C'est la vie

 
Skinnjacka - Chiquelle | Linne - JC | Byxor - Cubus (nyköpta) | Klocka - Daniel Wellington | Solbrillor - Gina Tricot (nyköpta) | Converse |
 
Bjuder på en dagens outfit från idag. Det har varit riktigt härligt och varmt idag så jag hade nästan velat ha shorts på mig, men det kom jag ju på mitt på dagen liksom... Men mina nya byxor fick chansen att bli invigda och det är inte fy skam det heller. Min syrra har fotat.
 
Vad tycker ni om outfiten? :)
 
 

Helst av allt vill jag bara sätta mig ner och skrika rakt ut

 
 

Back again


Hej på er! ♥️

Har ni saknat mig? ;) Nu är jag i alla fall hemma igen och har börjat skolan. Rom var en väldigt fin stad och vi hade en supermysig resa. Jag hat både bilder och saker att berätta så jag får försöka göra det nån dag. Bland annat gjorde vi många av de klassiska turistgrejerna och dessutom fick vi se Påven tala från sin balkong. Det har inte alla gjort... ;)

Hur som helst så är det som sagt skolvecka igen och vilket väder vi har haft de senaste dagarna. Riktigt härligt!! ♥️ Jag har väldigt mycket just nu och känner mig tyvärr rätt omotiverad på allt, men så får det vara nu. Det vänder förhoppningsvis snart. Nu tänkte jag sova. Jag har matteprov imorgon så det kan ju vara bra att vara redo för det. 
Sov sött ♥️

Colosseum




Next stop; Rom


Godmorgon på er! ♥️

Idag är jag uppe tidigt för idag ska jag och Micke åka till Rom! Gaaah vad mysigt det ska bli och självklart lite spännande också eftersom det är vår första resa tillsammans. :) Vi landar runt kvart i elva och då ska vi till hotellet och sen tänkte vi ta oss ut på stan och besöka St Peterskyrkan och Vatikanen. Jag tror att jag har internet på hotellet så förhoppningsvis kan jag uppdatera lite. Annars är jag hemma på måndag igen. :)

Nu ska vi strax gå ombord. Ha det så bra så hörs vi! ♥️




Mitt i natten?

Hej sådär mitt i natten!
(Om man nu kan kalla 20 över 12 mitt i natten). Tänkte bara att jag skulle slänga upp något innan jag somnar. Igår fick jag påsklov, även det mitt livs sista påsklov. Hemska tanke! Idag har jag pluggat och varit på Jonas Gardells teater som var riktigt bra. Igår kväll hängde jag med min finis, familjen och våra släktingar norr ifrån. Imorgon ska jag plugga psykologi, börja packa, fixa lite grejer och göra min ansökan till högskolan. Fortfarande osäker på vad jag vill... 

Världens finaste ♥️ 
Tog lite bilder på Micke igår


Sommaren 2013...

 
 
...är något jag aldrig kommer få nog av. 
Mitt livs sista riktiga sommarlov fick jag spendera på världens finaste platser med min familj, vänner och kärleken i mitt liv. 
 
 
 

Plugg och resa


Hej kompisar! ♥️
Hur är läget med er? Mig mig är det bra utom min förbannade hosta som jag blir så himla trött på... Blä! Jag tycker att jag har varit sjuk tillräckligt nu. Min dag har bestått av plugg, plugg, skola, sånglektion, plugg och plugg. Just nu läser jag texthäftet inför svenska nationella på torsdag. Det sista skriftliga svenska nationella någonsin i hela mitt liv. Stört! Jag vill verkligen att det ska gå bra och försöker verkligen plugga ordentligt. :) Sen ska jag köra lite kemi också. Ja det är helt enkelt vad mitt liv består av just nu; en väldans massa plugg. Nästa vecka är det dock lov och då sticker jag och Micke till Rom. Can't wait! ♥️




K ä r l e k ♥

 
För 395 dagar sedan blev jag tillsammans med världens (enligt mig) finaste kille. Ni vet vem han är eftersom att han är en stor del av mitt liv och ofta nämns här på bloggen. Jag kände att jag behövde skriva av mig lite om kärlek. När jag började ettan på gymnasiet var min sista tanke att jag skulle skaffa pojkvän. Jag hade inte tiden, ville satsa på skolan och stå på egna ben. Jag behövde ingen mer än mig själv liksom. Ett förhållande fanns inte på kartan. Sen lärde jag känna Micke. Under början av vårterminen i tvåan insåg jag att det där förhållandet jag verkligen inte hade tid med inte var särskilt långt borta. Jag blev helt enkelt kär.  När man blir kär, ja då blir man kär och en del saker i ens liv kanske prioriteras om. Så var det i alla fall för mig. Självklart betydde skolan, ridningen och kompisar fortfarande mycket, men han skulle också ha plats nu; ofta. Det var inte så att jag klagade över det för jag älskar att umgås med honom och där och då, precis i början var det i princip det enda jag ville göra hela tiden. Det är faktiskt nästan så fortfarande, men jag vet att det finns annat som också måste göras, så jag har blivit bättre på att kontrollera mig själv. ;) 
 
Jag vet att det kan vara svårt för människor som inte haft ett seriöst förhållande att förstå att man ofta/alltid vill vara med varann, att man pussas inför andra, att man har svårt att låta bli varann osv... Det hade jag också innan jag för första gången upplevde riktig kärlek. ♥ Nu har jag istället svårt att hindra mig själv från att göra det nämnda ovan. 
Att vara tillsammans med Micke har gett mig väldigt många nya erfarenheter. Jag har lärt mig mycket mer om mig själv och upplevt sidor jag inte visste att jag hade. Jag har även fått chansen att utvecklas tillsammans med en annan person vilket är en enorm livserfarenhet som jag hoppas att jag får fortsätta bygga på. 
 
 
Jag älskar dig min knasis 

Fairy tail

 
Har precis suttit och tittat igenom mitt bildarkiv en liten stund. Vilka minnen det väcker alltså. Det finns så många stunder jag skulle vilja sätta på repeat hundra gånger och bara njuta av allt igen och igen och igen. Tyvärr är livet inte så enkelt, att man bara kan trycka på repeat även om man hade önskat det. Fast å andra sidan, att leva här och nu är inte så illa det heller... ;) Samtidigt är det väl också det som är det charmiga med livet. Att man kan leva här och nu, minnas tillbaka det som redan har hänt och drömma om framtiden. Det är som att skriva sin egen saga. Vad vill du ska hända på nästa sida?
 
Fotograf till denna bild är min kära vän Amanda. Lägger upp fler bilder från gamla tider under veckan.
 
 

Tandläkaren


Hallå mina vänner!
Hur är läget med er? Med mig är det bra. Lite smått trött efter en skiva igårkväll/natt, men jag klarar mig! ;) Just för tillfället sitter jag i väntrummet hos tandläkaren. Det är den årliga rutinkollen som står på schemat. :) Dock gillar jag att gå till tandläkaren (till skillnad från många andra) så det är inga sura miner här inte. ;) 

Vi hörs senare! 

Bild från igår