsdag! Vi hörs sen! ♥




Ishall


Jag befinner mig för tillfället på bussen. Det är tisdag kväll och klockan är 19.03. Mitt mål med denna resa är en rätt kall ishall och förhoppningsvis en bra hockeymatch. Det ska bli så roligt att kika på hockey igen! Det var alldeles för  länge sen jag gjorde det. 

Efter matchen åker jag hem till Micke och sover hos honom. Jag klarar knappt av att sova själv längre. Det är inte lika mysigt. ♥ 

Uteritten idag gick väldigt bra. Carma var pigg och glad och pinnade på. Red i alla gångarter och tog några små skutt. Hon var helt avslappnad på vägen tillbaka till stallet vilket hon inte varit förut så jag är nöjd. 

Vad har ni gjort idag? :)

Söt 


Uteritt

Hej på er! :)

Jag har knappt vaknat än. Gick upp ca 5 i elva och två minuter senare fick jag ett sms med frågan om jag ville rida och vem tackar nej till det? Så nu är jag på väg till stallet för en uteritt på Carma. Det blåser lite idag, men jag tror att det blir mysigt ändå. :) Jag hör av mig senare! 

Bild från förra gången 


Tröttis


För tillfället ligger jag i min säng och kollar på TV. Något program som heter "Tonårsbossen". Ikväll blir det en lugn kväll med tidig läggdags. Cosy! Imorgon är det tisdag och jag har inte så mycket mer planerat än att kolla på Calles ishockeymatch på kvällen och sen sova hos Micke efter det. Jag ska fota det jag köpte idag också. Det blev några småsaker. Fotar det sen. :)




The Conjuring


Hej på er!

Hur är läget? Med mig är allting fin fint förutom att jag har fått fruktansvärt ont i min högra handled. Jag har haft lite småont till och från men idag slog det verkligen till med riktig smärta. Så pass att jag hat svårt att använda min högra hand och det suger ju när man är högerhänt... Jag ringde minnaprapat men hon svarade inte så jag får pröva igen senare. Det känns som att det är lika bra att kolla upp nu. 

Idag vaknade jag än en gång upp bredvid min favorit. Bion igår var läskig som sjutton, men Micke satt bara och skrattade hela filmen. Man ba hallå kul, jag är livrädd och du sitter och skrattar... ;) Dock tyckte jag att den var rätt bra. The conjuring hette den och jag rekommenderar den om man gillar skräckisar. Vid elva tiden klippte och slungade jag håret och nu sitter jag på tuben in till stan för lite shopping. Trevligt trevligt! Vi får se vad jag får med mig hem. Ikväll ska jag ta det lugnt tror jag. 

 



Long time ago


Hej på er! ♥

Gud vad länge sen det var jag uppdaterade denna lilla blogg, men nu är det höstlov vilket innebär toppuppdatering! ;) Igår skrev jag högskoleprovet och hade lite folk hemma på kvällen, därav utebliven uppdatering. Imorse vaknade jag upp bredvid min favvis. Det var mysigt! ♥ 
Vi tog en lugn frukost med smoothie, bacon och stekta ägg. (Mums!) Efter det åkte jag till stallet för att kika på Max när han hade träningstävling. Han var mycket duktig! :) Efter det blev det övningskörning och nu har jag precis varit och gymmat för första gången på typ ett år! (Och igår var jag ute och sprang! Vad händer?!) Jag hoppas på träningsvärk imorgon. Nu ska jag ta mig hemåt, duscha och sen blir det bio inne i stan med Micke. Det blir en skräckis. Vi hörs senare!

Bild från igår kväll 


Vampyr



Bild från idag!
Berättar mer imorgon! Nu måste jag pkugga det sista inför morgondagens matteprov. 



Utklädning

Förra året hade vi halloween tema i skolan. Imorgon har vi något som ska likna halloween tema, black thursday, sounds scary right? Jag personligen tycker att det är ett rätt trist tema (= typ urtråkigt hehe) då Halloween ska innebära utklädning, men jag och några klasskompisar har valt att klä ut oss ändå. Jag kommer vara helt svartklädd, men jag kommer sätta en extra touch på det hela... ;)
 
Tänkte bjuda på lite bilder från förra året då min klass var rätt satsig.
 
 
Vi får se hur det blir imorgon... Och jag hoppas att alla som kan klär ut sig. Det blir mycket roligare än att bara vara svart.
 
 

Frunch


Hej på er!

Ledsen för den dåliga och sena uppdateringen. Snart har jag lov och då ska jag verkligen skärpa mig.

Idag hade jag en lång sovmorgon fram till 11.40 så imorse när jag smsade med Ylva så kom jag spontant fram till att bjuda henne på frunch (frukost lunch, låter bättre än brunch hehe). Hon var på så vid kvart i elva kom hon hit och då hade jag stekt pannkakor, skurit upp färsk frukt, gjort två smoothies, tagit fram två muffins och stekt ägg och Ylva gjorde det sista med baconen. ;) Det var så gott och så värt! Vi kom två minuter för sent... Men en gång är ingen gång, right? 

Sedan var det en seg skoldag. Jag tycker inte om tisdagar alls... Det är min värsta veckodag. Jag går antingen mellan åtta och fem eller mellan typ 20 i elva till 5 och det är kanske inte en så lång dag, men jag har så jobbiga lektioner... Blääää!

Nu ikväll har jag pluggat matte och suttit och kollat på flygbiljetter och hotell. Jag och Micke tänkte nämligen boka en resa till i vår. Vi får se var vi hamnar, men det ska bli så mysigt!

I vilket fall! Det får ni höra mer om senare. Här kommer lite bilder från frunchen. Sov gott! ♥


Ps. Jag fick en superfin kommentar om ett önskeinlägg om kärlek. Jag ska verkligen ta mig tid och skriva det. Så du som kommenterade; håll ut! Ds.



Call me


Ibland önskar jag att någon kunde ringa mig från ett speciellt ställe och säga; Madde det är lugnt! Såhär kommer det få för dig i framtiden (bla bla bla)! Du har absolut inget att vara orolig för eller stressa upp dig över.




Bubbelbad


Hej på er! ♥

Idag är det söndag och veckans sista dag. Jag gick upp med Micke idag vid kvart över sex då han skulle åka till Uppsala och träna. Medan han höll på och fixade så gjorde jag frukost till honom. Som den snälla flickvännen jag är. ;) Sedan satt vi (han) och åt och vid 20 över 7 gick han till bussen. Då kröp jag ner i den kalla tomma sängen igen utan honom och lyckades somna om efter ett tag. Men det var inte alls lika mysigt... 

Igår kväll lagade jag middag och sedan åt vi. Jag testade en ny rätt som bestod av pasta, keso, oliver, avokado och peppar. Till det hade jag italiensk skinka och tomater. Det blev faktiskt riktigt gott! :) Efter middagen tog vi ett bubbelbad och det var mysigt. Jag älskar att bada badkar och jag gör det alldeles för sällan. 

Denna söndag har till största delen ägnats åt matematik, vilket den kommer fortsätta göra. Lite senare ska jag övningsköra och ikväll börjar ju Solsidan igen och det måste man ju titta på, även om det känns som att varje säsong bara blir sämre och sämre. Det visar sig ikväll om det stämmer.

Hoppas ni får en fin dag! ♥





Helgmorgon ♥


Hej på er! ♥

Lördag idag! Skönt med helg efter denna vecka. :) Jag har inte så mycket inplanerat denna helg, mer än plugg och hänga lite med min favvis (och eventuellt Ylva?). Idag ska jag försöka ta mig igenom en del matte inför mitt prov på fredag (önska mig lycka till för det kommer verkligen behövas...) Ikväll kommer Micke hit och då blir det myskväll. ♥ Jag ska laga mat. 

Imorgon tänkte jag göra frukost med scones, plättar, vattenmelon osv... Ylva kommer du hit imorgon? ;) Det blir nog en bra helg. Vi hörs senare!

Min frukost idag




Star for life

Vilken dag det har varit. 
Jag är bokstavligt talat helt slut och jag kan knappt hålla min ögon öppna när jag skriver det här. Det var först skola som stod på schemat denna fredag, sedan genrep från 13.30-17.00, en middagspaus till 19.00 och då var de showtime... Jag har sedan två månader tillbaka varit med på något som heter Star for life. Det är en organisation som jobbar för att hjälpa utsatta HIV smittade i Afrika. De har haft ett musikprojekt med ungdomar runt om i Sverige. De har helt enkelt åkt runt till olika kommuner och kört sin konsert och ungdomarna har lärt sig låtarna. Idag medverkade jag i konserten då de besökte kommunen där jag bor. :) Det var skitkul och värsta draget. :D Känns kul att hjälpa till när det går till något bra. :)

Nu ska jag för första gången på två evigheter lägga mig och sova innan halv 11 en fredag kväll och det bästa av allt är att jag inte har något alarm till imorgon bitti! Rena drömmen ju! 
Sov gott hörrni! Godnatt!

Bild från Google 

Älsklings tröja

Hej på er!

Jag ska precis släcka lampan och sova. Det fick bli en tidig kväll idag då jag både är trött och har ont i smalben och typ vid armhålan på revbenet som sitter där (det är svårt att förklara, men något sådant) och jag har fått för mig att sömn är det enda som hjälper. 

Mötet med rådgivaren gick bra och han jobbade med coola saker vill jag lova. Jag ska förklara det så fort jag själv har tagit reda på lite mer om tekniken i säg. ;) Sedan hade jag ridlektion och den gick varken bra eller dåligt. Lite mitt emellan sådär. 

Ikväll har jag pratat med Micke och med Alex och nu ska jag som sagt sova. Vi hörs imorgon! ;)

Dagens outfit i spegeln. Mickes tröja som jag snodde igår när jag skulle hem och det var kallt,cheap monday jeans och skorna är min syrras (och lite mina ;))
 



Morgon


Godmorgon! ♥
Har ni sovit gott? Jag har sovit som en sten och inte vaknat en enda gång under hela natten. Skönt! Dock hade jag mer än gärna sovit några timmar till, men man kan inte få allt här i livet. ;) 

Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning för ännu en skoldag. Efter skolan har jag möte med företaget och vår rådgivare för första gången. Spännande! Vi hörs! :)

Bild från igår kväll!




Onsdag mitt i veckan

Hej på er! ♥

Hur har er dag varit? Min har varit helt okej! :) Jag sitter just nu på bussen på väg hem från Micke. Jag åkte direkt hem till honom efter skolan och sen dess har jag varit där. Det första vi gjorde när vi kom hem var att gå och lägga oss och sova i typ 40 minuter hehe... Jag var så trött! 

Sen pluggade jag lite och skrev på mitt företags affärsplan. Det finns rätt många saker i världen som är roligare än det, men det måste göras och jag tror det blir rätt bra. :) Under tiden var Micke så underbart snäll att han lagade middag åt oss. 
Världens bästa älskling ♥ 
Det blev pyttipanna (jag älskar pyttipanna) med stekt ägg och grönsaker och det varsupergott. :)
Nu är jag på väg hem för lite välbehövlig sömn. Har ni gjort något kul idag? 

Sneakpeak på affärsplanen

 

Svar på fråga


Postat av: Anonym

älskar din bloggy!! hur många unika läsare har du ? fortsätt blogga OCH MER FÖR BÖVELEN! <333


Hej på dig! :)

För det första, TACK! Vad kul! Jag blir superglad! ♥ När jag bloggade bättre än vad jag gör nu hade jag mellan 50-100 läsare per dag. Det är ingen stor mängd men det är ändå ett par stycken och jag trivs ganska bra med det (även om jag ibland önskar att jag hade en större blogg). 
Just nu är det inte riktigt lika många då jag, precis som du säger, inte uppdaterar särskilt bra! Men jag kommer absolut fortsätta blogga och jag ska försöka blogga mer. :)




3 days


I söndagskväll efter jobbet hade jag myskväll med Micke. Vi kollade på Grease (jag älskar den filmen) och åt popcorn. Mums! Det var mysigt och ett bra sätt att glömma söndagsångesten.

Igår var det måndag vilket innebar en ny vecka. Jag hade skola som vanligt och efter skolan var jag på möte angående studentskiva. Vi ska se om vi lyckas på till någon. Det vore självklart väldigt roligt! :) Men jag jobbar på det! ;)

Idag har det också varit skola (inget speciellt) och sen efter skolan åkte jag till stallet och red ut i skogen (och mörkret) på Carma. Det var en spännande upplevelse må jag säga. Man såg inte så mycket hehe... ;) Men jag kom levande hem så det är helt lugnt! 

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! ♥

Min lilla gubbe

 

Hellu en tisdag som denna


Hej på er! ♥

Jag är himla ledsen för min sugiga uppdatering men det händer så himla mycket i mitt liv just nu och jag hänger knappt med själv. Men jag ska försöka bättra mig, okej? :) Jag slänger upp ett inlägg strax med vad jag gjort söndag, måndag och idag. Sounds good? Dessutom fick jag en fråga jag ska svara på. Vi hörs så fort jag duschat! 




Hemma från jobbet


Hej på er! 

Jag har precis landat hemma efter en ganska tuff jobbdag. Att jobba i stallet är verkligen fysiskt. Max var där på en kurs också och han hjälpte mig lite vilket var snällt hihi! ♥ 

Nu har jag precis duschat och jag tänkte faktiskt sätta på mig min pyjamas och sedan ta en bit sockerkaka som någon här hemma har bakat idag. Mums! ♥ 

Vi hörs senare hörrni!




Fredag hela veckan


Godkväll på er! ♥

Hur är läget? Jag har lite ont i min mage, men annars så rullar det på! ;) Igår hade jag hopplektion direkt efter skolan och den gick helt okej. Jag red en häst som inte riktigt är min typ och eftersom det var första gången jag satt på den så hade jag svårt att veta precis vad som krävs för att den ska gå bra, men det kommer nog. :) Sen åkte jag hem, tog en snabb dusch och begav mig sedan mot Moa för spelkväll med två andra tjejer. :) Vi spelade först Super Mario och sedan avslutade vi med HALO och det är sjukt kul! ;) Vid kvart över elva begav jag mig hem till Micke och spelade lite GTA med honom (ett annat tv-spel) och därefter gick vi och la oss. Jag somnade på typ 20 sekunder... 

Idag gick vi upp typ halv 11 och jag skulle vara hemma 11 så det blev lite stressigt men jag hann nästan! ;) Sedan åkte jag med mamma och handlade och vad jag fick med mig hem har ni redan sett. (SKOR ♥

Imorgon jobbar jag så nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt på er! 





Triss i skor


 
Dessa tre par skor fick följa med mig hem idag. Alla är från Tiamo, dock från tre olika affärer haha... De med klack är mina solklara favoriter och jag blev kär i dem direkt när jag såg dem. (Ja jag blir kär i skor.) De andra två är ett par vinterskor med ull i och sedan ett par vanliga svarta stövlar utan klack med några små blåa detaljer. Ett par gråa tumvantar fick också följa med hem, men dem känns rätt onödiga att fota. ;) Gillar ni skorna? :)
 

Ledtråd



Här kommer en ledtråd till vad jag har köpt idag. Kan någon gissa vad det är...? ;)




Shoppingtime




Fredag


Godmorgon gosisar! ♥

Hur är läget med er? Idag är det fredag. Bara jag som tycker att det ska bli underbart skönt med helg? Innan helg väntar dock ett prov i psykologi och jag är lite nervös över det för jag tror inte att jag har pluggat tillräckligt... Men vi får se hur det går! 
Ikväll blir det hoppning, spelkväll och sedan avslutar jag dagen hos min favvis. ♥ Fullspäckad fredag, men jag tror det blir mys! ;)

Vi hörs senare kompisar! ♥





Onsdag

Hej på er såhär på kvällskvisten! 
Jag ligger i sängen och ska strax släcka lampan. Jag är riktigt trött idag! Det har varit en lång dag med skola, möte och plugg. Men allt har gått bra! :) 
Jag ska uppdatera bättre imorgon!
Sov gott! ♥

Värme ♥


7 månader

Hej på er! ♥

Hur är läget? Med mig är det bra! Jag hade mitt fysikprov imorse och det gick helt okej. Det är så skönt att det är över! 

Idag har jag och Micke varit tillsammans i sju månader. Galet länge! Han är här just nu så vi ska mysa framför en film ikväll! Vi har även ätit frukt och smält choklad! Mums! ♥

Ha en mysig kväll!




Måndag

Hej guys!

Tänkte göra en sista uppdatering för dagen innan jag kollar det sista inför fysikprovet imorgon. Det ska bli så skönt när det är över! Idag är det måndag. Måndag innebär ny vecka och nya mål. Mitt mål denna vecka är att inte stressa utan försöka att ta det lugnt. Jag är dålig på det, men jag försöker jobba mig framåt. 

Imorse vaknade jag upp med tjock hals (det var på gränsen till att jag inte kunde andas...)! Nu är det dock borta men jag vilade från gympan idag. Istället fick jag hålla min kära pojkvän sällskap då han stukade foten... Klant! ;) ♥ Så det jag har lärt mig idag är hur man lindar en fot. (Mycket bra kunskap om ni frågar mig!) Efter skolan hade jag sånglektion tillsammans med Johanna. Vi övar inför ett projekt som äger rum den 18 oktober om jag inte misstar mig. Alla som vill får komma på det! Jag gör ett separat inlägg om det senare. :) 
Blandat detta blev haha! Vi hörs!

Jag vill ha sommar igen tack!




La vie est belle


Tröja - Från Mallorca (present av mammi) | Jeans - Cubus | Skinnjacka - Chiquelle | Skor - ? | Halsband & armband - Från Mallorca (present av mammi) | Klocka - Ur&Penn

Fotograf: Ylva

God eftermiddag! 
Ovan ser ni det jag haft på mig idag. Mamma kom hem från Mallorca inatt och hon hade med sig några småpresenter. Bland annat tröjan, halsbandet och armbandet jag haft på mig idag. :) Så jag körde en spontan outfit i morse och jag tyckte den blev rätt bra. 

Eller vad säger ni? 





Sneakpeak på dagens




Klänning

Hej på er! :)
 
Jag sitter i skolan och har håltimme. Jag har en lektion på måndagar klockan 8.00 och min nästa lektion är om typ en timme (ovärt) så jag passade på att plugga  lite fysik inför provet imorgon. Sedan tröttnade jag på det och började kolla runt på kläder på internet. Haha! Jag är sjukt sugen på klänningen nedan. Men frågan är hur snygg den är på riktigt, på mig liksom (det är verkligen det jag tycker är jobbigt med internetshopping). Snacka om ilandsproblem! :P 
 

Klänningen är från Nelly.com
 
 
 

Ville bara visa min egobild...

 
Tja mitt i pluggandet!
Jag kom på att jag hade en webbkamera på min skoldator och då var jag tvungen att ta några snygga (host) ecopics. ;) Jag övningskörde in till stan och runt lite där för typ en timme sedan och det gick bra. :) Snart är körkortet mitt! Ha en bra kväll så hörs vi senare!
 
 
 

Thoughts


Jag har en sån där dag idag då jag känner mig extremt motiverad till i princip allt utom att plugga. Jag har typ hundrasjutton nya idéer i huvudet som jag mer än gärna skulle jobba för att utföra. Jag har skrivit ner några så att jag kan ta tag med dem i framtiden. Jag vill starta projekt och jobba för att lyckas med dem. Jag vill driva och jag vill nå mål. Förhoppningsvis så kan jag göra detta parallellt med skolan så att jag hinner med lite både och, men det jag vill göra är att driva projekt. Det är det jag vill jobba med i framtiden. 
Och that's why I need to study. Därför ska jag återigen köra ner näsan i böckerna nu. ;)



 

Söndag


Hej på er! :)

Hur är läget? Med mig är det helt okej. Jag har pluggdag idag och det är rätt segt men det måste göras. Hittills har jag kört 2,5 timme fysik och nu har jag en paus. Det är enormt viktigt med pauser när man pluggar! 
Snart blir det lite lunch och sedan väntar fortsatt plugg och övningskörning. :)

Gårdagskvällen var mysig, rolig och trevlig. Vi körde tacos till middag och sedan blev det film, biljard och prat. Det var trevligt! Vill ni se min sköna instagram-update från igår får ni kika in på min instagram memadde. ;)
Jag bjuder på ett par kassa mobilbilder.





Lördag ♥

Hej på er favoriter! ♥

Den här dagen sprang iväg fortare än fortast. Igår kväll var jag hemma och tog det lugnt med familjen och pojkvännen. Vi åt en supergod middag bestående av grillat kött (deppar lite för att grillsäsongen snart är över) och sedan kikade vi en stund på Idol. Jag somnade i Mickes armar vid 01.00 och vaknade vid åtta... Men sen sov jag till och från fram till 10 då jag hade ställt klockan. 

Min plan idag var att plugga hela dagen, men när man är med sin pojkvän så brukar inte den planen hålla särskilt bra, i alla fall inte för mig. Dock är det ju rätt mysigt så man klagar ju liksom inte... ;) ♥ Han åkte härifrån vid kvart över två och sedan dess har jag pluggat. Nu ska jag ta en snabb dusch, plugga lite till och sedan åka hem till Fredrik där vi ska ha taco & filmkväll om jag förstått det hela rätt. Det blir mysigt det! 
Vi hörs! 




Dagens ridpass

Hellu!

Jag har precis kommit hem från stallet och duschat. Strax blir det middag, mums! Ridlektionen idag gick inte alls bra. Jag vet inte vad som gick fel egentligen, det bara funkade inte som det skulle. Jag och hästen kom inte överens utan vi hade olika viljor och det blev inte särskilt bra... Men men, man har sådana ridpass ibland också. Jag får komma igen nästa gång! ;)

Nu ska jag äta lite mat. Vi hörs senare! :)

Opassande bild 


Torsdag 3 oktober 2013


Godmorgon på er! ♥

Hur är läget med er en torsdag som denna? Med mig är det bara bra. :) Igår stannade jag kvar och pluggade i skolan ett tag för att sedan åka till stallet för att rida Carma. :) Vi hade en härlig uteritt och hon var så pigg att hon i princip hoppade på stället och när hon fick galoppera då gick det fort haha! Men jag älskar det! Att känna kraften från en galopperande häst är bland det häftigaste som finns. Jag tycker faktiskt lite synd om er som inte får chansen att känna den känslan... ;)

Idag är det skoldag först, sedan ska jag troligtvis till banken tillsammans med mitt företag. (Jag läser just nu en kurs där vi startar upp ett företag och driver det i nästan ett år för att se hur det funkar osv...) Efter det ska jag till stallet och rida min egen ridlektion. :) 
Så ser planen för dagen ut. Vi hörs senare! 

Ha en fin torsdag! ♥

Nästan bästa platsen på jorden. 



Behöver jag säga nåt mer än att jag inte känner mina lår eller fingrar...?





Med dessa ord säger jag godnatt och avslutar 1 oktober





Latest


Mina senaste outfits

Här är mina senaste outfits. Alla är somriga utom den sista. Jag saknar redan sommaren, även om hösten också är ganska mysig... Jag kan knappt välja en favorit denna gång för jag diggar alla. Men måste jag välja en säger jag nog nummer fyra. Jag gillar kombinationen och vita shorts till bruna ben kan inte bli fel. Nu går vi mot en annan modesäsong, men hösten är ju modets högtid typ så det är härligt! ;)

Vilken är er favorit? :)



Tisdagsmys


Chokladbollar, mums!

Idag när jag kom hem från skolan blev jag så himla sugen på chokladbollar. Jag bestämde mig då för att göra denna tisdag lite mysig och bakade därför just chokladbollar. Oh så gott det var!

Nu ska jag ta en chokladboll och räkna några fysiktal innan jag och min huvudvärk ska krypa ner i sängen. Hoppas ni får en mysig tisdagskväll! :) ♥ 



Ny design

Som ni ser har bloggen fått en ny design och jag älskar den! 
Stilren och bra, like like like! Det är Emelie som har gjort den så superduperstort tack till dig! :D 
Hoppas att ni trivs lika bra med den nya designen som jag gör. :)