Latest from instagram

           
 
1. Jag och Micke på hans landställe, han hade en tröja där som var tillräckligt stor för oss båda ;) 2. Micke hihi! 3. Jag på väg till en studentmottagning.
 
           
 
4. När jag var i Örebro hittade jag som sagt en Cola med mitt namn på. Lyckan var total! ;) 5. Hittade en ring jag fått av Becca. Ganska cool va? 6. Outfitbild
 
           
 
7. Jag på midsommar 8. Bild från när Micke och jag gick och la oss på midsommarafton (midsommardagen) klockan 5:30 hehe... 9. Micke och hans hund 
 
           
 
10. Jag igår i en solstol 11. Jag och Cristian på bion igår! :) 12. Bild tagen för ca en timme sedan när jag och Alex badade. 
 
 
 
 

Sol

Hej på er! :)

Vad har ni gjort idag? Jag har inte gjort så mycket. Hjälpt till lite i trädgården, bakat lite och prövat en ny sak jag ska visa er sen. Jag köpte den igår! ;) Nu har jag suttit i solen en stund då den kikade fram en kortis. Det var skönt! Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Vi hörs senare!


Sommarlov dag 19, söndag 30 juni 2013

Hej på er! :)

Jag sitter just nu och tittar på båtarna som ska köra Gotland runt. Det var egentligen planerat att vi skulle ta båten, men motorn krånglade så jag & mamma tog bilen ut till närmsta udde där båtarna seglar förbi och där sitter vi nu och väntar. Den första båten är en av 100 fotarna och den är enorm! Dock är den fortfarande en bra bit bort. Jag har kameran med mig så jag ska försöka ta nån bra bild hehe! ;)

Vi hörs senare!



Bio

Hej miss i nassen! ;)

Jag ligger i min säng och ska strax sova. Jag är lite lagom trött sådär. Ikväll har jag varit på bio och tro det eller ej men det blev faktiskt två filmer. Den planerade var "The Internship" tillsammans med Cristian, Jacob och Henrik. Jag tyckte den var riktigt bra! :) Rolig! När jag kom ut från filmen träffade jag Paula och de hade biljetter över till The man of Steel så det blev den också. :) Dock tyckte jag att den var lite för mycket action och det var för många saker som gick sönder hela tiden. Allt bara rasade och rasade och rasade och tillslut hade man tröttnat... I övrigt också en bra film! :)

Nu tänkte jag sova! Vi hörs imorgon (idag). Sov sött!

Jag och Cristian :)



Sommarlov dag 18, lördag 29 juni 2013

Hej på er! ♥

Har ni haft en bra dag hittills? Det har jag haft. :) Det är så himla härligt väder idag och jag har som ni såg i inlägget tidigare (med min nya bikini! ;)) legat i en solstol mesta tiden av dagen. Nu ska jag snart dra mig in mot stan för att gå på bio. Haha känns egentligen som helt fel sak att göra en dag som denna, men vad sjutton! Det blir kul! ;)



Soltime babes


Sagan om ringen


Sommarlov dag 17, fredag 28 juni 2013

Hej på er!
 
Jag vaknade vid halv 11 idag och bestämde mig då för att gå upp efter lite mer än 10 timmars sömn. Jag tog en lugn frukost och sedan dess har jag fixat lite saker vid datorn. Jag tänkte sola idag, men solen var inte på min sida riktigt så det blev inte som jag hade tänkt mig haha! Nu ska jag äta lite lunch och sedan blir det en springrunda. Tänkte försöka få tillbaka lite av min kondition. ;) Ikväll ska jag träffa Alex. Vi får se vad vi hittar på. :)
 
 

Midsommar 2013

Här kommer bilderna från midsommar. Jag var som sagt ute på Mickes landställe med hans familj vilket var supermysigt. De första bilderna ner till min egopic i spegeln med midsommarkransen på huvudet är dagarna innan midsommarafton. ;)
 
På midsommar så var det först sill-lunch och därefter gick vi till stången och dansade, lekte lekar och spelade fotboll, eller ja... Jag dansade och lekte två lekar hehe! En av dem var säckhoppning och ni tror inte att jag lyckas trilla och visa mina trosor för typ 20% av människorna som var där. Haha pin! ;) När Micke hade slagit upp sina sår under fotbollen och jag höll på att frysa ihjäl gick vi tillbaka och åt middag. Vid halv 11 tiden gick vi till dansbanan på ön och där hängde vi (dansade & pratade med folk) fram tills klockan var tre. Då gick vi återigen hem, tittade på soluppgången och sen somnade vi så sött vid halv 6. :)
 


Mickes vovve hihi!
Älskling 


Solnedgång 

Jag gjorde min egna krans såklart ;)

Jag & Matilda

Sparre & Hedda

Dragkamp (jag var starkast ;))

Så himla söt 
Soluppgång 
 

Sommarlov dag 16, torsdag 27 juni 2013

Godkväll amigos 
 
Hur är läget? Med mig är allting fint utom det faktum att mina fötter värker efter att jag stått upp nästan konstant i 5 dagar + gått två golfrundor. Golfrundan idag gick helt okej. Jag kan inte direkt säga att jag är duktig men övning ger färdighet och idag slog jag längre än vad jag gjorde i tisdags vilket såklart visar på framsteg, men jag har lång väg kvar innan jag blir så bra som jag vill bli. 
 
Nu ska jag börja röra mig mot sängen. Jag var uppe klockan sju imorse och har varit det dem senaste dagarna så nu behöver jag prioritera lite sömn igen. Imorgon blir det en chill dag och på kvällen ska jag träffa Alex. Det blir nog en bra dag tror jag! :)

Sov gott babes 
 
Bild från september 2012
 
 
 

Parmiddagen

Här bjuder jag på lite bilder från den ytterst trevliga parmiddagen jag hade tillsammans med Micke, Amanda & Love. Har ni inte redan läst om den hittar ni inlägget HÄR! I vilket fall var det jättetrevligt med masa god mat och bland det bästa sällskapet man kan tänka sig i denna värld. 


Bästa Mandi 
 

Hehe

Måste bara säga en sak. Min golfhandske är helt klart den snyggaste någonsin. ;) Vi får se hur rundan går idag, kanske bättre än förra gången?



Golftime


Mysiga morgonbilder

Sista dagen på jobbet. Golfrunda inplanerad ikväll. Sedan är jag helt ledig för resten av sommarlovet och oj vad skönt det ska bli! Catch you later guys!

Och juste... Hej Filip! ;)


Det handlar om att njuta när man kan

Hej på er mina kära läsare! 
 
Jag behöver inte ens säga att jag inte uppdaterar bra längre för det märker ni så tydligt ändå varje gång ni klickar er in här. Mitt liv just nu är fullt med saker och jag njuter verkligen av varje sekund. Tro mig, jag önskar att jag hade mer till att sätta mig ner och dokumentera det också, men det har jag dessvärre inte för tillfället. Jag ska dock verkligen bättra mig från och med imorgon då jag slutar jobba. 
 
Påminn mig att jag ska skriva om detta:
 
- Vad jag jobbar med
- Midsommar
- Parmiddagen
- Sista hoppspecialen
- Fler bilder från fotograferingen med Gustaf
- Uteritten idag (onsdag)
 
Sen om det är något mer ni vill höra om får ni väl hojta till. ;)
Ylva har precis varit här en stund och vi har haft lite girltalk med jordgubbar. Helt klart godkänd kväll. Man har så mycket att prata igenom när man inte har setts på ett tag att det nästan blir så att man pratar i mun på varann haha. Men det tycker i alla fall jag bara är härligt! Nu ska jag dra mig mot sängen. Vi hörs närmare imorgon! 
Natti 
 
Pylven 
 
 

Dagens golfrunda; check

Har precis gått 18 hål, inte ätit något sedan lunch och mina fötter har avlidit. Wehoo! ;) Nu är det dags för mat och sömn! Vi hörs! :)



Favvo

 
Jag ska berätta allt om midsommar och resten imorgon då jag förhoppningsvis har lite mer energi än vad jag har just nu. Måste bara visa min favoritbild från tiden under Mickes landställe och den ser ni ovan. Alltså jag är typ kär i bilden hehe... Den är så himla härlig 
 

Sommarlov dag 13, måndag 24 juni 2013

Hej min alldeles egna internetsida!

Hur är läget med er? Jag är extremt megasuperduper trött. Det har varit några alldeles för intensiva dagar på senaste tiden. På midsommarafton (som jag ska berätta om i ett eget inlägg) kom jag i säng vid halv 6 och sov till 12, i lördags kom jag i säng vid 12 och skulle upp för att jobba klockan 7 och det tar inte slut än hehe, för inatt har jag sovit ca 4 timmar och vid kvart i 4 gick jag upp för att sitta båtvakt. Sedan åkte jag och jobbade vid 8 och jag landade hemma ca halv 5. Min kära kropp känns halvtaskig just nu och jag har inplanerad läggning klockan 20.00. Just nu försöker jag att hålla mig vaken hehe...

Hihi!




Båtvakt

Jag kommer vara så trött ikväll...



Sommarlov dag 12, söndag 23 juni 2013

ÅH FÖRLÅT HÖRRNI!
Det händer så himla mycket i mitt liv just nu och jag har inte haft tid för min kära blogg, men ikväll/imorgon ska jag nog kunna lösa det! :) Jag har jobbat idag, därav ingen uppdatering. Nu ska jag äta middag och sen eventuellt träffa min kära pojkvän om han kan svara på mina sms innan han åker imorgon. ;) Vi hörs senare!♥

Jag och babys hund



Hemma

Ska försöka blogga lite senare! :)



Glad midsommar!


Pojkvän

Jag är ledsen för min dåliga uppdatering dessa dagar (fram till lördag), men jag lever verkligen mitt liv just nu och låter massa andra saker ta tid istället för bloggen. Det är skönt med en liten paus ibland måste jag säga!

Idag har vi badat två gånger i det 18 grader varma havet, kört båt (till och med jag körde haha), paddlat kajak (och jag slog inte runt hehe), lagat mat, tittat på solnedgången och haft det himla mysigt. Äkta flick och pojkväns dag haha! (Ylva jag vet vad du tänker och jag svarar JA! ;))

Imorgon (idag) är det midsommar och jag tror det blir supermys! :) ♥



Sommarlov dag 9, torsdag 20 juni 2013

Hänger med min favvis ute i skärgården. ♥ Internet suger så jag vet inte om det här inlägget går att publicera... Men vi hoppas på det. :) Det är supermysigt här ute. Vi kom ut hit igår och sen dess har vi verkligen bara tagit det lugnt. Äkta sommarlov! Nu ska vi fixa med några tampar tror jag haha! Jag ska uppdatera mer sen om det går! ;) Hoppas ni har det bra!


(Skiter i bild så hoppas vi att det går hehe)


Parmiddag

Igår kväll hade som sagt jag, Micke, Love & Amanda parmiddag (något som var helt nytt för mig haha). Men det är som det låter, två par äter middag tillsammans. ;) Vi åt hemma hos mig och Love & Amanda var så söta som handlade och kom hit och lagade mat. Maten var fantastisk! Vi satt ute och pratade igenom massa saker och hade det, enligt mig i alla fall, väldigt trevligt och mysigt. :) Och även om jag kände mig som 30+ så kan jag faktiskt tänka mig att göra det igen... ;) Eller vad säger du Mandi...?

Hihi gos! ♥



Min favoritlåda i frysen...


Sommarlov dag 8, onsdag 19 juni 2013

Godmorgon på er! :)

Jag sitter här i mitt kök med Micke och äter frukost. Vi hade en jättemysig kväll igår med Amanda & Love. Jag berättar mer om den sen. :) Jag har körlektion 9.45, Micke ska åka och handla och sen efter lunch åker vi ut till hans landställe. Jag berättar mer utförligt om allt sen för just nu har jag liiiite bråttom.


Hot

Hej på er!
 
Tänkte kika in här en snabbis och göra ett blogginlägg i värmen. FÖR KNAS VAD DET ÄR VARMT! Det är helt underbart. Jag går runt i bikini och det är faktiskt nästan så att svetten bara rinner. Åh äntligen sommar hihi! Micke kommer hit snart och då lär vi bada haha! (Annars klarar jag nog inte mer ;)) Sommaren kanske ändå är här? ;) Nej hörrni! Vi hörs när jag vill vara inne igen! 
 
 
 

Latest



Här är några av mina senaste outfits. Jag hade som vanligt svårt att bestämma mig för en enda favorit, men jag tror att det blir nummer sex, alltså den jag hade igår. Dock gillar jag alla hehe! 

Vilken är din favorit? :) 

 


Sommarlov dag 7, tisdag 18 juni 2013

Godmorgon! :) ♥

Det har redan gått en vecka av sommarlovet. Tiden går galet fort! Men det ska vi inte tänka på nu för det är fortfarande lov i måååånga veckor till. Just nu sitter jag och äter frukost. Klockan 11 har jag tid för synundersökning. Efter det har jag ingenting speciellt inplanerat, mer än att städa mitt rum och köket. Jag tror Micke skulle komma hit någon gång efter lunch också. Ikväll väntar nämligen en parmiddag (oh yes jag känner mig som 30+ ;)) tillsammans med Love och Amanda. Jag tror att det blir både roligt, trevligt och mysigt. En helgrym tisdag väntar! Har ni något roligt inplanerat idag? :)



Black & white

T-shirt - H&M | Shorts (nya!) - H&M | Kofta - Lindex | Skinnjacka - Lindex | Solbrillor - H&M | Armband - Edblad | Korsring - Ur&Penn | Silverring - Efva Attling | Skalbaggering - Present | Skor - Converse | Väska - köpt i Thailand
 
Foto av bästa Johanna :) 
 
 

Sneakpeak på dagens

 
Här ser ni en sneakpeak på dagens. Jag har haft mina nya shorts på mig. Johanna tog bilder på mig idag! :) Fler kommer senare. Nu ska jag på bio. Puss 
 
 

Sommarlov dag 6, måndag 17 juni 2013

Godmorgon guys! ♥

Hur är läget med er en dag som denna? Jag är konstigt nog extremt glad idag! (Mina känslor har varit så himla mycket upp och ner senaste tiden haha! Idag är jag i alla fall glad och det är ju härligt! ;)) Jag gick upp vid kvart över 10 och så bokade jag tid för klippning och för synundersökning (behöver kolla upp min syn igen känner jag). Idag ska jag åka och träna lite golf om ett tag, sen kommer Johanna hem till mig för lite talki talk och ikväll ska jag på bio med Micke. Jag tror att det blir en bra måndag! :D Vad ska ni göra idag?



Örebro

Här kommer lite bilder från min helg i Örebro, både på mig, på stan och på konstverken som stod utplacerade. Hope you like it! :)


Det stod små saker lite varstanns ;)

Den här coola saken var gjord HELT i TEJP! Helt sjukt!

Jag & min cola haha
En anka gjord av bildäck.

Den kissande pojken :P

Ser man inte in i rutan kan man ju passa på att ta lite egopics. ;)
 
 

Örebro levererade

Igår åkte jag som sagt till Örebro för att fira min kusins kommande födelsedag. Innan vi gjorde det åt vi först lunch för att sedan bege oss ut på stan för att kolla på en utställning vid namn Open Art. Jag är inte speciellt intresserad av konst men jag tyckte att den var riktigt häftig! (Bilder kommer) Mitt i allt gick vi in på en Pressbyrå för att köpa glass och där låg den. En Cola med mitt namn! Hehe helt ärligt gjorde det min dag! Jag trodde verkligen inte att den fanns, men i Örebro hittade jag MIN Cola. ;)

Efter ett glas cola på en uteservering och lite mer promenad avslutade vi dagen med middag utomhus på deras balkong, paketutdelning och massa trevligt prat. :) Efterrätten fick vi dock äta inne, det blev något kallt ute... Kvällen var klart godkänd och snart är det min tur att bli firad... Igår var det en månad kvar, snacka om panik!

Nu sitter jag i bilen på väg mot Stockholm och studentmottagningen. Catch you later guys!

 


Sommarlov dag 5, söndag 16 juni 2013

Godmorgon babes!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort, fast lite för lite enligt mig själv. ;) Jag sitter och äter frukost just nu, väldigt mumsigt med yoghurt och färska jordgubbar i. Jag ska börja och göra mig i ordning snart inför mottagningen. Det får bli en vit klänning och svarta klackar. Vi får hoppas att det duger.

Jag ska berätta om vad vi gjorde igår lite senare, försökte uppdatera hela dagen igår men internet ville inte samarbeta, men nu har jag wifi! :)

Nu är den slut haha!


Perfektion

Sommarlov, pojkvän, mysiga saker inplanerade, fina vänner... 

Ibland ställer jag mig frågan om mitt liv egentligen inte är helt perfekt. Får man säga så i landet lagom? Får man påstå att något just vid ett tillfälle är perfekt? För just nu känns allt nästan helt perfekt, även om det kanske i någon annas ögon inte är det. Dessutom brukar inte det perfekta hålla i sig så länge vilket jag tror att många av er vet. 
Fast är det verkligen perfekt?
Ni som läser min blogg ser en stor del av mitt liv. Vad jag gör om dagarna, vad som händer i mitt liv i både mot och medgång. Även om ni bara ser en liten del så ser ni ändå mycket. Ni följer med i mitt liv varenda dag och ni vet vad som händer. Jag delar med mig av tankar, åsikter, bilder till er. Jag visar upp mig själv, 24/7 och jag vet ingenting om er. Jag har ingen möjlighet att ta reda på vem just DU är. Jag låter dig veta saker om mig ändå. Är inte det helt sjukt egentligen? Hör ni hur det låter? Och trots detta så tycker jag att det är sjukt roligt. Jag älskar att blogga! 
Dessutom tycker jag att det är riktigt kul att ni vill följa mig i mitt liv. 
Så tack för att ni klickar er in här varje dag 
 
 
 

Sommarlov dag 4, lördag 15 juni 2013

Hej på er kära läsare! ♥

Jag är på väg till Örebro just nu. Haha ja det var allt jag hade att säga för tillfället... ;) Nej men min kusin fyller år nästa vecka så vi ska ha lite middag för henne. Först skulle vi dock äta lunch på stan och sen skulle vi gå på någon utställning tror jag? Jag tog i alla fall med mig kameran så att jag kan ta lite bilder. :) Imorgon åker vi direkt till en studentmottagning och när vi landar hemma har jag ingen aning om. Men vi hörs! :)

PUSS PÅ ER! ♥



Dagen

Hej på er!
 
Hur är läget? Med mig är det bra hihi! Jag njuter av att äntligen kunna varva ner lite och ta det lugnt. Så fort jag känner mig helt frisk (vilket förhoppningsvis är på måndag) ska jag börja träna igen. Det ska bli otroligt skönt att komma igång igen. Nog om det nu...
 
Ni har ju bara sett min dag beskriven i korta ord hittills men självklart ska jag berätta allt som hänt. Jag vaknade som sagt imorse bredvid Micke. ♥ Jag hade planerat att vara i stallet vid halv elva, men det slutade med att vi gick upp halv elva hehe... Efter lite stress var jag i alla fall där till halv 12 och lyckades sitta på hästen vid typ 10 i. Vi tog en uteritt på en timme och det var himla skönt måste jag säga. Dock var det fruktansvärt lerigt ute efter allt regn så Rapas ben var helt genomleriga när vi kom tillbaka och jag fick jobba hårt för att få dem att bli vita igen istället för gråa. Jag åkte från stallet halv 2 och jag hade mitt möte bokat till två. Inte riktigt sådär välplanerat, så jag fick stressa hem, duscha och fixa mig. Jag kom typ 10 minuter försent, men det var lugnt. :) Mötet gick toppen bra och det ser ljust ut haha! ;) Efter mötet åkte jag in till stan, mötte upp Alek, åt lunch/middag. Efter det mötte jag upp Beccis & Jossi och så gick vi på Scary Movie 5. Den var superbra tyckte jag och jag skrattade mycket. 
 
Nu sitter jag hemma och bloggar lite. Imorgon åker jag till Örebro för födelsedagsfirande, men självklart bloggar jag ändå. Sov så gott! 
 
Linneaaaa 
 
 
 

Nytt

Igår när jag var i stan en snabbis blev det lite nya saker. Jag visat kläderna imorgon eller i några outfits. Det ni får se nu är de två smycken jag köpte, en ring och ett halsband. Like or dislike? Båda tvi år från Ur&Penn.




Sommarlov dag 3, fredag 14 juni 2013

Vakna. Micke. Äta. Stressa. Stallet. Borsta. Sadla. Tränsa. Rida. Skogen. Lerigt. Plask. Stallet. Borsta. Fixa. Släppa ut. Hage. Hem. Duscha. Stressa. Möte. Lyckat. Moppe. Regn. Blixt. Tåg. Stan. Väntan. Middag?



Klasshäng <3

 
Det ni sett ovan är några av de bilder som klickades med min kamera när vi hade vår klassgrillning i tisdags. Det var en väldigt fin kväll som ni ser och vi hade det mysigt. :)
 
 

Triss


SimplyUs

Jag måste visa en grym app som mina kära vänner Love och Amanda tipsade om. Den är väl framförallt för personer som är i förhållanden, men den går ju att använda med sin bästa kompis eller med nån familjemedlem också. Appen heter SimplyUs och är helt gratis. Den är en gemensam kalender i mobilen, så man kan lägga in olika saker som händer och på så sätt kan man hålla lite koll. :) Jag tycker appen är en rolig idé och vi har redan börjat använda den jag & Micke.



Sommarlov dag 2, torsdag 13 juni 2013

Godmorgon guys! ♥

Hur är läget med er? Med mig är det mycket bättre idag. Ibland är det skönt med lite sömn. ;) Just nu sitter jag på bussen på väg in till stan. Jag ska fixa några småsaker så det blir bara en snabbis. I eftermiddag har jag körlektion och jag ska visa att jag kan backa runt ett hörn... Vi får se hur det går haha! Hoppas att ni får en mysig dag (även om det regnar på er). ;)



Update

Hej på er! ♥

Jag är pinsamt dålig på att uppdatera min kära blogg och jag menar verkligen p i n s a m t dålig. De senaste två dagarna har jag verkligen varit överallt och det känns inte som att jag har haft tid för något "normalt". Jag har inte läst mina favoritbloggar på två dagar, inte hunnit fixa med saker jag borde och det mesta har varit kaos, trots detta har det ändå varit två bra dagar. :)

Igår (tisdag) så inledde jag dagen med att visa runt elever i min skola (lång historia, tänker inte dra hela nu), för att sedan lyssna på nån historia grej och vid ett tiden åkte (nästan) hela klassen hem till mig för poolbad. Det var mysigt. Efter det åkte vi tillbaka till skolan för att fika med våra lärare och få betygen och slutligen var det avslutning i aulan och sen fick vi sommarlov. Jag åkte då hem, åt middag och sen åkte jag och mötte upp delar av klassen igen för att ha grillning vid en sjö här i närheten. :) Trots polisdrama (haha) och annat smått och gott var det lyckat. Tisdagen avslutades med att jag åkte och hämtade Micke, körde hem honom till mig och sen somnade jag så sött så! ;)

Idag (onsdag) ringde klockan klockan åtta och det var bara att gå upp. Vi hade lovat att följa med på min lillasysters avslutning (favorit i repris hihi). Den var fin! Vi fikade med hennes classmates och sen åkte vi ett gäng och lunchade. Därefter åkte jag & Micke hem innan jag droppade honom och åkte och plockade upp Becca för att köra till riskettan. Den höll på i 3,5 timme och den var betydligt roligare än vad jag trodde. :) Jag & moppen min tog oss sedan hem för att äta lite innan jag besökte Rosanna en timme för att hon fyllde 18 idag. Grattis igen babe! ♥ Det var mysigt. Denna dag avslutades med ännu en grillning vid sjön, dock med andra personer denna gång. Det var riktigt trevligt utom det faktum att jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Just därför tänkte jag faktiskt sova nu. Sov så gott! ♥ Vi hörs mer snart!



Lunch i solen

Uppdatering kommer! Jag passar på att njuta lite just nu. :) Hoppas ni har en härlig dag i solen.



Klassmys


!


Love 18 år

Idag fyllde min kära kompis Love 18 år. Stor dag, right? För att ni ska förstå varför jag & Carro åkte hem till honom idag med en tårta måste jag förklara lite bakgrund till saken.

Love var hos oss förra året vid den här tiden, något senare dock, då Carro nyligen hade bakat en chokladtårta. Love fick då smaka på tårtan och han tyckte den var god. Därför bestämde sig Carro för att hon ville baka en tårta till Love på hans födelsedag kommande år och så fick det bli! ;) Därför bakade Carro en tårta, jag stämde träff med Love och det hela slutade med att jag och Carro åkte hem till honom idag för att överräcka den fina skapelsen. ;) Även Amanda var där och det hela slutade med att vi åt tårta och pratade ett tag. Lyckat tyckte jag och jag hoppas att Love tyckte om tårtan. :) Nedan ser ni en bild på den.




Oklart inlägg

Hej kompisar!
 
Hur är läget? :) Med mig är det helt okej! Jag har fortfarande lite ont i halsen, men mår i övrigt bra. Jag känner att det är dags att börja varva ner nu. Imorgon är skolan över och sen är jag fri som en fågel i många veckor. Like på den. Jag undrar egentligen vad jag ska göra i sommar. Jag har en del saker inplanerade, men för ovanlighetens skull inte alla veckor. Det är något helt nytt för mig. Jag brukar alltid ha allt planerat i detalj, men inte denna sommar. (Vet dock inte om det är bra eller dåligt än...) 
 
Jag ska strax berätta om vad jag och min lillasyster gjorde idag. Jag återkommer strax om det. ;)
 
 
 

Måndagen 10 juni 2013

Godmorgon på er! :) ♥

Hehe insåg att det kanske bara är morgon för mig... Jag har en enda lektion idag och då ska jag få tillbaka ett prov. Imorgon har jag inga riktiga lektioner och klockan 16.00 börjar min avslutning och sen får jag mitt livs sista riktiga sommarlov. Jag har med andra ord två lugna dagar framför mig. Ikväll var det tänkt så att jag skulle sjunga på musikskolans sommaravslutning men dessvärre är inte min sångröst inte riktigt brukbar just nu, så jag får komma igen till hösten istället. Dock funderar jag ändå på att åka dit och titta men vi får se hur det blir. Nu ska jag äta min frukost här i lugn och ro och njuta av att ha huset för mig själv. Vi hörs under dagen!



Helg

Hej på er finisar! ♥

Hur är läget med er? Med mig är det ganska så bra faktiskt. Jag har lite huvudvärk, men jag tror den beror på att jag druckit för lite de senaste två dagarna. Jag kom hem från Micke för ca en timme sedan. Vi hade det mysigt och roligt på hans landställe. Det blev sol, bad, mat, promenader och bara möjligheten att andas ut. Jag är verkligen kär i honom. ♥

Nu ska jag packa upp, äta middag med min kära familj, få i mig lite vätska och sedan övningsköra lite innan jag somnar hehe... Hur har er helg varit? Har den varit bra? Jag bjuder på några bilder från min.




Preparation

Fotograf: Gustaf | Modell: Jag | Redigering (på vissa): Gustaf
 
Ovan ser ni lite fler bilder från när jag var och fotade med Gustaf i maj. Han passade på att fota mig under tiden jag höll på att sminka mig. Jag tycker bilderna är riktigt coola. 
 
 

Favvis landställe

Godmorgon på er! ♥

Gud vad jag är uppe tidigt hela tiden haha! Just nu sitter jag på en brygga i solen och väntar på en båt! Jag & Micke ska ut till hans landställe. Mysigt tycker jag! Vi hörs när jag har tid igen. :)



Dagens fast gårdagens

Här kommer gårdagens outfit :)
 
T-shirt - H&M | Shorts - Cubus | Skor - Converse | Brillor - RayBan | Klocka - Ur&Penn
 
 

Latest from Instagram

      

1. Becca och jag på mattekursen inför nationella. 2. Bild från när jag fotade med Gustaf. 3. Bild på mig och Carro när vi kollade på VM-finalen hemma från soffan. Jag hade skaffat mig lite snygga prylar ;)

 

      

4. En outfit 5. Bild från när jag var i Sydafrika och hade hoppat bungeejump. Vilket minne! 6. Bild på mig & Hanna från nionde klass. Det var samma dag som vi hade niornas lunch. Temat var låtar, gissa vilken jag var? ;)

 

         

7. En somrig outfit! 8. Jag hade tråkigt när jag pluggade så jag lekte lite istället... ;) 9. En pluggsession in tha sun. 

 

                  
 
10. Jag och Ylva under en fysiklektion när vi insett att vi inte har något plugg kvar denna termin! 11. Lilsis kom in med en lyxig fruktsallad till mig. Självklart upp på IG haha ;) 12. Bild på mina favoriter. :)
 

   

 

13. Mina favvisar badar. :P 14. Bild från idag när jag hängde med Becca i solen. :)

 

 


Shopping

Här kommer det jag handlade idag när jag var i stan. Jag var på jakt efter två nya bikinis och fick för ovanlighetens skull med mig två bikinis hem haha! ;) Sen blev det lite annat smått också, men det får man stå ut med... ;)


Armband från H&M


Bikini från H&M


Solglasögon från H&M


Bikini från Gina Tricot


Linne från Cubus


Linne från Vero Moda

 

 


6 juni

Här kommer lite bilder från gårdagen. :) Vi var som sagt ute med båten, åt på restaurang på en mysig ö och tog fina bilder. Ni får se en skön blandning av alla. ;)


Vilken härlig dag


Igår var det nationaldagen

Godmorgon kompisar! ♥

Hur är läget med er idag? Med mig är det helt okej. Jag är helt klart på bättringsvägen. Jag är ledsen för min kassa uppdatering igår men jag tog en dag off och det var så skönt. :) Umgicks med min familj och Micke. Vi var ute med båten och åkte runt i Stockholm, köpte glass och sedan mötte vi upp några familjekompisar och åt på en restaurang. För ovanlighetens skull så var faktiskt kameran med så jag kan nog leta fram några trevliga bilder. ;) Låter det bra?

Idag är det fredag och jag har massa trevliga saker inplanerade. Om ett tag ska jag möta Ylvis för lite shopping, sen blir det lunch med Becca, efter det måste jag packa och fixa och mot kvällningen blir det hoppning, poolmys med hästtjejerna (hihi) och sen avslutar jag dagen hos min favvis. Let's kick it Friday!



Just nu


Onsdag 5 juni 2013

Godkväll 
 
Hur är det med er? Med mig är det ganska okej nu faktiskt. Proverna visade inte på någon bakterieinfektion så det är bara vila som gäller helt enkelt. Det är det jag har varit dålig på den senaste tiden och det kommer jag vara dålig på fram till nästa onsdag, därefter kan jag förhoppningsvis vila på riktigt. ;) Jag tänkte gå och lägga mig nu och hoppas på att jag vaknar upp imorgon och mår lite bättre. Jag ska berätta om allt jag gjort idag också, men det får vänta tills imorgon. Sov så sött!
 
 

?

Jag sitter och håller på med massa mysiga inbjudningar hihi! Ni kommer garanterat höra mer av det här i framtiden... ;) Men tills dess är det en hemlighet.



Läkaren

När jag vaknade imorse kände jag ungefär; nej nu får det vara nog! Så jag smsade mamma och bad henne boka en tid åt mig. Hon ringde ett tag senare vid typ 5 över 9 och jag hade precis lyckats ta mig upp och satt och åt frukost. "Den enda tiden de hade var 20 över 9!" Låt mig säga att jag typ fick panik! Men jag hann så det var lugnt. Nu sitter jag och väntar på mina provsvar och hoppas att jag en gång för alla kan få reda på vad det är för skit jag har i min kropp. Hehe!

Good morning btw ;) ♥
 


Tired of this shit

Hej såhär på kvällskvisten 
 
Vad gör ni en kväll som denna? Själv har jag så ont i hals eller öron (vet inte riktigt vad) att jag håller på att avlida. Herregud! Jag trodde inte att man kunde ha såhär ont. Jag tar näspray med kortison i just nu (vet ej om den funkar om jag ska vara ärlig) för att trycket ska släppa och jag har druckit massa te OCH INGENTING HJÄLPER
Jag är fruktansvärt trött på den här skiten nu. Jag vill bara bli frisk. Punkt. Just därför ska jag faktiskt gå och lägga mig nu. Imorgon och resten av veckan är jag ledig. Dock vankas det ett privat studiebesök på ett ställe tillsammans med Love och därefter blir det förhoppningsvis stallet för första gången på nästan två hela veckor om min kära hals eller mina öron tillåter det (vet fortfarande inte vad det är hehe). Vi ser hur jag mår imorgon! 
 
Sov så gott så hörs vi imorgon igen! 
 
 
 

Fint

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så,
när det går så fort ändå

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

 

Dagens outfit

Detta hade jag på mig idag. Det fick bli en dålig bild. Jag känner mig bara allmänt ofräsch idag, såna dagar har man också ibland. Man kan ju inte alltid vara på topp. Jeansen är från Cubus, tröjan är från H&M.



Kort

Hej på er!

Jag är i skolan just nu och har en liten håltimme innan min svenska lektion. Vi ska ha frågesport och fika. Trevlig sista lektion för dagen tycker jag. Jag har ingenting seriöst kvar innan jag slutar nästa tisdag vilket är väldigt skönt. Det är mest betygssnack, avslutningar osv... Har ni mycket kvar? Eller är det slut för er del också? Nu ska jag skriva på ett kort till vår lärare. :) Vi hörs sen!



Green

Fotograf: Gustaf | Modell: Jag
 
Här är två bilder från senaste gången jag var och fotade tillsammans med Gustaf. Vi körde på lite olika teman. Just temat på denna bild är "army". Jag har massa massa fler bilder att visa. Men jag tänkte lägga upp dem lite efterhand. Här har ni de första två i alla fall. ;)
 
 

Ny design

 
Som ni säkert redan har märkt så har jag en ny design och header. Den är gjorde av supergrymma TovaJag är riktigt riktigt nöjd och tycker att den är sjukt snygg. Riktigt Madde! Stort stort tack Tova. Jag är jätteglad att du ville hjälpa mig och göra min design. Tack! 
 

Körlektion

Tjalojsan!

Jag har precis landat hemma efter skoldagen och min körlektion. Helt slut är jag nu! Skoldagen har varit bra och mina lärare är så himla fina. Man blir lite rörd över hur mycket alla verkar tycka om vår klass. Jag tycker personligen att den är jättebra och uppenbarligen är inte jag den enda. ;) Körlektionen gick bra och jag har backat runt hörn. Svårt men väldigt lärorikt. Nu ska jag äta mat för jag är stört hungrig och sen har jag lite annat jag måste röja undan. Sen blir det sängen och kanske lite blogg också. Vi hörs sen! ;)

 


I'm back bitches

Godmorgon på er! :D

Hur är läget? Med mig är det bra utom det faktum att jag aldrig blir frisk och det stör mig! I alla fall så kan jag berätta att jag är tillbaka nu! Bättre än någonsin! Dessutom har jag som ni kanske sett en ny design? Jag ska berätta mer om den senare och vem som gjort den, men hoj får ett eget inlägg! ;)

Idag är det måndag igen och självklart skola. Jag har ingenting alls kvar så det är ganska lugna dagar nu vilket innebär att jag har mer tid att göra annat. Like på den! Nu ska jag klä på mig och sen bege mig mot skolan. Vi hörs senare!