H a n



När allt bara känns så jävla f*cking rätt. ♥️ Där befinner jag mig nu. 





Lördag


Hej lördag! ♥️
Hur är läget? Med mig är det helt okej. Jag känner av min förkylning men jag har sovit hela 12 timmar(!) inatt vilket var både behövligt och skönt. Min förmiddag har jag ägnat åt uppackning av det jag hade med mig och så har jag klippt bort lappar från allt jag handlat. Nästan lite för mycket... ;) Jag tog några snabba bilder jag kan visa sen. 

Nu tänkte jag plugga lite och umgås med min pojkvän hihi! Kanske ta en promenad i solen eller nåt. Vi får helt enkelt se! :) 

Här är Juni. En hund vi vaktar för tillfället. Mysig, slickig och söt! 



Liverpool


Hej på er! ♥️
Gissar att ni saknat mig? ;) Jag är i alla fall tillbaka nu. Både här och hemma i Sverige! Jag har under veckan befunnit mig i Liverpool tillsammans med min engelska grupp. Väldigt lyckad resa! Vi har gjort hur mycket som helst men jag får berätta om det efter en natts sömn för nu är jag riktigt trött (och fortfarande sjukis...)! Vi hörs imorgon! :)

På planet hem idag




Godmorgon


Godmorgon gosisar!
Hur är läget med er? Med mig är det sådär faktiskt. Känner mig hyfsat pigg men näsan rinner och halsen gör ont. Det är verkligen inte roligt att må såhär. Idag väntar skola, som jag ska försöka gå på. Det blir ingen ridning i eftermiddag men jag ska på skiva ikväll. Vet inte om jag ska skratta eller gråta haha... Jag tänkte dock åka hem tidigt och inte dricka nåt eftersom vi ska upp halv 7 imorgon och åka till Arlanda vid halv åtta. Mår redan dåligt som det är och behöver inte må ännu sämre imorgon! ;)

Nu ska jag fortsätta äta min frukost bestående av fil och flingor, macka, te och en smoothie. Jag hoppas att vitaminerna i smoothien ska hjälpa mig och att teet ska få min hals att må bättre. Jag har i alla fall lite röst. ;)




Long time


Hej på er! ♥️
Så himla mysiga ni är som klickar er in här även om jag inte gör det. Det har verkligen varit så himla mycket på senaste tiden och jag har verkligen bara hängt med och njutit. I helgen så var jag som sagt i London och hälsade på min bästis Rebecca. Vi har inte setts sen höstlovet och inte hängt på riktigt på alldeles för länge och det var väldigt kul att träffa henne igen. Saknar henne redan haha! ♥️ Vi shoppade, åt mat, var ute och dansade, gick i stan, åkte tunnelbana osv... En klassisk weekend helt enkelt. London bjöd dessutom på sol och mellan 12-18 grader. Riktigt nice! Jag landade i söndags kväll 23.40 och skulle upp halv 7 på måndagen för UF mässan på Älvsjö. Jäklar, det var tufft alltså... Vi var i alla fall där hela måndagen, min förkylning bröt ut under dagen och jag mådde så jävla dåligt i slutet alltså. Somnade i min älsklings armar vid elva typ och sov riktigt gott. 

Nu försöker jag bli frisk. Imorgon ska jag packa igen för på fredag åker vi till Liverpool och Wales med min engelska grupp. En väldans massa resor nu! Kul kul! :) 

Lite bilder från London



Natti ♥️

Mot London



Ska träffa världens bästa Beccis! ♥️



Skiiiiva


Hellu!
Idag är det onsdag. Jag mår helt okej och ska snart bege mig mot skolan för att ha ett "övningsprov" inför nationella. Ikväll vankas det årets första skiva, min (och några andras) skiva. Ska bli spännande och roligt! Inte långt kvar till studenten nu! ;) Vi har ett tema som är "Ursäkta att jag är sen, jag kom precis ifrån..." Vart ifrån jag ska komma lägger jag upp en bild på sen! ;)




Monday

 
Hej på er!
Måndag idag och ny vecka. Trevligt trevligt! Jag hade en lektion imorse och nu har jag haft håltimme och ska snart äta lite lunch. Senare väntar gympa och kemi, sånglektion och studdiebuddie. Ikväll tänkte jag baka chokladbollar för det var verkligen sjukt länge sedan jag åt en chokladboll haha! 
 
Denna vecka händer det massa roliga saker. På fredag åker jag till LONDON för att hälsa på världens bästa vän. På onsdag så är det dags för vår skiva och det ska bli så kul. Igår kväll satt jag och Alex och gjorde bordsplacering och ett litet sånghäfte. Imorgonbitti ska vi ses igen och göra klart det sista. Jag har suttit och pillat lite med det nu under min håltimme varierat med svenskaplugg. ;) Plugg och skiva! 
 
Nu ska jag leta upp mi amiga Ylva och dra mig mot el comedor (matsalen för er som inte kan spanska... ;))
 
 

Ett år <3


Ett år


Hallå på er! 
Hur är läget en söndag som denna? Med mig är det helt okej. Jag är väldigt trött bara, men så är det ibland. ;) Igår firade jag och Micke vår ettårsdag! ♥️ Det är helt sjukt att vi har varit tillsammans i ett helt år. Jag tycker det är länge... Men jag är så kär hihi! ♥️ 

Gårdagen som sagt. Vi vaknade upp hos Micke och åt en mumsig frukost bestående av frukter, bär, smält choklad och mackor. Mumsigt! Vidare begav vi oss till skolan och idrottshallen där Micke skulle vara med i en roddtävling (gymnasierodd eller nåt). Det gick väldigt bra och han vann! Världens bästa! Mot eftermiddagen blev det spa, jag fick ju det av Micke i julklapp. Det var himla mysigt med 50 minuters massage och sen badande i jacuzzi i 45 minuter med färsk frukt och juice. Bra julklapp tyckte jag! ;) Sen strosade vi runt i stan lite innan vi gick till Vapiano och åt middag. Kvällen avslutades med bio. Vi såg 12 years a slave och det var den hemskaste filmen jag sett i hela mitt liv. Jag satt och grät helt öppet. Tårarna bara rann. Att vi en gång i tiden behandlat människor så... Fy sjutton! Se den om ni får chansen. Vid halv 3 somnade vi så sött i varandras armar. ♥️ Väldigt lyckad dag enligt mig! Gjorde en liten kort film som jag ska lägga upp! ♥️

Bästa människan på denna jord ♥️




Oklart babbel

 
Hej på er!
Det var ett tag sedan- Har absolut inte glömt bort er, tro inte det. Det händer bara massa andra saker i livet just nu och jag har helt enkelt varit tvungen att lägga tid på dem. Jag och några andra har vår skiva nästa vecka så jag håller på med det sista till den. Jag tror det kommer bli grymt kul! 
 
För övrigt så körde jag för första gången mitt träningsprogram som Love gjorde till mig i tisdags. Både idag och igår har jag haft sån träningsvärk att jag har haft svårt att röra mig. Det är så det ska vara! ;) Idag har jag ridit efter skolan och nu ska jag plugga psykologi inför mitt prov imorgon. Wiiie så kul! VI hörs!
 
 

Saker ni inte visste om mig...


Jag kan inte gå på A-brunnar. Tror fortfarande att det ger otur.

Jag kan ettan till elvans tabell flytande. 

Jag vill verkligen hoppa fallskärm.

Jag klarar inte av folk som inte kan glädjas för andras skull. Blä!

Jag funderar ofta på väldigt annorlunda saker.

Jag blir alltid extra motiverad när folk talar om för mig att jag inte kan. En av de bästa känslorna är att motbevisa någon. (I en del fall)

Jag tvättar händerna för ofta haha!






Home



Tidigare idag kom jag hem från detta... Kom på att jag inte ens nämnt var jag har varit. Men det kommer nu! Jag har spenderat en vecka i det pyttelilla landet Andorra. För er som inte är så bra på geografi så ligger det mellan Frankrike och Spanien. ;) Vi har haft en supermysig vecka med massa skidåkning, megamycket mat, blandat väder och lite shopping. Jag ska berätta allt så fort jag har lite tid och inte är halvt död. Gick upp klockan sex imorse för hemresa och det börjar kännas i huvudet nu kan man säga. Jag ska ta en dusch och sen lägga mig i sängen. 

Vi hörs! ♥️




Sjukt



Sjukt vad fort tiden har gått... Kan inte fatta att det gått ett helt år sedan en av de sjukaste dagarna i mitt liv haha! Men jävlar vad lycklig jag var den dagen. ♥️ Snart är det ett år sedan och då ska vi fira lite. ♥️