Sång

Hej på er!

Ska strax bege mig i väg mot min klasskompis teaterföreställning, ska bli mysigt! :) Min sånglektion idag gick så himla bra och jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv! :D Det kändes som att jag verkligen hittade rösten och den gjorde som jag ville (haha låter som min röst har ett eget liv... ;)) Som pricken över i:et sa min sånglärare följande:

Bra Madde! Det börjar hända saker med din röst nu och det har gått fort!

Snacka om att hon gjorde min dag! :D Kul att jag kunnat göra något bra utifrån mina förutsättningar! Vad säger ni, vill ni höra mig sjunga? ;)

Happy!


J&Y

 
 
Igår spelade Johanna & Ylva in en till videoblogg när de lekte i snön. De är rätt söta måste jag säga haha! ;)
 
 
 

Next: sånglektion


Film från i söndags

Klicka här för att se en film från i söndags. Mitt mest failade hopp är med då hon hoppade av lite tidigare än vad jag var beredd på! ;) Det kommer ett inlägg om min söndag snart. :)
 

Tja...

...länge sen jag bjöd på en dagsfärsk bild på mig så here you have! Fin fin! ;)


Tankar

Mitt liv går i 190 just nu... Det går så fort att jag själv inte ens hänger med längre. Man har alltid planer, alltid saker som ska göras, men när tempot är så högt blir det att man gör allt lite halvt och inget blir ordentligt gjort. Man är helt enkelt för uppe i varv.
Saker går fel, saker blir rätt. Människor ändras, försvinner eller byts ut mot någon annan. Man väljer till och man väljer bort. Man prioriterar det viktiga och det andra får vara. Man gillar och man ogillar. Man har förväntningar. Ständigt. Man tror saker och man hoppas på andra. Man försöker förstå och man undrar. Frågor utan svar. Varför gjorde hon så? Hur fungerar det där? Livet.
 

Gissa vad som hände här...? ;)


Detta gjorde min dag idag...

I mitt huvud går tankarna runt. Fokus ligger vid att Sverige bjuder på det sämsta vädret någonsin! Mörker, regn, slask och bara massa skit! Jag är på väg till mitt skåp i skolan och ser då en vit lapp som sticker ut. Jag drar ut lappen och får syn på det ni ser nedan (och ja ni läste rätt). Det slutade med att jag fick en glass (säg aldrig att det är för kallt för att äta glass!) vilket gjorde min mattelektion betydligt bättre... ;)


28 november 2012

Heeej på er! :)

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera. Jag skäms lite faktiskt... Men jag har så extremt över mycket i skolan. Vi pratar 7 prov på ca 20 dagar, varav ett är ett kursprov i fysik. Så nu vet ni varför det kanske inte blir tiptop bloggning!

Jag ska försöka sätta mig vid datorn och skriva lite vettiga inlägg ikväll. :)

Bättre bild på min klänning ;)


Värd eftermiddag, eller vad säger ni? ;)


Om jag inte sagt ja, undra vad som hade hänt då?


----> Gymmet

Ska i väg och träna med Stella. Bra måndags sysselsättning! ;)

Vi hörs sen!


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Hej på er! :)

Jag ligger verkligen efter med att blogga haha! (Sämst) Men jag har verkligen inte suttit ner en sekund sedan i fredags typ! Igår kväll när jag skulle skriva ett inlägg om fredag, lördag och söndag fastnade jag i telefon i två timmar hehe så det blev inte som jag tänkte mig. Dock var det faktiskt roligare att prata i telefon haha! ;)

Ni får en bild från hoppningen igår, det är jag & en av mina lagkamrater! ;)


Hemma...

Berättar allt sen, jag kunde inte vara mer nöjd! ;)

Här har ni mig och min snygging till bästis! ;)


Stallet

Hej på er! :)

Idag är det en riktig stalldag! Har redan varit i ett stall och om 40 minuter befinner jag mig i nästa! ;) Tur att jag tycker att den här sporten är så fruktansvärt kul! :D

Jag får berätta om gårdagen och en grej som hände mig i fredags senare i kväll! Så håll ut! Jag ska försöka blogga så mycket jag hinner!

En bild från imorse och en bild på mina nyputsade stövlar till tävlingen! :)


Ikväll blir det myskväll och tjockt med godis haha


Hästar

Satt och klickade igenom mitt "häst-bild-arkiv" och hittade massa bilder från olika hoppträningar. Jag har verkligen suttit på många olika hästar i mitt liv. Men det är väldigt nyttigt på grund av att jag lär mig rida olika typer av hästar. :) Det har man användning för som ryttare! ;)



Haha denna träning kommer jag verkligen ihåg. Vi skulle göra massa konstiga saker över hindrena. T ex luta oss bakåt, försöka stå med raka ben, ge jättemycket eftergift osv... 

En tävling med Matilda och jag vägrade ut mig! ;)

 
Bilder från Alma & Matilda + massa som min syrra tagit :)
 
 

Kändishoppning

 
Imorgon (söndag) så har vi något vi kallar för "Kändishoppning" på ridskolan där jag rider. Detta är en "tävling" som hålls mellan kändisarna som ska hoppa i GlobenStockholm International Horseshow på söndag. Men först kommer de till vår ridskola och tävlar mot och med oss ponnyryttare. Det är tre på varje lag; två ponnyryttare som rider samma ponny(fast vid olika tillfällen) och sedan kändisen då som hoppar på en av ridksolans hästar. Jag, Sofia (som ni ser på bilden nedan) och Caroline af Ugglas ska vara på samma lag! ;) Jag och Sofia ska ha ponnyn Comtessa, självklart ska vi göra vårt bästa, men vi får se hur det går! ;) Det ska bli sjukt kul, men det är klart att jag är nervös. Om ni skulle få för er att titta förbi börjar det 17.00 och jag hoppar kanske runt 18.00 eftersom att jag är i nästsista laget tror jag... :P 
 
Sofia & Comtessa

Lördag 24 november

Godmorgon mina fina läsare! :)

Jag vaknade för 20 minuter sedan efter nästan 12 timmars sömn. Snacka om att jag var trött igår! Jag ska äta lite frukost nu (lunch?) och sen ska jag fixa massa saker, självklart blogga nu när det är helg! 8 inlägg idag? Vi siktar på det! ;)

Mina planer för dagen får ni höra sedan. :) Kom ihåg att jag står för vartenda ord jag skrivit på den här bloggen, vartenda litet ord!

Hehe en av mina mattelektioner... ;)


Dagens planer

Ja nedan ser ni en bild på vad jag tänkte hitta på idag! Jag har haft kursprov i kemi nu på morgonen och jag har faktiskt ingen som helst aning om hur det gick! Nu är jag hemma för att äta lite och sen ser ni ju vad jag ska hitta på! ;)

Hej på dig Johanna! (Johanna tyckte jag skulle hälsa till henne! ;))


Ingen blogg...

Idag är jag ledsen att behöva meddela att det inte kommer bli någon bloggning (mer än det här). Jag har kemiprov imorgon på hela den kära kemiboken på 300 sidor vilket innebär det sista plugget ikväll och även mitt favvo-program på TV nämligen Revenge. Nu blir det duschen eftersom att jag spelat pingis nu på eftermiddagen i skolan (tävling) och min klass's tjejer gick vidare till slutspel. Superkul! :D Därefter blir det kemiplugg.
 
Hoppas ni har haft en mysig dag! Vi ses hörs mer imorgon. Puss på er! 
 
Photo by Gustaf 
 
 

Gymmat

Hellu, hola, hello, hey, tja! (Vet inte vad ni föredrar! ;))

I vilket fall är jag precis hemkommen från gymmet! Otroligt skönt att få träna igen. Kändes verkligen som att det var en evighet sen jag var där! Jag & Stellis körde ett lite lättare pass, men det kändes som en bra "start". Vi ska köra nästa vecka igen, wehoo! Nu väntar middag, kemi-plugg och städning av mitt stökiga rum. En helt vanlig onsdag kväll helt enkelt! ;)

Mina fina friends på idrotten förra veckan.


Onsdag 21 november 2012

Godmorgon!

Hur är läget? Jag vaknade pigg idag (trots att klockan stod på 06.20)! Nu har jag precis satt mig på bussen och startar resan till skolan. Jag slutar vid 14.50 och då stannar jag kvar och pluggar lite för att sedan möta upp Stella och gymma! :D (För första gången på nästan 6 hela veckor!) Jag ska verkligen se till att ta det lugnt idag och sätta igång försiktigt, för förra gången tog jag ut mig alldeles för fort. :( Så idag blir det lugnt! I vilket fall ska det bli superkul. :) Vad har ni för planer denna dag?

Vi hörs senare! :)


!

Kan förhoppningsvis höra av mig ikväll! :)


Fram till jul...

Ja här har ni det jag har framför mig innan jullovet. Det är väldigt väldigt mycket... Det är mycket som är roligt, men väldigt mycket skola (för mycket skola...) Det kommer bli otroligt mycket pluggande fram till jul. Dock ska jag verkligen försöka få in att träffa kompisar (FIKA), handla julklappar (ett måste ju ;)), träna (jag måste verkligen börja gymma igen) och ha roligt! Det är helt klart det viktigaste av allt. :)
 
November:
 
Tisdag 20 - 
Onsdag 21 - Teori
Torsdag 22 - Frejakampen
Fredag 23 - Kursprov KEMI, Tandläkaren, Sånglektion, Hoppning
Lördag 24 - Följa med Beccis till stallet
Söndag 25 - Kändishoppning
Måndag 26 -
Tisdag 27 - 
Onsdag 28 - Ridlektion
Torsdag 29 - Möte med företag angående student (jääävligt tidigt ute är dem)
Fredag 30 - Idrottsprov kostlära, sånglektion, teater?
 
December:
 
Lördag 1 - Baka julgodis
Söndag 2 - Stockholm Horse Show, Glögg hos J
Måndag 3 - 
Tisdag 4 - Spanska muntlig disskusion
Onsdag 5 - Matteprov, ridlektion
Torsdag 6 - Spanska inlämning på bok, konsert MUSE
Fredag 7 - Sånglektion, hoppning
Lördag 8 - 
Söndag 9 - JULBORD
Måndag 10 - Engelska uppsats bok
Tisdag 11 - Kursprov Fysik - Laborativ del
Onsdag 12 - Ridlektion
Torsdag 13 - 
Fredag 14 - Sånglektion
Lördag 15 - HOOLIGANS
Söndag 16 - 
Måndag 17 - 
Tisdag 18 - KURSPROV FYSIK
Onsdag 19 - Ridlektion
Torsdag 20 - Skolavslutning ---> JULLOV!
 
Sen är det jul... Nån mer än jag som ser fram emot det? :P
 
 

Present

Igår så blev min födelsedag firad 4 månader i efterskott av en familjekompis. ;) Det var trevligt! Så vi fikade och så fick jag paket! :D (Jag gillar paket.) Dessa innehöll ett sol-schampoo (spännande) och en tröja. :)


Måndag 19 november 2012

Hej på er! :)

Har ni haft en trevlig dag? Min dag hittills har varit trevlig för att vara måndag. Jag hade ett prov, vet inte hur det gick men det är skönt att det är över. ;) Sen har jag varit och köpt godis för jag kände att jag fick unna mig det idag. :) Nu ska jag sätta igång med dagens plugg, härligt va? Sen blir det att försöka komma i säng tidigt. Jag somnade så himla sent i natt på grund av att mitt iMessage la av (hehe) så jag satt och höll på med det... (Fråga mig inte varför!) Vet inte om jag har så mycket mer roligt att berätta! Jo förresten att jag hade besöksrekord igår, wehooo! Många som gillar amerikansk fotboll! ;)

Nu är det time to do something! Hörs sen! ;)


This made my day


Match


Haha kolla de två killarna till höger... Aaaaajjjj! ;)

Igår kväll var jag som sagt på amerikansk fotbollsmatch. Det var riktigt roligt och mycket action (=me like). Det var laget från min skola, Hooligans, som spelade mot ett lag jag inte vet namnet på haha... Hooligans vann med 46-6! Riktigt grymt! Ska jag vara helt ärlig har jag ingen aning hur man räknar poäng och jag förstår väl inte spelet fullt ut heller (dock mer efter igår), men det var ändå kul att titta på. :) Jag kan tänka mig att det måste vara kul att spela också och få gå på någon med hela kroppstyngden och göra allt för att få ner dem på marken. ;)

Bilderna blev inte riktigt tiptop om vi säger så, men jag orkade inte fota manuellt (jag har inte lärt mig det så bra än) och dessutom ville jag titta på spelet så mycket som möjligt så jag klickade bara några snabba bilder. Sen hade ju läktaren ett räcke, så det var lite svårt emellanåt. Alltså har bilderna inte bästa kvalitéen, men tyckte att det kunde vara kul att se dem ändå. Ska se om jag hinner redigera några också, har lite ideér... ;)
 
Bra spelat i alla fall! ;)
 
 

Friends

Heeej på er! :)

Hur är läget? Jag ska inte säga att det är bra med mig för det är det inte. Men det är inte så mycket att göra åt. Jag har i alla fall fyra speciellt fina vänner som ställt upp och frågat hur det är och som stöttat mig! Så tack till er! Jag blir så tacksam! <3

Jag tycker det är så fruktansvärt viktigt att man tar hand om sina vänner och visar att man bryr sig, att man finns där. Jag tror att nästan alla som läser denna blogg någon gång har sett en vän förändras framför ögonen på en och blivit en helt annan person. Det är inte roligt! Dock är det bara att acceptera, för jag tycker personligen inte att man har nån rätt att påverka någon till att bli någon de inte är... People change, things goes wrong, shit happens, life goes on!



Gårdagskvällens outfit

Här är gårdagskvällens outfit! Länge sen jag var "uppklädd", men det är alltid roligt! ;)

Klänning - H&M | Kofta - Kappahl | Armband - Present | Ring - Efva Attling

 


Check it out

Klicka HÄR för att läsa vad min kompis Gustaf skrev när han hade fotat mig. En otroligt rolig eftermiddag, med massa fina bilder (jag kommer lägga upp dem lite då och då! Men ni får en tjuvkik på bilder jag inte lagt upp om ni kollar hans inlägg... ;)) Gustaf är en otroligt duktig fotograf enligt mig och han är nästan helt självlärd. :) Just nu går han en fotokurs i sin skola där han får lära sig massa roliga grejer och då har han en blogg där han lägger upp bilder och kommenterar vad han har gjort och hur han tänkte. Intressant tycker jag! Värt att kolla in om man gillar foto, eller i det här fallet gillar att se bilder på mig haha! ;)
 
Några av bilderna Gustaf tog på mig 
 
 

Lördag 17 november 2012

Good morning sunshines! :)

Hur är läget? Här är allt fint, är trött dock... Jag var på tjejmiddag igår hos en fin vän. :) Det var både roligt och mysigt och det är alltid kul att träffa nya människor. Vi åt god mat och god efterrätt och jag blev så mätt att det kändes som att magen skulle explodera! ;)

Dagens planer är blogga, plugga, plugga lite till och i kväll ska jag på amerikansk fotboll. Det ska bli så roligt och jag är så taggad! :D Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran. :) Vi hörs senare! Ha en bra lördag!

Beccis & Ylvis


Tjejmiddag...


Inte helt okej...

Jag är ledsen att bloggen lider just nu, men jag känner mig inte helt okej. Mina närmsta vet vad det är och det räcker för mig, jag känner inte att jag behöver skriva ut det här... Vi får se när det blir bättre. Det kan vara imorgon, det kan vara om en vecka, det kan vara till jul. Jag hoppas på det först nämnda! ;) Dock kommer jag ju blogga ändå, men idag jag orken gått till annat. Sov så gott så hörs vi imorgon! :)

Har unnat mig tv och varm choklad i kväll! Mysigt!


Torsdag 15 november 2012 (skulle upp imorse)

Godmorgon! :)

Dagarna går så otroligt fort! Idag är det den 15:de och alldeles nyss skrev jag att det var den första. Jag blir lika förvånad varje dag.

Jag försov mig lite imorse så jag fick verkligen springa till bussen, och jag hatar att springa till bussen. Det förstör hela morgonen. Slutsatsen av det är att jag förstör min morgon varje dag... ;)

Sen måste jag, som den fotbollstjej jag är, fråga om ni såg matchen igår? ;) I did, och åh vad bra den var. Zlatan är ju verkligen the one and the only! ;) Mitt favoritmål var helt klart det sista. Hur lyckas man?! (Missade ni så vann Sverige över England med 4-2 och Zlatan gjorde alla mål!)

Hoppas ni får en mysig dag för det tänker jag ha!


Kors

Skor Skopunkten, leggings Lindex, klänning H&M, tröja H&M, klocka Jetset, halsband köpt i Portugal.


Onsdag 14 november 2012

Hej på er!

Jag önskar att jag hade mer tid att blogga, men dessvärre så har jag inte det. :( Jag har så mycket att göra innan jul att jag varje dag ställer mig frågan om jag ens kommer klara det. Jag ser verkligen fram mot jullovet så att jag får andas ut, för nu känna det som att håller jag andan hela tiden. Jag ska lägga upp allt här så att ni får se! Det är en massa roliga saker, samtidigt som en del är fruktansvärt tråkiga, man allt tar sin tid! :) Jag har en annan rolig nyhet också, men det får vänta lite. Vi hörs imorgon.

Bild från igår :)


One pic by Gustaf

Fotograf: Gustaf | Kamera: Nikon D5100 | Modell: Jag | Redigering: Gustaf
 

Bra dag!

God kväll på er! 

Idag har det varit en bra dag. Mitt utvecklingssamtal gick bra och jag fick fram det jag ville säga. Jag tycker det är enormt viktigt att man ska kunna kommunicera med sina lärare. :) Efter utvecklingssamtalet hängde jag lite med Micke. Det var trevlans det! :) 
Därefter blev det middag, plugg och nu har jag bloggat lite också. Effektiv dag helt enkelt! 
Nu blir det lite kvällsfika som avslutning på dagen. 
 
Vi hörs imorgon! Sov gott! 
 
Sommar...
 
 

Ett speciellt band

 
När du en gång haft ett band till ett djur som har en egen vilja.
Ett djur som tänker helt själv.
Som aldrig går att förutspå. Ett djur som pratar sitt eget språk. Ett djur som är tio gånger din egen storlek. Som väger mellan 400 och 700 kg. 
Ett band som leder till att du riskerar ditt liv så fort du sitter på dess rygg. 
När du en gång upplevt det bandet kommer du förstå att det inte går att mäta med något annat. 
Det är speciellt. 
 
 

Tisdag 13 november 2012

Godmorgon!! :D

Jag är superglad, superpigg och allmänt på bra humör! (Jag har lite huvudvärk, men den skiter jag i!) Jag vaknade vid 7 tiden och sen snoozade jag i 2 timmar så gick upp för en halvtimme sen. Vi har ingen skola idag på grund av utvecklingssamtal, så jag ska helt enkelt bara dit i 20 minuter för att ha mitt utvecklingssamtal men det är först vid 12 tiden. Ganska skön dag hihi!
Tills dess ska jag duscha, plugga och äta. Jag har en del att ta tag i så jag måste börja!

Vi hörs senare! :D

Hihi denna bilden är ganska rolig! ;)


Kvällsfika <3


Nelly.com

(Förra inlägget skulle upp imorse! ;)

Jag har i vilket fall fått hem mitt paket idag från nelly.com. Innehållet var en riktigt snygg klänning jag tänkte ha på julafton! :D Jag är faktiskt supernöjd! Oftast när man beställer på nätet är det svårt med storleken, att den inte sitter som den ska osv... Men denna gång blev det perfekt! Tummen upp! ;)

Måste ta bättre bilder på den sen. Den är sjukt snygg med bara en ärm och skärning i ryggen.


Måndag 12 november 2012

Godmorgon på er! :)

Hur är läget? Här är allt bra! Jag är trött, men det ingår väl i att man säger att man mår bra! Man ska vara trött! ;)
Just nu sitter jag på bussen och jag är på väg till doktorn för att ta bort mina fina stygn som jag nu haft i två veckor. Jag funderar på om det gör ont eller om det inte kommer kännas alls... Nån som vet? :P Jag vill gissa på alternativ två. Men vi får se hur det blir. Sen ska jag möta Beccis och vi ska ta bussen tillsammans och hålla varandra i hand precis som man gjorde på dagis haha! ;) Mysig morgon, right?


.

This is the end
Hold your breath and count to ten 
 
Fotograf: Gustaf | Modell: Jag | Kamera: Nikon D5100 | Redigering: Jag

Utvärdering av mina mål...

I augusti la jag upp detta inlägg nedan här på bloggen med mina mål inför höstterminen 2012 och nu tänkte jag utvärdera dem lite. Hur det har gått hittills så att säga. :)
________________________________________________________________________________
 
Tänkte att jag skulle dela med mig lite av mina mål jag har under denna höst. En del är dock hemliga, så dem får ni klara er utan... ;)
 
Skolan:
Den här hösten (hela året) vill jag verkligen satsa mer på skolan, vilket jag också tänker göra; PÅ RIKTIGT!
 
Bloggen: 
Försöka köra hårt med bloggen, vilket jag hoppas ska fungera även med skola, träning och kompisar! Hittills tycker jag iallafall att det går väldigt bra! ;) Snitt: 7 inlägg per dag just nu och bloggen har varit "öppen" i 3 dagar. We go hard! ;)
 
Träning:
Inom träningen ska jag göra en ny gyminstruktion och få ett nytt träningsprogram som ska ha fokus på mage och rygg. Jag ska jobba för att få tillbaka min kondition som jag inte tränat på två år...
 
Övrigt (de bästa målen):
- Jag ska le mycket! :D
- Jag ska leva under tiden och inte bara i framtiden och planera massa saker; här och nu gäller!
- Äta glad mat! (Förklaring kommer!) ;)
Vara mig själv och stå upp för den jag är!
- Vara positiv till allt! :D
 
Där har ni en del av de målen jag har med det här halvåret. Jag vet att den kan vara svårt allt klara allt, men jag ska, precis som vanligt, göra mitt allra bästa så får vi se hur långt det räcker! Let's go! ;) 
 
________________________________________________________________________________
 
- Skolan:
Ja, skolan har väl gått helt okej! Jag har verkligen försökt kämpa på, men jag kan tycka att det är svårt, för jag har gått i skolan så pass länge nu att motivationen inte finns där HUR mycket jag än försöker. Jag kan säga; "Jag ska verkligen satsa och plugga mycket nu!" Men sen blir det inte riktigt sååå... ;) Nån som känner igen sig? Jag vet att jag kan bättre. Måste bara hitta orken också!
 
Bloggen:
Bloggen har gått lite upp och ner! Ibland har man lust och ibland inte! Men jag gör ju i alla fall minst två inlägg per dag. Jag vill dock inte känna att jag "tvingar" fram något, för det blir varken kul för mig att skriva eller kul för er att läsa. Det gäller att hitta en balans! ;) T ex som igår kväll då jag kände att jag borde uppdaterat, men jag hade ingen lust att skriva och då sket jag i det. Det är så det får vara! :)
 
- Träningen:
Träningen gick superduper i början på hösten då jag gymmade i snitt 3 gånger i veckan och red + sprang en gång. Men tyvärr höll det inte i sig... Jag blev ju ordentligt sjuk i två veckor och det sitter kvar än, så 6 veckor utan ordentlig träning kanske inte är tiptop... Men jag tänkte försöka sätta igång lite smått nu igen. :)
Gymintruktionen är dock gjord och jag har ett grymt träningsprogram! Så jag vill verkligen komma igång! 
 
Övrigt:
- Jag ska le mycket! :D Det har jag verkligen gjort! 
- Jag ska leva under tiden och inte bara i framtiden och planera massa saker; här och nu gäller! Jag försöker varje dag! Även om det är svårt... 
- Äta glad mat! (Förklaring kommer!) ;) Äta en varierad kost som glad mat betyder (alltså mycket färger) har jag gjort och det tänker jag fortsätta med! 
Vara mig själv och stå upp för den jag är! All the time är det enda jag säger! 
- Vara positiv till allt! :D Stor fail på denna haha! Men jag har blivit bra mycket bättre! ;)

Sammanfattningsvis får jag väl säga att jag inte haft turen på min sida, kanske inte orken heller! Men så blir det ibland och det får man acceptera. Jag kommer fortsätta jobba mot mina mål så gott det går med dem förutsättningar jag har just nu. :) To be continued...
 
 
 

Skyfall

 
Blev en liten spontan bio på eftermiddagen med familjen. Vi var och såg på Skyfall.
Jag måste säga att jag tyckte den var bra! :) Jag gillar ju actionfilmer, bra mycket bättre än romantiska komedier! ;) Skämt åsido! (Fast skräck är ju bäst!) 
Det var ovanligt mycket action för att vara en JB-film, det smällde saker lite hela tiden haha! Den var ungefär som en vanlig James Bond film. Spännande, cool, vapen, explosioner, action, tjejer, bilar och klockor! ;)
 
 

Söndag 11 november 2012 - Fars dag

Heeej på er fina läsare! :)

Idag är det söndag, vilket innebär pluggdag och chilldag (ungefär som igår)! ;) Jag måste förbereda en redovisning jag ska hålla imorgon, läsa en spanskbok, läsa lite om upplysningen och plugga kemi! Jag ska försöka hinna blogga lite om vad jag gjorde på lovet också för det känns som att jag totalt missat det...

Jag har verkligen fruktansvärt mycket nu i november och december... Det är nästan inte ens roligt. Därför måste jag verkligen planera min tid väl. Väldigt väl!
Men det är bara 37 dagar kvar till lovet och jag ska försöka hålla strukturen. Gud vad jag bara babblar nu! Vi hörs igen senare. :)

Dagens frukost... ;)


Silhouette

 


Fotograf: Gustaf | Kamera: Nikon D5100 | Modell: Jag 
 
 

Hundvakt


Lördag 10 november 2012

Heeeej på er! :D

Idag är det lördag och helg! Så himla skönt! Jag har inga speciella planer för dagen, tänkte faktiskt bara ta det riktigt lugnt. Ta tag i saker jag inte orkat under veckan. :) Det blir förmodligen jättetråkigt haha, men jag har bestämt att göra det mysigt! Och så ska det bli! Vi hörs under dagen! :)


Kallt nån...?


Pink

Jag har blivit grymt dålig på att komma ihåg att ta bilder på my clothes så därför fick det dagen till ära bli en spegel-bild haha! ;) Hoppas det är okej! Idag var det färgglada byxor. De är dock mycket mer knallrosa i verkligheten! :P

Tröja - MQ
Kofta - Lindex
Jeans - Gina Tricot
Skor - Zoe
Klocka - Jetset
Halsband - Glitter
Skärp - Ingen aning hehe


FREDAG 9 november 2012

Heeej på er! :D

Hur är läget? Med mig är allt helt okej! Jag hade en liten down igår, men idag känns det bra mycket bättre. :) Igår eftermiddag var jag "hemma" som jag så fint kallar det! ;) Snarare kanske man kan förklara det som stället jag växte upp på. Jag åkte dit för att träffa min kära kompis Gustaf och som ni redan kanske förstått med hjälp av mina ledtrådarfotograferade vi! :D Han fick låna "blackboxen" på hans skola så vi gå hängde där i två och en halvtimme och tog massa grymma bilder! Lägger upp dem här så fort jag fått dem... Den som väntar på något gott... ;)

Idag har det varit den vanliga skoldagen, dock var jag så trött att jag helt ärligt höll på att somna på sista lektionen (jag har aldrig somnat på en lektion) men idag var det rekord nära! ;) Men jag blev piggare när jag köpte choklad och tryckte i mig. Right now sitter jag på bussen på väg från min sånglektion. Jag måste verkligen erkänna att jag tycker det är grymt kul att sjunga! :D Vad positivt det här inlägget blev! :P

Nu ska jag hem och dumpa mina grejer och sen blir det stallet och hoppning. Därefter ska jag hem och sova för jag är fortfarande brutalt trött... Har jag otur somnar jag på ponnyn... ;)


Nyfikna?


I'm in love

 
Åh så fin 
 
 

Onsdag 7 november 2012

Heeej på er! 

Har rätt mycket som pågår just nu. Kom nyligen hem från stallet efter en ridlektion och nu blir det snart middag, men först duschen. Sen ska jag packa ner allt jag behöver till imorgon. Då ska jag göra en väldigt rolig grej tillsammans med min kära kompis Gustaf! :D Ni får se imorgon... ;)
 
Bilder från förra gången jag hängde med Gustaf. Gissa vad vi ska göra imorgon? ;)
 
 
 

Duktig flicka!

Trött men duktig! ;)


Zzz...

Tänkte bara kika in här och säga godnatt! Jag hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon! :)


Dream big, fly high, look down, wave good bye, turn around and reach the sky <3


By Amanda

Här om dagen fick jag fler bilder från Amanda då hon fotade mig. Amanda är helt klart den bästa fotografen och alla bilderna är så sjukt grymma! :D Tack än en gång Amanda! ♥ (Den sista är sååå bra!)


Jag vet inte riktigt vad som hände här... ;)

Här har jag väldigt kul! ;)
Fotograf: Amanda | Modell: Jag | Kamera: Nikon D80 | Objektiv: Sigma 18-200 mm zoom + Sigma porträtt |
 
 

Tisdag 6 november 2012

Hehe jag har typ suttit framför min dator i en halvtimme och jag vet fortfarande inte vad jag ska blogga om... :P 
 
Min dag har inte varit speciell alls. Bara en helt vanlig tisdag i november. Måste erkänna att min motivation till i stort sett allt är nere på noll. Jag har ingen lust att plugga, ingen lust att blogga, ingen lust att engagera mig i saker och att veta att jag ska ha 8 prov + inlämningar och redovisningar inom loppet av ca 40 dagar ger mig panik. Dock försöker jag verkligen att tänka att jag får ta en sak i taget, annars kommer allt bli en enda stor röra. Jag ska sätta mig och plugga nu så att jag får någonting gjort. 
 
Uppdaterar självklart senare om jag har tid och lust. :)
 
Bjuder på en bild då jag fick leka lite modell! Jag kom ihåg att jag höll på att dö av garv när fotografen satte fram en mikrofon och sa "Posa nu då!" Jag hade ingen aning vad jag skulle göra haha! ;)
 
 

Fingrarna

Jag bakade "Fingrar" till halloween festen i lördags. De är superenkla att göra och riktigt mumsiga (även om det kanske inte ser ut så... ;)) Jag fick tipset från min kompis Moa och försökte göra dem så verkliga som möjligt.

Man behöver
- Chokladfingrar
- Marsipan
- Mandelflan
- Röd karamellfärg

Sedan gör man helt enkelt så att man tar ett chokladfinger, bakar in det i marsipan och formar det så bra det går. Sedan skär man små snitt med en kniv för att få det fingerlikt. Slutligen sätter man på en "nagel" (mandelflan) och doppar fingret i lite karamellfärg. Voilá och det är klart! :) Mums!


Så vare...


Isabellas hemligheter

Idag fick jag hem boken jag beställde för några dagar sedan. Isabellas hemligheter är dess namn och det är Isabella Löwengrip aka Blondinbella som skrivit den. Jag har läst hennes första bok; Egoboost. En bok som jag verkligen gillade, så passade på att köpa tvåan när jag ändå hade ett presentkort! :) Det ska bli spännande att läsa den. Hoppas den är bra hihi! ;)


HI

Linne - Gina Tricot
Tröja - Lager 157
Jeans - Cubus
Uggs - Köpta i New York
Klocka - Jetset


Skola

Heeeej på er! :)

Hur är det? Jag är lite småtrött nu! Jag har varit överspeedad hela dagen fram tills nu då jag blev extremt trött... Somnade halv 2 i natt och det känns idag. ;) Just nu har jag engelska lektion och vi spelar teaterpjäser. Min grupp har Romeo & Julia. :)

Imorse missade jag bussen också. Med 5 sekunder... Så jävla surt! :( Det slutade med att jag tog moppen hihi! Busigt va?! Det gick i alla fall bra! ;)
Nu ska jag återgå till att agera! :)


46

Nu är det time to sleep! Imorgon är det måndag, ny vecka och skola igen. Jag kan inte direkt påstå att jag är taggad men det är runt 46 dagar kvar till jullovet så det är inte jättelångt bort. ;) Man får blicka framåt! Ni får sova så gott så hörs vi mer imorgon. Godnatt! :)


Happiness


Halloween party

Igår kväll hade vi som sagt halloween middag här hemma med totalt 15 stycken människor. Det var mysigt! :) Vi åt mat, spelade massa massa CoD, tävlade och sjöng. Självklart var alla utklädda (dock lägger jag inte upp bilder eftersom jag inte vet om det är okej med alla). Nedan ser ni lite bilder från kvällen. 


Bordet, halloweenigt va? ;)

Spindel på en lampa.



Zombie-Madde

Min lillasyster! ;)

En del av efterrätten jag gjorde i fredagskväll! Någon som är sugen på ett finger? ;)

Vi hade två hundar med på partyt också! ;)


 

Krock haha

I miss you! <3


Shopping

När jag var nere i Örebro så var jag inne i en del affärer och jag hittade lite saker i två av dem affärerna. Dessa fina saker ser ni nedan. ;) Det blev bara tröjor den här gången haha! 


Denna söta tröja är från Cubus och jag blev lite kär i den vid första ögonkastet. Funkar både sommar och vinter. Antingen med en bandeu eller ett vitt linne under till blå eller svarta jeans. 

Denna fina tröja köpte jag på Lager 157. Jag gillar det här lite sportiga modet och denna tröja föll mig i smaken. Snyggast till blåa jeans eller en svart kjol. 

Denna tröja är även den från Lager 157 och detta var den första tröjan jag såg när jag gick in i affären och det var lite samma som tröjan högst upp: jag blev kär och kände, denna måste jag ha! Och så fick det bli! ;)

Färgen, ryggen och designen på tröjan. Mer än så behöver jag inte säga! (Från Lager 157)

Sist men inte minst denna tröjan, även den köpt på Lager 157, från märket Bondelid. Jag gillade bara den tröjan allmänt och den var gosig. Blir till blåa jeans och boots! :)
 
Det var min shopping på höstlovet. Nu blir det att hitta på massa nya outfits. :D
 
 

Söndag 4 november 2012

Sååå hörrni! Nu är jag tillbaka igen. Jag har ju varit rätt frånvarande... Redan november ju!
 
Just nu sitter jag och laddar över bilder från igår och från resten av lovet. Ska lägga upp så många jag hinner här! Vad som annars står på schemat idag är plugg, dusch, rensa min mail och fixa inför imorgon. Back to work again! Bara massa tråkiga, vanliga saker... Sen kom jag på att jag har glömt att berätta för er att jag klickat hem två saker förra veckan! ;) Det ena är en bok som jag velat läsa sen den kom ut eftersom att jag läst ettan (som är bra och verklig!) och det andra är ett klädesplaggSpännande huh?

Nej nu måste jag vara lite effektiv här! Vi hörs senare!
 
 
 

Förvandlingen har börjat... ;)


Alla helgons dag

Hej på er!

(Jag är ledsen för min nästintill obefintliga uppdatering... Men det är ju trots allt lov! :P)

Jag ska dra allt om mitt lov så fort jag får sitta ner mer än 2 minuter. Så det kommer! Men idag har jag fullt upp! Har varit på 2 gravar och tänt ljus till människor som en gång funnits i mitt liv. <3 Nu är jag på väg hem för att duscha, sminka mig, klä ut mig och fixa inför kvällen då vi ska ha halloween fest tillsammans med tre andra familjer! :)
Kommer nog ta massa bilder! ;) Jag ska försöka blogga, men jag vet inte hur mycket tid jag har... Hoppas ert lov är bra!


<3


Bästis 17 år <3

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller världens bästa vän år!

Ja som det står ovan så fyller min bästis festis Rebecca 17 år idag! :D (För er som inte vet vem Becca är hittar ni henne som första person i kategorin "Madde presenterar)
För mig är Rebecca en väldigt speciell person som betyder otroligt mycket för mig och jag är verkligen såååå glad att jag har henne i mitt liv (sånt här låter alltid så töntigt men jag menar det verkligen!) Vi har känt varandra i ca ett år och 2 månader nu, och jag har aldrig i hela mitt liv träffat en person som jag klickat så fort med. Under denna tid har vi hunnit med väldigt mycket roligt, bland annat varit i Schweiz tillsammans, skrattat tills vi gråtit, målat oss i ansiktet med blå lera, gjort samma dumma misstag haha, gråtit, varit förbannade, åkt massa moppe, legat på golvet och haft timslånga "deep-talks" och bakat semlor! Men något vi både vet är att vi har haft sjukligt kul under denna tid och jag hoppas att vi ska fortsätta ha lika roligt! :D

Grattis till dig världens bästa vän! Jag älskar dig! <3 Hoppas du får en fin födelsedag hihi! Puss!



Örebro <3

Var länge sen jag hade såhär kul! Vi hörs mer imorgon! Puss på er!


Golden and red

Ja här kommer det lite bilder på vad jag har för kläder på mig idag. Extremt intressant! ;) Bilderna är fotade på 30 sekunder och jag ser ut som en mupp, men sånt är livet! :P

Tröja - H&M
Skjorta - H&M
Jeans - Weekday (CM)
Halsband - Födelsedagspresent
Klocka - Jetset
Boots - Din Sko


Next; Örebro

En liten parantes bara, inlägget innan skulle upp klockan halv 9 imorse... ;) Jag och Paula pluggade från 9-12, duktiga tjejer!

Just nu sitter jag på tåget på väg ner till Örebro! :) Jag & min lillasyster ska hälsa på kusinen och hennes pojkvän! Mys! På schemat står även en shoppingdag imorgon... ;) Kan inte bli bättre! Nu ska jag återgå till att dricka vatten och läsa Solo. Vi hörs senare! :)


Duktiga tjejer

Jag & Paula är så duktiga! ;) Nu blir det plugg några timmar framöver! ;)