Torsdag


Hej mysisar! ♥️

Jag har precis kommit hem från skolan. Jag satt kvar en stund med Amanda & Johan och pratade om livet. (Allt från mens till dataspel var uppe haha! Och det är ju det som definierar livet, right? ;)) Nu tänkte jag hitta något att äta, men nu när jag öppnade kylen insåg jag att vi måste handla mat... Hehe!

Mina planer just nu är att skriva klart min psykologiläxa och lämna in den och efter det ska jag städa mitt rum. Wehoo! Ikväll sover jag förmodligen hos Micke. Mysigt! ♥️ Dags att sätta fart... ;)

Här är jag idag!






Summertime sadness

Bilder tagna av mig eller min syrra, ingen redigering 
 
Jag saknar sommaren, samtidigt som jag verkligen inte vill att den ska komma igen. Vad ska jag göra med mitt liv efter studenten?
 

(Hej Amanda! ♥️ )

Ponnypower

 
Jag och Eminem
 
Hej på er!
Kände för att visa en hästbild så jag tog tillfället i akt och gjorde det. Bilden är från när jag och Eminem är med i en tävling för storhästar. Jäklar vad kul det var! Hela banan var på storhäst avstånd så jag fick hålla ett högt tempo. ;) Nog om mig och ponnyn ovan.
 
Idag är det tisdag och jag hade skola i hela tre timmar. För tillfället sitter jag och skriver på både gymnasiearbete och psykologiläxa. Sånt som måste göras helt enkelt! Vid 18-tiden ska jag befinna mig på ett möte angående vår skiva. Spännande spännande! Har ni gjort något roligt idag?
 
 

Travel the world with me

 
 
Jag älskar att resa.
Jag tycker helt ärligt att det är bland det häftigaste som finns. Jag menar hur coolt är det inte att få uppleva nya ställen, nya kulturer och ny mat, både i Sverige och utomlands? Just nu har jag faktiskt hela fyra resor inplanerade i februari, mars och april. 
 
I Andorra blir det skidåkning för hela slanten i en vecka. Jag har aldrig varit där och därför ska det bli spännande att åka dit. Tagga! 
 
London står näst på tur och dit ska jag åka för att hälsa på världens bästa kompis. Det kommer bli grymt kul! London är en härlig stad.
 
Bara en vecka senare åker jag med min engelskagrupp till Wales, Liverpool. Det ska bli cosy. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt än... Men det blir i alla fall lite vandring. ;)
 
I april har jag och min älskling bokat en resa till Rom. Jag har aldrig varit där men tror att det är en helt fantastisk stad. Italienarna är ju dessutom kungar i köket. ;)
 
 

Dagens i spegeln

 
Kofta - Lindex | Linne - Lindex | Jeans - Weekday (hålen har jag gjort själv) | Skor - Uggs | Klocka - Ur&Penn | Halsband - Safira.se
 
Jag känner att jag måste bli bättre på att fota dagens outfit igen. Jag tycker det är trevligt med bra bilder så får se till att göra något åt det. 
 
 
 
 

Fotokalender



Jag fick hem min kalender från Icafoto som jag beställde förra veckan. De hade VIP-priser på sjukt mycket och denna kalender kostade lite mer än 100 kronor(!) Man fick välja bilder och göra den helt själv! Jag är supernöjd!! :)

Nu ska jag börja skriva in saker! ;)



Chic


Quilted sweater - chiquelle.se

Jag är sjukt sugen på att klicka hem den här tröjan. Tycker den är riktigt cool och sticker ut lite från mängden. Matchas bäst med en vit skjorta under, precis som på bilden. Den blir din för 399:-. 



Vecka 5


Hej på er!
Idag är det måndag och ny vecka. Jag tog faktiskt en sovmorgon idag till 10.00 fast jag hade tänkt gå upp vid åtta. Jag tänkte inte vara med på gympan idag och den är min första lektion så därför stannar jag hemma och går på nästa lektion som börjar vid 14-tiden. 

Jag mår inte mycket bättre idag tyvärr och det känns som att det sitter en motorsåg i min hals. De är ju "taggiga" och rispar lätt upp saker. Jag har ställt in min sånglektion idag för det går inte att sjunga när rösten är såhär. Trist! 

Nu tänkte jag göra mig i ordning och sen städa mitt rum och plugga lite nu när jag ändå har lång tid på mig! ;) Hoppas ni får en bra start på veckan. ♥️ 




Kärlek


Tjejen som trivdes med att sova själv. Tjejen som aldrig skulle pussa eller klänga på sin pojkvän i skolan för att det var jobbigt för andra. Tjejen som sa att hon skulle vara singel ett bra tag framöver för att hon inte hade tid med en pojkvän. Undra var hon tog vägen? 

Tänk vad fort man kan förändras, vad fort åsikter kan förändras när det finns känslor med i bilden. Jag tycker inte alls lika mycket om att sova själv längre. Jag vill somna i hans armar och vakna upp bredvid honom och titta i hans ögon. Att pussas i skolan måste jag. Hallå, jag kan inte hålla mig borta! ;) (men det finns ju såklart en gräns, men lite är väl okej? Hihi) Singel finns inte med på min världskarta just nu. And I hope it never will ♥️ 

Cause I'm in love ♥️


Le helg


Hej på er amigos!

Igår jobbade jag hela dagen och det var kallt. När jag kom hem skjutsade jag mina föräldrar till våra familjekompisar eftersom att de skulle på middag där. Hej payback på alla skjutsningar... ;) Slutligen hämtade jag Micke och sen åkte vi hem till moi för att laga middag. Det var väldigt cosy tyckte jag. ♥️ Vi kollade på Paradise Hotel och somnade ett tag efter midnatt. 

Idag vaknade jag upp med världens jävla förkylning... Jag hörde typ inget och kunde knappt andas. Det suger. Jag fick ställa in en gyminstruktion och jag kommer förmodligen få ställa in fler saker denna vecka. Me don't like, men å andra sidan vad ska man göra? Alla är ju i princip förkylda nu. ;)

Nu tänkte jag faktiskt läsa lite i min bok och sen sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon. :) ♥️

Dagens frukost/lunch (fruuuunch)




Hoppelihopp


Nu har jag krupit ner i min mysiga säng. Jag ska jobba imorgon bitti så det blir ingen sen kväll för mig idag. Hoppningen gick väldigt bra idag och det gjorde mig riktigt glad. Jag red Balerina och jag känner mer och mer hur jag börjar hitta henne vilket är kul. :) Jag fick fina komplimanger efter lektionen och det uppskattas alltid. Jag tycker att alla borde bli bättre på att ge varandra komplimanger. Det gör så himla mycket! ♥️ 

Vi hörs närmare imorgon. Sov gott! 


Bild från dagens badmintonplan. Det var riktigt kul att spela. Bra idé Ylva! ;)



Fredag


Hej fredag och hej på er! ♥️

Hur är läget? Jag sitter på bussen på väg för att möta Ylva. Vi ska spela badminton på Tennisstadion. Trevligt värre! :) 

Inatt har jag sovit hos Micke och det är alltid lika mysigt. Att få vakna upp bredvid personen som man tycker så enormt mycket om är bästa sättet att starta dagen på. ♥️ Igår kväll kollade vi på Hungergames och helt ärligt fattar jag inte varför alla tyckte att den var så hype. ;) Den var bra, det tyckte jag men den var inte amazing och fantastisk direkt. 

I eftermiddag blir det hoppning. Trevligt tycker jag! :) Hoppas ni får en mysig fredag ♥️

Mickes vovve gillar att chilla! ;)




Random babbel


Hej på er!

Bloggar lite innan jag somnar. Jag är fett trött helt ärligt. Ska verkligen bli skönt med lite sömn. Igår lyckades jag boka en flygresa. :) Vart den går ska jag berätta för er snart. Har så himla mycket resor inplanerade framöver. Ledsen för dålig uppdatering också. I will do my best from now. Vi hörs imorgon! Då är det torsdag. :) 

Godnatt finisar! ♥️

Rolig bild ;)




Kvällens outfit




Finaste matchningen genom tiderna... ;)
Micke är på väg hit och då blir det söndags mys! ♥️




Söndag


Godmorgon! 

Idag är det söndag vilket innebär sista dagen på vecka tre. Tiden går fort hörrni! Mina planer för idag är att plugga en del. Jag har lite grejer som måste måste måste vara klara till imorgon. :) I eftermiddag ska jag titta på när Micke tävlar tänkte jag. Det blir mysigt men kallt. 

Ikväll ska jag nog boka flygbiljetter också... ;)






Sri Lanka - part two

 
Här kommer del två av bilderna från Sri Lanka. Dessa är fortfarande från dag ett då vi besökte ett buddistiskt tempel. Väldigt häftigt! Det låg uppe på ett berg så man var tvungen att gå upp för massa trappor. Innan man fick gå in i templet var man tvungen att ta av sig skorna, täcka knän och axlar. (Det blev väldigt varmt!) Hoppas ni gillar bilderna och den lilla filmen.
 
 
 
 
 

Såna där onödiga frågor som jag gillar...


Jag har insett att min senaste kyss var... Igår med min älskling ♥️
Jag saknar... Att vara liten och inte ha några stora problem.
Jag pratar... Alltid typ! ;)
Jag skrattar... När jag tycker något är roligt haha!
Jag tycker om... Att kramas ♥️
Jag avskyr när folk... Snackar skit och är falska.


Mina närmaste vänner är.. Några få
Min första vän hette... Thea 
Min första kärlek hette... Rickard 
Kärlek är... Det bästa och det värsta som finns ♥️
Min favoritfilm är... Taken (och Hobbit 2)
När jag borstar tänderna... Tänker jag på livet.
När jag lagar mat... Tränar jag på något jag inte är särskilt bra på... ;)


Jag är rädd för... Att trilla ner från en hög höjd och för att förlora någon i min närhet.
Jag önskar... Att jag aldrig behöver växa upp.
Den värsta känslan är... Ensamhet
Den bästa känslan är... Lycka
Jag vill... Göra något vettigt med mitt liv.
Jag är... En driven tjej
Jag är sämst på... Att plugga i tid (tyvärr)
Jag kommer alltid att vara... Mig själv 


Det finaste som finns... Är kärlek, vänskap och Micke ♥️
I sommar... Har jag ingen aning vad jag ska göra.
Sist jag grät var.. Iförrgår
Jag kan... Klara av det jag vill.
Min mobiltelefon är... I min hand.
När jag vaknar på morgonen... Vill jag inte gå upp.
Innan jag somnar... Säger jag alltid godnatt till mina föräldrar och Micke.
Jag har aldrig... Hoppat fallskärm
Idag har jag... Degat och haft huvudvärk
På gymnasiet... Har jag gjort mitt bästa.
Jag vill verkligen... Ha tid till att blogga oftare 





Sri Lanka - part one

 
Jag tänkte så smått börja berätta om resan jag och min familj gjorde till Sri Lanka över nyår. Sri Lanka är en fantastisk ö med underbara människor, vacker natur och mycket att se. Det är enormt fattig och de har en lång bit kvar att gå, men de jobbar sig framåt och det syns. Jag är i alla fall enormt glad över att vi åkte dit. 
 
 Vi reste runt de första dagarna och nedan syns bilder från den allra första dagen då vi besökte ett "elefantdagis". De tog hand om elefanter som var skadade eller hade förlorat sina mammor.
 
 Två gånger om dagen fick elefanterna gå ner till en flod i närheten och ta sig ett dopp. 
 
 
Här är även ett kort litet klipp. 
 
 

Ponny in my heart <3


Godmorgon godingar! ♥️
Jag vaknade för en timme sedan och har bara ätit frukost och tagit det lugnt sedan dess. Skolan för min del startar klockan 12.20 idag så jag har inte bråttom. 

Igår red jag två ridpass. Mitt eget och sedan ett istället för min lillasyster då hon är sjuk. Hon rider ju fortfarande ponny så jag fick rida ponny för första gången på nästan ett år och det var så himla roligt! Jag red Eminem och han gick verkligen så fint. Supernöjd med det passet! Nästa pass var på Shadow och det gick inte riktigt lika bra tyvärr. Men det blir nya tag nästa gång. :)

Nu ska jag klä på mig, städa mitt rum och eventuellt skriva lite grejer till entreprenörskapen. Vi hörs senare! :)

Jag och Max för några år sen. Ponny for the win haha! ♥️



Sugna?


Är ni sugna på filmklipp och bilder ifrån resan till Sri Lanka? Om sådant är fallet så ska jag se till att lösa det. :)




Fog


Hej, hur är läget?
Jag känner att jag måste försöka få lite mer rutin på mitt bloggande. Det går bra ibland och ibland går det inte alls.

Just nu befinner jag mig i en dimma. Det känns som att jag irrar runt och inte vet vart jag ska. Jag hittar liksom inte ut och det stör mig, för jag vill inte vara här. Jag vill hitta ut och känna mig som vanligt. Visst, det har hänt lite oväntade saker på senaste tiden som inte har fått mig att må super bra, men jag menar det här måste ju vara över någon gång. Jag vill tillbaka till solskenet. ♥️ 




Tiden


Det blir en sen bloggning idag. 
Visst är det tisdag idag? Jag har typ redan tappat bort mig i tiden. Jag vet inte om man ska älska eller hata tiden. Eller jo det vet jag nog, men jag tycker att det beror helt på var man befinner sig. Ibland vill man att tiden ska gå fort och då älskar man den eftersom att den alltid rör sig framåt. Ibland vill man att tiden ska stå still och då hatar man den för att den alltid rör sig framåt. Klurigt det där...




Shopping


Från Lager 157

Jag har länge letat efter ett par mönstrade byxor som är lite mjuka i materialet. Sköna men ändå användbara. Häromdagen hittade jag de perfekta hos Lager 157 och då passade jag på att klicka hem dem. 
Vad tycker ni?

(De finns även i leopardmönster och något annat prickigt typ. Varför jag valde dessa var för att det är enklare att matcha!) 





Sång



Nu har jag och min lilla bil anlänt till en parkering. Om 10 minuter är det dags för årets första sånglektion. Kul att komma igång igen. :) Sen blir det påfyllning av bensin och efter det lite plugg. Vi hörs senare! ♥️



Helgen


Hej på er! ♥️

Ni är så gosiga som klickar er in här varje dag trots att jag är absolut sämst på att uppdatera. Jag har inte direkt gjort något speciellt sedan jag kom hem, mest försökt hitta tillbaka till min vanliga dygnsrytm. I lördags så jobbade jag och på kvällen var jag ute och tog en drink med några kompisar. Det var mysigt. Sen sov jag hos Micke och igår låg vi typ i sängen hela dagen och gjorde ingenting. Vid två gick vi upp och lagade pannkakor och sen la vi oss och kolla på en film. Värd söndag helt enkelt! ;) Nu är det måndag och ny vecka. 




Skridsko


Hej på er! ♥️

Jag befinner mig på svensk mark igen. Mitt plan landade klockan 06.20 imorse och sedan dess har det varit lite skola. Mysigt att träffa alla kompisar igen! Och även min favvis såklart!

Just nu väntar jag på att han ska byta om. Jag har varit och tittat på en av hans skridskotävlingar. Första gången jag ser honom åka seriöst... Shame on me! Det var lite kallt men kul att se. :) 

Nu ska vi hem och äta. Jag är så stört hungrig!!! 

Saknar redan paradiset ♥️


Sri Lanka


Hej på er! ♥️

Jag kunde inte helt hålla mig från bloggen, men nu är det inte så långt kvar tills jag är hemma och bloggar som vanligt igen. Just nu är vardagen väldigt långt bort för mig. Jag ligger på en solstol. Går jag 10 meter rakt fram står jag i havet och går jag 20 meter bakåt är jag i poolen. Solen lyser och det är ca 28 grader i luften. Sverige, Stockholm, skola och vänner, allt känns så himla långt borta och jag vill inte ens ägna en tanke åt det. Jag har det bra här i värmen. På den lilla ön Sri Lanka.
Imorgon sitter jag dock på planet på väg hem. Jag vill både skratta och gråta. 

Just nu