Måndag och sista dagen i september

Hej på er! :)

Jag har precis ätit klart min middag och ska nu plugga klart det sista för dagen. Sen får det vara nog! Men då är jag klar med två grejer i bra tid och jag tycker det är skönt. :) Visst är det?

Jag hade även sånglektion idag och sedan hann jag med en ridtur på min håltimme imorse. Man får in mycket under en dag om man är effektiv. ;)

Jag kanske eventuellt ska träffa min favvis ikväll. Vi får se hur det blir med den saken, men man vill ju gärna hinna med lite av varje. :) ♥ 
En ny design är också på G. Catch you later!





Back

Godkväll på er! ♥

Ja nu var det ett tag sedan jag hängde här. Tro mig, jag vill mer än gärna hänga här, men det är så himla mycket annat nu med allt. Verkligen allt. Och bloggen har tyvärr hamnat lite i skymundan. Men jag ska försöka börja igen. Det tar ju faktiskt inte så lång tid att göra ett inlägg. ;) En ny design är på G också av duktiga Emelie. Jag ska bara bestämma hur jag vill ha det först! 

Idag har jag jobbat och igår pluggade jag, hade genrep på en sånggrej och sen hängde jag med Micke. Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon! :D ♥




 

Hej Filip!



Don't worry...

Bloggen är på väg tillbaka!
Och denna gång förhoppningsvis bättre än någonsin! ♥




Gold


Detta fina armband sprang jag in på Lindex och köpte förra veckan. Jag har börjat gilla guldiga smycken mer än vad jag gjorde för ut och enkla armband har jag lite brist på. Därför fick detta bli ett nytt tillskott till min samling! :)
Det bärs idag tillsammans med min nya tröja. Ska be någon fota min outfit så att ni får se. :)




Natti

Jag ligger här i min säng och väntar på att min kära pojkvän ska komma och lägga sig så att jag får släcka lampan och sova! Jag är nämligen som vanligt astrött... Det spöregnar ute, man hör liksom hur regndropparna smattrat mot fönsterblecket. Mysigt! 

Imorgon är det tisdag och en riktigt pluggdag! Men först ska jag vakna upp bredvid min favvis hihi! ♥ Godnatt världen! 




Skola

Hej på er! ♥

Hur är läget? Jag är i skolan för tillfället och har just haft en håltimme vilket gav mig lite extrapluggtid. Nu väntar jag på Ylva för att luncha med henne. :) Sen blir det idrott! Bara jag som tycker om skolidrotten? Tycker den är en bra "brytning" i det vanliga skolmönstret". 

Igår var jag på Gröna Lund och det var roligt roligt! Ska berätta mer om det sen... ;)



 

Söndag

Godmorgon! ♥

Idag är det söndag vilket för min del innebär körlektion, Gröna Lund och plugg. Det känns ändå som ett rätt okej söndag. ;) Det var hela två år sedan jag var på Grönan sist så vi får se vad jag vågar åka haha! 

Igår var jag som sagt på Lollos landställe. Vi åkte vattenskoter i det superfina vädret (jävlar vilken fin dag det var igår alltså) och stannade ute i skärgården på en klippa och åt lite och sen racade vi runt. Det går att köra rätt fort med en vattenskoter hihi! Jag tog bilder med min lilla kamera men har inte hunnit ladda över dem, men snart kommer det lite bilder. :)
Vi hörs! ♥ 






Detta skulle kommit upp imorse, men appen funkade inte...

Godmorgon babes! ♥
 
(Detta är tredje gången jag skriver det här inlägget! Först försvann det och nu när jag skulle kopiera det ut i fall att råkade jag klicka på klistra in så hela inlägget försvann...)
I alla fall... Hur är läget med er? Med mig är det bra! Lite trött efter för lite sömn, men det är sånt man får stå ut med. ;) Jag befinner mig för tillfället på Lollos landställe. Vi kom hit igår kväll vid halv 8 tiden och sedan dess har vi lagat mat och ätit middag, kollat på Idol och Meangirls 2, skrattat så att tårarna sprutat, pratat i telefon, varit uppe för sent och haft barnsligt roligt! ;) 
Idag är planen att åka vattenskoter (jag är astaggad). Nu håller vi på att fixa frukost. Hoppas ni får en mysig lördag! Vi hörs! ♥
 



Landsväg



Mickes svar på era frågor



Vad tycker du om Maddes lillsyrra?
 Jag tycker att hon är väldigt rolig och vi har kommit ganska nära varandra under den här tiden vilket jag är väldigt glad över :)

Vad brukar du och Madde göra tillsammans?
 Haha väldigt bra fråga faktiskt! Vi när vi inte är hemma hos någon av oss blir det ofta promenader, men hemma blir det mycket att vi sitter och pratar, kollar på film och har det allmänt mysigt! :)

Vad är din favoritfärg? Haha
 Typ blå tror jag... (Har ingen riktig favorit)

Hur ofta umgås du och Madde?
 Ett par gånger i veckan (utanför skolan alltså). Vi har båda mycket annat för oss, men vi försöker träffas så ofta som möjligt :)
 
Micke!
Vad är Maddes absolut bästa egenskap enligt dig?
Att hon alltid genomför det hon vill göra och aldrig ger upp. Det tycker jag är en väldigt häftig egenskap som ganska få personer har, plus att det lär mig att det verkligen går, så att även jag kan bättra mig på den fronten.

Vad är den största olikheten mellan dig å Madde?
 Det är nog våran inställning när det kommer till att göra saker. Det kan vara i stort sett vad som helst, men hon vill alltid göra allting väldigt noggrant och se till att vara helt klar med allt som "måste" göras medan jag tar det lite som det kommer och tänker lite mer "det löser sig". Det tror jag är en väldigt bra kompination då jag tror att vi inspireras lite av varandra på den fronten och det tror jag kan behövas för båda!

Varför är Madde världens bästa flickvän?
 För att hon är väldigt mysig och alltid får mig att le!

Hur mycket pratar du å Madde om framtiden, typ vad som händer efter studenten osv?
 Asså vi har pratat en del om det... Men det är bara tankar och ingen kan veta vad som kommer hända i framtiden. Så att tänka på det för mycket tror jag bara är dumt.

Har du Madde som bakgrundsbild? :)
 Jag har en bild på båda oss som bakrundsbild och en på henne i "låst-skärm"läget :)
 
Trivs du att vara en pojkvän? ;)
 Det gör jag absolut! :D

Puss på er, parmiddag snart igen!! <3
  Lätt Mandi! ;) <3 /Madde



bråkar ni ofta?
 Nej vi har aldrig bråkat "på riktigt" om något allvarligt, men det är klart att vi inte alltid är helt sams.

vem sa att den älskade den andra för första gången?
 Oj det kanske jag borde vete (hehe) men den frågan får jag nog passa till Madde :P (troligtvis hon, jag är för feg för sånt)

Haha Madde rycker in och säger att face to face var det faktiskt Micke, och på sms var det jag! Så så feg är han faktiskt inte... ;)

vad ska du göra efter gymnasiet?
 Det har jag inte bestämt ännu, men det lutar åt att jag tar ett uppehåll från pluggandet för att jobba ett tag. Sen blir det vidare utbildning, men "vad jag ska bli när jag blir stor" har jag (tyvärr) ingen aning om.

kan du säga allt,allt, allt till madde?
Jag skulle nog kunna, men jag tror att lite "privatliv" måste man ha även i ett förhållande.

hur ofta sover ni över?
Hittills har det blivit av ganska ofta ändå. Kanske nån/ett par gång(er) i veckan i snitt, men det blir ju lite svårt nu när vi har skola som börjar vid olika tider, träningar och annat som kommer i vägen. Men det är väldigt mysigt så jag hoppas att det kommer kunna ske ganska ofta i fortsättningen också. :)

vad tycker du om hennes familj?
Det är en väldigt rolig familj (och släkt) som jag trivs bra med!

vad tycker du om hennes vänner? 
 Haha dom flesta är lika roliga (konstiga) som hon så jag kommer riktigt bra överens med dem! :)

Hur är Madde som "privatperson" och hur är hon som flickvän? / Är Madde så galen som hon verkar?


Hon är nog ganska lik den Madde ni ser här på bloggen. En väldigt spontan tjej som alltid gör och säger det hon tänker. Lite vad som helst kan hända när man är med henne haha! Det gör att varje tillfälle man träffar henne blir lite extra roligt på ett eller annat sätt. I övrigt är hon väldigt snäll och världens mysigaste flickvän!


Kan inte du börja blogga? Eller i alla fall blogga någon gång ibland från Maddes blogg?


Haha nej blogga är inte alls min grej… Har för det första inte så mycket att skriva om och för det andra skulle jag aldrig orka hålla på varje dag! Träningsdagbok som måste skrivas varje dag är jobbigt nog ;) Men jag skriver ju här nu och det kanske kan hända nån mer gång… 


Kan du berätta lite mer om dig själv?


Eftersom jag inte vet vem som frågar är det lite svårt att veta var jag ska börja… Men för att inte bli allt för ingående kan jag sammanfatta lite. Jag kommer från och har bott på Lidingö hela mitt liv och ända sen jag var riktigt lite har jag älskat att som har med idrott att göra! (troligtvis nåt slags arv från mormor och morfar) Så träning på olika nivåer har alltid tagit upp en stor del av min tid. Det har varit allt från att tvinga mormor att kasta boll med mig när jag var lite till att åka runt till alla olika träningar som jag hade när jag var lite. Som ni kanske förstår finns det få idrotter som jag aldrig testat på. Allt detta har under de senaste åren skalats ned till endast en sport vilken är Hastighetsskridsko. (Det går ut på att åka en viss distans på så kort tid som möjligt om någon inte skulle ha koll på det.) Eftersom jag inte gör något annat nu blir all träning fokuserad mot mina mål inom denna sport. Men man kan ju inte träna hela tiden även om man skulle vilja. I övrigt är det musik, kompisar och skola som fyller ut tiden. I lite drygt 6 månader har jag även fått chansen att umgås med en underbar flickvän en hel del! :D I övrigt har jag vuxit upp med friluftsintresserade föräldrar som har tagit med mig ut i naturen på olika sätt och har varit antingen på familjens landställe eller ute med segelbåt hela somrarna. På senare tid har jag börjat tycka om det mer och mer och uppskattar lugnet det kan ge väldigt mycket! Mycket mer vet jag inte om det finns att säga om mig… Ni får väl fråga lite mer specifikt om det är något särskilt ni undrar över!


Vad är det bästa respektive sämsta med Madde? Och vad är det sämsta respektive bästa med dig själv?


Det bästa med Madde är att hon är en helt underbar person som alltid ställer upp om det behövs! Det ”sämsta” är lite svårare, men hon skulle nog kunna försöka stressa lite mindre för både hennes egen och omgivningens skull ;) När det kommer till mig själv är det svårare! Jag har aldrig riktigt kunnat bedöma mig själv på det sättet… Men det skulle nog kunna vara samma svar på båda frågorna faktiskt. Jag är ganska tävlings inriktad och sätter ganska höga krav på mig själv. Det gör att jag utvecklas mycket vilket är bra, men det är även dåligt när det inte går som jag vill. Att ”misslyckas” med något eller att förlora kan vara väldigt svårt!


Hur snygg tycker du att du är på en skala 1-10?


Haha som sagt har jag svårt att betygssätta mig själv och är ganska självkritiskt. Men jag skulle väl säga 5-6 nånting kanske…


Är du en förhållande människa?


Ingen aning faktiskt… Jag tror inte heller att man riktigt kan svara på det. Jag har aldrig haft något seriöst förhållande med någon förut och då hade jag inte heller någon större längtan efter det. Men nu trivs jag väldigt bra med Madde och hoppas på att vårt förhållande fortsätter länge till!


Berätta lite om erat sexliv.


Som ni antagligen förstår är det något vi vill hålla för oss själva och inget som kommer skrivas här på bloggen.


 Hur gammal är du?


Jag är 17 nu, men längtar till november då jag äntligen fyller 18! :D


Ditt bästa minne med Madde!


Finns mycket att välja mellan, men det är nog från en kväll ute på mitt landställe då vi satt på en klippa sent på kvällen och tittade på solen. Det är nånting jag alltid kommer minnas!


Tycker du att Madde ser bra ut?


Haha jaa det gör jag definitivt!


 Jag vill se din favoritbild på Madde, tack!


Haha hon hatar den här bilden, så sorry Madde! <3 Men av någon anledning tycker jag väldigt mycket om den!

 




Skinn

Dagens outfit 

Här bjuder jag på mitt klädval idag. Köpte byxorna igår på H&M (fick även med mig ett par svarta). De är faktiskt riktigt sköna! Dock ser de svarta ut på första bilden, men de är typ gröna som på sista. ;) Skjortan är från Lindex och jackan som sagt från chiquelle. Bootsen är från Din Sko.
You like? ;)

 



Paketets innehåll...

...var denna jacka ni ser på bilden nedan. Jag ska fota den och ta bättre bilder. Den är från Chiquelle.se och jag älskar den! Tycker att den är skitsnygg




Sista chansen

Vill ni fråga Micke någonting så får ni sista chansen nu. Klicka HÄR för att göra det! 
Svaren kommer senare i veckan. Men är det något ni undrar så fråga honom. ;)
 
 

Mössprovning


#abcgruppen



Morgon

God morgon!

Jag är trött idag. Ni vet sådär riktigt trött när hela kroppen säger typ "noooo jag tänker inte gå upp idag!" och hjärnan säger "joooo det tänker du!" och så går man upp ändå. 
Vi har mössprovning idag på skolan så jag ska dit vid åtta för att hjälpa till med något, prova min mössa och sen ta med mig Ylva och åka hem och äta mysfrukost. Hur mysigt låter inte det?! Efter det ger vi oss ut i skogen för orientering. 
Igår kväll pluggade jag fysik och sen avslutade jag kvällen med två bad i poolen, först ett med mamma och sen ett med Micke. Det blev nog det sista badet i poolen för i år... 

Nej nu ska jag sätta i mina linser, dra en borste genom håret och en i munnen. ;) Vi hörs sen! ♥





Sista sommarvärmen

Här är lite bilder från min kväll

Hej på er! ♥
Hur har er lördag varit? Min har varit bra! :) Jag inledde den med körlektion och sen pratade jag med Johanna i telefon i typ en timme och efter det så hängde jag med Micke. ♥ Som ni ser ovan så tog vi en mysig promenad ner till en brygga i närheten där jag bor och så satt vi där och njöt av den sista sommarvärmen. Underbart!
Det känns faktiskt riktigt deppigt att sommaren är över... Jag har så himla svårt att förstå det, men å andra sidan har jag en grym höst framför mig så varför deppa? ;) Innan man vet ordet av det är det ju sommar igen så man får väl njuta av alla årstider eller nåt... ;)




Lördag

Godmorgon lördag! ♥
Idag är jag uppe i tid. Jag har nämligen körlektion om 35 minuter. (Jag och min lärare kom överens om en specialare, han jobbar ju inte på helger annars). ;) Efter det vill jag åka in till stan, men jag får flytta det till en annan dag. Jag måste plugga lite idag och eventuellt träffa Micke. Imorgon ska jag ju jobba hela dagen. Vi hörs sen! ♥




Veckan som gått

Hej på er! ♥

Fredag idag och jag har äntligen landat i sängen efter en lång vecka. Jag har gjort så himla många olika grejer att jag knappt har koll på vad jag egentligen gjort... Jag bloggade senast i tisdags så därifrån vet ni lite. Men veckan har innehållit ett möte, planering,ridning, förkylning, 20 poliser på skolan (om någon har missat så ska någon tydligen ha planerat en skolmassaker på min skola, inte sant och väldigt oklart!), hoppning, skola, pojkvän och lite annat. Jag känner mig helt slutkörd i kroppen så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig snart. Gud. Vad. Skönt. Imorgon har jag faktiskt körlektion vid tio tiden och sen måste jag plugga lite. :) Imorgon kväll blir det en lugn kväll igen. Jag ska nämligen upp och jobba på söndag. 
Hur har er vecka varit? Har ni haft det bra? :)



 

Dålig uppdatering

Jag ska försöka uppdatera så snart jag kan. Jag har haft så himla fullt upp. Sorry! Vi hörs snarast! <3




Tisdag

Godmorgon kompisar! ♥

Har ni uppdaterat bloggappen? Den "nya" är riktigt nice. :) Jag börjar skolan om 20 minuter och måste hinna fixa en sak på banken innan dess. Men det är en person som jobbar här och det är värsta kön... Jag är nästa nummer, men vi får se om jag hinner till skolan hehe... 
Vi hörs den då! ;)




Huvudvärk

Hej på er!
 
Det blev ingen bra uppdatering idag heller, men ni ska veta att mitt hubud inte slutat göra ont sedan jag kom hem idag och det gör mig jättetrött... Jag ska lägga mig nu och sova så får vi se om det har försvunnit till imorgon. Vet verkligen inte vad jag ska skriva just nu. Allt är typ kaos och jag har hundrosjutioelva saker jag ska göra. Usch! 
Men vi hörs imorgon!
 
 

Halvår

Hej på er! :)

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag och min prins firar ett halvår idag så därför har jag haft lite annat för mig. ♥ Nu ska vi gå och lägga oss. Jag hör av mig imorgon igen. Sov så gott! ;)



Mina presenter 18 års festen del 3

Jag frågade om det fanns något intresse för att se vad jag fick i present både från min födelsedag och från festen och det fanns det. :) Så här kommer tredje delen från min fest. Temat "blandat" denna gång. Jag tyckte alla grejer var superfina och jag blev så glad! :D ♥ 



Man kan inte annat än älska denna 

Moa & Johanna känner mig väl! ;) Jag kommer säkert börja spela igen! 
En superfin skjorta. Dock matchad med mina pyjamasshorts på bilden. Kanske inte det finaste, men då ser ni den i alla fall! :) 
Dessutom fick jag ett smyckesskåp som jag inte ens lyckats få upp än, men jag fotar det då! :)
 
 

Dagens outfit

Godkväll!

Tänkte slänga in ett inlägg med vad jag har sprungit runt i idag. Det var varmt så det fick bli shorts och ett linne. :)



Mina presenter 18 års festen del 2

Jag frågade om det fanns något intresse för att se vad jag fick i present både från min födelsedag och från festen och det fanns det. :) Så här kommer andra delen från min fest. Temat "skönhet" denna gång. Jag tyckte alla grejer var superfina och jag blev så glad! :D ♥ 

 
 

Frågestund med Micke

Nu ska ni passa på...

Jag pratade med Micke (min pojkvän för er som missat/inte vet det) och frågade om han hade lust att vara med på en frågestund och svara på frågor och gissa vad! Han sa JA! ;) Så nu får ni passa på att fråga honom allt vad ni vill och kan. Ni kan ställa frågor om mig om ni vill ha någon annans perpektiv eller om honom eller vad det nu är ni vill veta. Så passa på att fråga nu! 
 
 

Fun

Hej på er mina kära!

Hur är det med er? Med mig är det faktiskt väldigt bra! :) Jag är lite trött men det funkar! ;) Jag hade riktigt kul igår kväll! Jag kom hem någon gång vid kvart i 3 så det blev inte farligt sent, men det räckte för jag var helt slut i benen efter allt dansande. ;)

Idag ska jag övningsköra lite och sen har jag repetition för en kommande sånggrej. Det blir nog bra! ;) Ikväll är det kräftskiva som gäller. Vi hörs senare! ♥



Mina presenter 18 års festen del 1

Jag frågade om det fanns något intresse för att se vad jag fick i present både från min födelsedag och från festen och det fanns det. :) Så här kommer första delen från min fest. Temat "smycken" denna gång. Jag tyckte alla grejer var superfina och jag blev så glad! :D ♥ 


 

Fredag

Hej på er mina kära läsare! ♥  
 
Idag har min skola fyllt hela 100 år (det är ganska så mycket). Vi har inte haft någon vanlig skoldag idag utan på förmiddagen var det konsert och sedan lunch på skolgården. Vid 13.30 så var jag och Ylva med på öppet hus och vi stod i kemisalen och representerade kemi och biologi. Vi labbade och visade papperskromatografi samt att vi mot slutet kollade vilken blodgrupp vi var i. Jag var alltså tvungen att sticka mig själv i fingret och ni vet ju vilken skräck jag har för det... Men det gick bra utom att jag behövde sticka fyra gånger för att det skulle komma något blod. Först två gånger själv, sedan stack Ylva en gång och slutligen en kvinna som faktiskt tittade på och råkade vara sjuksköterska. Då kom det blod vill jag tala om haha! ;) Jag har bilder på det men jag vet inte om de är så mysiga att titta på... ;) 
 
Jag kom hem för ungefär en och en halv timme sedan och snart blir det middag och ikväll blir det utgång. Whooop whoop! Det blir faktiskt första gången någonsin för min del och det ska självklart bli spännande. Jag ska fixa lite blogginlägg nu också. Det kommer upp en rolig sak senare! 
 
Gammal bild
 
 

Haha

Jag fick precis smset ni ser nedan från Ylva haha! Det handlar om inlägget före detta och självklart ska det stå BIL istället för BILD. ;) Ibland blir det bra knasigt haha...




100 km/h

Hej på er! ♥

Förlåt för min obefintliga uppdatering och förlåt för att ni inte fått hänga med i mitt liv de senaste dagarna... ;) Jag har verkligen haft så himla mycket annat för mig så jag har halvt glömt bort att jag faktiskt har en blogg med läsare. Men nu så! Igår var jag med Johanna ute i Gillinge och körde Risktvåan (alltså halkbanan) inför körkortet. Det var faktiskt riktigt riktigt kul! Man fick hänga upp och ner i en bild, känna hur det känns att krocka och såklart köra på halt underlag. :) På kvällen sov jag hos Micke. ♥

Idag har det varit skola och två pass ridning. Nu är jag trött så nu tänkte jag sova. Vi hörs imorgon! Jag ska lägga upp mina presenter, göra en videoblogg och om ni har tur kanske jag lyckas fixa en speciell frågestund. Hur låter det? ;)
Sov så gott! ♥



Hello


Tisdag

Godmorgon mina vänner!

Hur är läget? Jag mår bra idag och jag är pigg efter 10 timmars sömn. Det finns helt ärligt inge bättre... ;) Idag är det tisdag vilket för min del innebär skola till 16.50 och sen en körlektion från 16.50 till 18.00. :) Efter körlektionen så tänkte jag planera det sista inför körkortet så att jag blir klar någon gång och kan köra upp. Spännande... Jag började plugga teorin seriöst igår.

Nu ska jag dricka upp min smoothie och sen klä på mig och bege mig mot skolan. Hoppas ni får en mysig tisdag så hörs vi sen! :)



Latest from instagram

                 
 
1. Ett av mina senaste skoinköp. 2. Smultron ♥ 3. En bild på moi.
 
                 
 
1. Mina Jeffrey Campbell Lita Spikes ♥ ♥ ♥ ♥  2. Armband, det med hjärtat fick jag av Micke ♥  3. Bästis & jag på landet ♥ 
 
                  
 
 
1. Första gången jag klättrade upp för Skuleberget detta år, gula leden. 2. Jag och Ylva rensade fisk. Norrlänningarnas handkräm... ;) 3. Bollar i Frankrike... ;)
 
                   
 
1. Jag & Carro paddlar kanot i France. 2. Jag & Micke på landet i somras ♥  3. En bild på mig från slutet av 2011, böjan av 2012.

                  
 
1. Andra gången jag klättrade upp för Skuleberget, vita leden tillsammans med Ylva. 2. Fin bild på mig från förrförra fredagen. 3. Jag & Micke i båten ♥ 

 
1. Nya Converse 2. Jag på en gunga 3. Jag & min homie kräftan ;)

 
1. Bild från Frankrike 2013 2. Jag och Micke från i somras ♥ 
 
 

Today

 

Här är två bilder från idag - jag har på mig en ny tröja från Cubus

 

Hej på er! 
Idag är det måndag och start på en ny vecka. Man känner att det börjar gå mot höst nu, för det var inte varmt imorse och jag fick ta på mig en mysig tröja hihi! Jag kom hem vid halv 5 efter en skola och körlektion. Nu tänkte jag se om jag orkar plugga lite. Jag känner mig omotiverad och helt ur fas plus att jag fortfarande är så stört trött, men det är bara att bita ihop. Vi hörs sen! :)

 

 


1 september 2013

Godmorgon söndag och 1 september! ;)

Jag är uppe med tuppen och sitter just nu och äter frukost. Yummie! Jag faktiskt inte så trött trots mina 6 timmars sömn, men det kommer nog senare... ;) Om ett tag ska jag bege mig mot stallet för att ta hand om 42 hästar. Tufft va? ;)

Igår kväll var jag som sagt på tjejmiddag och det var jättetrevligt. :) Dock var jag tvungen att gå lite tidigt (enligt mig själv) men det var bra, annars hade jag inte pallat idag. Vi hörs senare! ♥