Hej hopp


Hej på er gosisar! ♥️ 
Åh vad länge sen det var sedan sist. Alldeles för länge sedan. Jag är mitt uppe i livet precis som vanligt och det känns ungefär som att allt som kan vara kaos är kaos just nu. Det är mycket som händer, slutspurt i skolan, student osv... 
Vad ska jag göra sen? är frågan som ekar i huvudet. Det finns så många möjligheter och val. 

Jag kommer börja blogga mycket mer igen nu. Bra va? 
Puss på er♥️

Bild från igår 


Bästa känslan


Idag blev jag påmind varför jag håller på med hästar. Jäklar vilket ridpass jag hade idag. Sjukt jävla bra! Känslan av att kunna kontrollera ett djur som väger 500 kg+ är magisk. Jag red en häst som heter Shadow idag och jag har haft väldigt svårt att hitta "knapparna" på honom. Han är väldigt pigg och het. Att springa på framåt är hans favoritlek... ;) Idag satt det. Så skönt! Visst var han pigg framåt, men han väntade och lyssnade och var inte alls jobbig i handen. Underbart var det!  
Jag gillar den hästen. Den vite springaren. ♥️

Bild från ett pass tidigare i år.
Fotograf är Emelie Sturk



Rubrik saknas


Hej på er!

Jag är fullt medveten om att jag suger på att blogga just nu, men det är tyvärr så för tillfället. Mitt liv är vänt åt alla för tillfället och jag försöker vända det rätt igen, eller nåt. 

Jag tänkte dock försöka fixa lite med bloggen, byta namn och skaffa en ny design. Återkommer med det. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova lite. Godnatt! :)

Bild från mösspåtagningen i onsdags