A&F


New in!

Denna t-shirt hade mina föräldrar med sig hem från Dubai. Den är från Abercrombie & Fitch. Jag tyckte den var snygg. Bra basic t-shirt! 





West Div


Tröja - Cubus | Jeans - Cubus | Uggs | Jacka - Abercrombie & Fitch | Halsband - Present | Väska - Longchamp

Det här har jag sprungit runt i idag. Det var ju minusgrader imorse så jag kände att jag ville ha en varm gosig tröja på mig. :)




Uppdatering

 
Hej på er! 

Nu har jag lite tid att uppdatera igen Jag kom hem från skolan för en timme sen. Inget speciellt har hänt idag. Jag hade kemiprov och jag tror att det gick helt okej. :) Jag ska visa vad jag fick i mitt paket som jag hämtade ut i fredags. Dessutom fick jag två saker från mina föräldrar som varit i Dubai som jag också ska visa. :) OCH sen fotade jag dagens outfit idag också, några snabba bilder som jag tänkte lägga upp. :) Hur låter det?
 
Nu ska jag kika klart på senaste avsnittet av Paradise Hotel. Sen blir det middag och plugg. Uppdaterar senare!
 
Två gamla bilder
 
 

FIFA


NU ska jag äntligen sova!! Vilken lång (men rolig) dag det har varit idag. Cristian, Micke och Gustav åkte härifrån för en stund sedan. Det blev FIFA i några timmar. Det var riktigt kul men jävlar vad svårt det är alltså haha! (FIFA är för er som inte vet ett fotbollsspel.) Jag hade svårt att få ihop alla knappar för att springa, skjuta, passa osv... Men jag blev klart bättre sista matchen. ;)

Nej nu är det sleeptime. Är inne på min nittonde vakna timme haha... Sov så gott! ♥ 

Random bild



Jobb


Godmorgon folket!

Jag sitter ute i kylan och väntar på bussen som ska ta mig till stallet. Det är jobb som står på schemat idag. Känns lite tungt just nu, men det blir bättre när jag kommer igång. Det är hästar som ska matas och tas om hand. Livet som häst måste vara rätt chill ändå... Det är lite som att bo på hotell. Man får mat, städning (mockning), massage (borstning) och ja, någon tar helt enkelt hand om en! Sen måste man ju träna några timmar om dagen också så att man håller sig fit! ;) 

Ikväll är planen att jag och Cristian ska spela FIFA. Ni anar inte hur taggad jag är. Det ska bli riktigt roligt. Dock lär jag ju verkligen suga haha men jag ska träna. ;)

Nu ska jag återgå till att titta åt det håll bussen ska komma ifrån och hoppas på att den kommer snart. 
Ha en bra dag! ♥





Blä

 
Jag är ledsen att det blir dålig uppdatering just nu men jag har verkligen bara haft skitdagar hela den här veckan. Idag är ännu en och nu får ni veta det. Jag har fruktansvärt mycket just nu, skolmässigt framförallt men även en del projekt runtom. Jag får se när jag orkar blogga igen. Jag känner verkligen inte för att prata med någon just nu.
 
 
 

Ny säng


 
För ett tag sedan köpte jag en del nya saker till mitt rum. Bland annat en del av det ni ser på bilderna ovan. Det bästa var helt klart den nya sängen. (I'm in love!) Min förra var 90 cm bred, denna är 120 cm. Det är faktiskt enorm skillnad. Framförallt när jag och Micke sover tillsammans. Sedan gjorde jag i ordning en hylla ovanför med lite mysigt på.  Vad tycker ni? 
 
 

Tisdag

 
Vad händer med min uppdatering? Jag skäms ju nästan... 
Jag vet inte riktigt vad jag gör. Jag gör bara massa andra saker hela tiden. Ingen ursäkt, absolut inte, men jag har prioriterat annat på senaste tiden (och jag vet att ni inte gillar det). ;)
 
Igår hade jag skola och sen på kvällen kom min kära pojkvän hit. Vi pluggade lite och han läste igenom min psykologi inlämning haha... Sen hade vi det bara mysigt och tog det lugnt. :) Imorse fixade jag frukost och sen åkte vi till min sjukgymnast som friskförklarade min handled (wehoo). Jag måste dock börja stretcha och träna mer var nu den tiden ska komma ifrån. (Men jag ska försöka lösa det).
 
Nu tänkte jag köra i gång med dagens plugg. Kul va? ;)
 
Gosisar

Överraskning


Hej på er! ♥

Jag ligger i min säng helt utslagen efter denna helg. Den har varit grymt rolig dock! :D

I fredags så åkte jag hem till Micke på kvällen och vi tittade lite på fotbollsmatchen (som tyvärr inte gick så bra) och sen hade vi det bara mysigt fram till 12-slaget då det blev hans födelsedag. ♥ Jag hade tagit med mig två paket och det ena öppnade han där mitt i natten. Det var en bok jag hade skrivit och klistrat in massa bilder i. Därefter blev det sömn i några timmar.

På lördagsmorgonen var det sång och tårta och öppning av fler paket. I det andra paketet han fick av mig var det en ukuleke (ni vet en sån där liten gitarr). Han gillar ju att spela så jag tyckte det passade bra med en ny leksak. ;)

Efter det åkte jag hem och förberedde inför eftermiddagen. Det var nämligen så att jag sedan ca två månader tillbaka planerat enöverrasknings middag för Micke. Han trodde att han skulle ha en drink och sedan utgång, men så blev det inte... ;) Han kom hem från en aktivitet med sina föräldrar och då hoppade vi fram och skrek "SUPRISE!" och han blev jätterädd haha! Sedan blev det mat, skratt, sång och lite dans innan vi drog ut. Vi gick till Nype och jag gillade den klubben. :) Det var roligt. Jag somnade så sött klockan 04.03 imorse och sen sov jag tills klockan elva. 
Idag är jag extremt trött och kommer förmodligen somna vid nio tiden då jag knappt kan hålla ögonen öppna nu... 

 

Fler bilder kommer!






Sorry...


Förlåt för dålig uppdatering! 
Ska blogga mer senare idag! Men först lite sömn. ;)




Kvällen igår


Hej på er gosisar! ♥

Hur är läget? Med mig är det bra, känns som att jag har helg eftersom jag sov hos Micke inatt och var ledig idag. 

Gårdagskvällen var mysig. Micke hade skurit upp melon, köpt Singoalla och Risen. Alla mina favoriter! Jag älskar melon, jag älskar Singoalla, jag älskar Risen och jag älskar Micke hihi! ;) ♥ 
Sedan kollade vi Harry Potter och Mickes hund ville vara med.... ;)

Ser ni honom...? ;)


Onsdag


Jag sitter på bussen på väg hem till Micke. Vi ska ha myskväll och bara umgås. Det ska bli så skönt med en lugn kväll. Det var rätt länge sen vi hängde bara vi och sov över (typ en vecka eller nåt haha). Jag skulle egentligen fixat mina naglar idag men Nina som skulle göra det blev dessvärre sjuk... :( Så det fick bli nästa vecka istället. :) 

Nu ska jag strax hoppa av bussen. Det blev ett kort inlägg idag, men bättre det än inget alls! ;) Ha en mysig kväll! ♥

Bild från tidigare idag 


Tävlingen i söndags


I söndags var jag som sagt med på en hopptävling i stallet. Jag red en häst som heter Festro som jag suttit på totalt två gånger i mitt liv (tre som man räknar med tävlingen) och jag känner honom i princip inte alls och jag litar inte på honom för fem öre. Om jag ska lita på en häst och känna mig "trygg" på den måste jag i alla fall hunnit lära känna den någorlunda. 

Framridningen för min del varade i ca 10 minuter och jag hinner inte få igång honom under den tiden (han behöver verkligen komma i gång för att hoppa bra). Han stannade en gång och jag hade ganska dålig känsla när jag gick in på banan. Dock tyckte jag ändå att han hade bra galopp väl inne på banan. Men jag hade i princip bara ett klockrent språng. Han stannade två gånger på samma hinder och slarvade med bakbenen på ytterligare två (eftersom att han inte riktigt var igång). Det var ingen bra runda och jag fick i princip pressa runt honom. Nej jag och Festro är inget team än och det dröjer nog rätt länge tills vi blir det (OM vi ens blir det...). Han är inte min typ av häst, men när han hoppar så hoppar han bra. 

Vi slutade på 16 fel totalt. 





Sjuk

Hej på er! ♥

Hur är läget med er? Med mig är det tyvärr inte så bra. Jag gick hem från skolan idag för att jag var yr och mådde illa. Jag känner mig fortfarande inte helt fräsch i kroppen utan tänkte vila i princip hela kvällen. Jag har ett skolarbete jag måste göra klart till imorgon, men det borde gå relativt fort.

Dagen idag har inte varit mycket att hänga i julgranen (haha asså mina uttryck ibland...). Jag hade fysikprov imorse och efter lunch började jag må illa. Då satt jag på religionen och hade ångest och sen gick jag hem. ;) 

Senare fick jag reda på att det var en kille i min skola som hade trillat ner från övervåningen i ett av husen i skolan. Riktigt läskigt! :( Jag hoppas verkligen att han är okej. Det är ändå rätt högt från övervåningen till undervåningen... (Ca 5 meter kanske). Det är lite oklart hur och varför han trillade ner men det är kopplat till det så kallade "Killergames" vi har på vår skola just nu. Alla som vill vara med får ett "offer" och så ska man "döda" detta genom att ge det en kram och som ni märker har det spårat ur totalt...


Artikel från Aftonbladet. Vad som är sant och inte har jag dock ingen koll på (än så länge i alla fall..)






Jag vill, jag vill, jag vill


Det är ju alltid trevligt att få ett sånt här sms av sin pojkvän när man vet att man måste sitta och plugga hela kvällen...
Jag hade mycket hellre suttit under en filt i en soffa och druckit varm choklad och kollat på film med min favvis, men det får helt enkelt bli en annan gång. :)

För tillfället sitter jag på bussen på väg hem från skolan. Jag pluggade med min  studdiebuddie i två timmar direkt efter min sånglektion jag hade efter skolan. :) Nu ska jag hem och äta lite och sen plugga lite mer. Jag har nämligen fysikprov imorgon... 

Jag ska berätta om gårdagen också. Det var inte riktigt min dag igår... 





Tävling

 
 
Åh jag sitter här och är lite halvskakig i kroppen och så nervös...

Ikväll är det dags för Stjärnornas Hoppning igen. (Innebär att de ryttare som ska tävla i Globen under Stockholm Horseshow kommer till ridskolan där jag rider och har en träningstävling som repetition inför Globen.) Bilderna ovan är från förra året då jag hoppade på Comtessa och var i samma lag som Caroline af Ugglas. 
 
I år rider jag storhäst och kommer inte tävla i den klassen med ponnysar och årets stjärnor utan jag kommer tävla i en storhäst klass mot "gamla" stjärnor som vill vara med igen och som blivit ganska duktiga på att rida nu. :) Jag kommer hoppa en häst som heter Festro som jag ridit två gånger i mitt liv och ja jag är löjligt nervös över hur det kommer gå. Förra året var det så många som var där och kollade och ja... 
Men vi får se hur det går!
 
 

Tror ni jag kommer ha en bra kväll eller...?


Hej på er!

Jag har precis kommit hem från stallet och tagit en dusch. Nu ska jag laga middag och sen ska jag, Micke och Carro äta. Imorgon bitti är det jobb för min del så det blir myskväll. Skönt! 



Utgång



Jag har helt glömt att berätta om lördagens utgång. 
Becca fyllde ju 18 då så vi gick till Toxic och firade henne. Jag hade kul! :) Det var ju halloween så jag körde lite utklädning. Det gjorde de flesta i vårt "gäng" och Max gick all in som tjej. (Se bild ett). Hur bra?! Det var roligt! 

Nästa helg fyller Micke år. Då blir det utgång igen. :)



Saknas det något...?


Hej på er igen!

Tänkte ställa en fråga till er. Är det något ni saknar här på min lilla blogg? Önskar ni mer av något? T ex outfits, bilder, åsiktsinlägg, videobloggar, vardagsinlägg, resor, inredning, shopping, tips...? Jag vet inte vad ni vill ha så tipsa gärna. :D

Puss ♥




Paus

 
Hej kompisar! 
 
Tar en liten paus såhär i pluggandet för att uppdatera er. Igår kände jag verkligen inte för att blogga så jag gjorde helt enkelt inte det. Dessutom har jag svårt att använda min hand både för att skriva på datorn och på mobilen, men jag gör såklart mitt bästa. :) 
 
Jag var tillbaka hos min sjukgymnast idag och handleden kändes mycket bättre (vet inte om det är för att jag konstant har Ipren i kroppen som lindrar smärtan eller om det är för att den har blivit bättre). Jag fick laserbehandling, massage med någon salva/linement och sen ett sexigt handledsskydd jag ska gå runt med nu. ;) Det blir återbesök näst nästa tisdag så då får vi se hur det ser ut. 
 
Jag har så mycket jag vill blogga om så jag vet inte var jag ska börja. Får ta det lite eftersom helt enkelt. 
Imorgon är det torsdag och ridning för min del. Vi får se om det går med handen, men man måste ju pröva för att veta, right? ;)
 
Bild från i somras då Micke och jag åkte fyrhjuling. Det är riktigt roligt!
 
 

Baby

 
Hej på er!
 
Ni får ursäkta att min blogg verkligen suger nu, men jag uppdterar när jag kan och känner för det. Vill liksom att det ska vara roligt och att jag har något vettigt att dela med mig av. ;) Ikväll kommer min älskling hit! Jag har inte träffat honom ordentligt på 5 dagar så det ska bli jättemysigt. 
Nu tänkte jag att jag skulle gå och fixa lite middag och sen plugga lite fysik innan han kommer. 
 
 

En mysig söndag i sängen



Jag ligger och gosar i sängen framför "Så mycket bättre". Ska ta tag i mig själv när programmet är slut, men åh vad jag gillar att ligga kvar och mysa isängen.

 


Minnen med Micke

Hej madde! 
kan inte du göra ett inlägg med typ fina minnen från din och din pojkväns förhållande. så himla fint att läsa om kärlek, typ stunder du kommer minnas för alltid, första gången ni sa jag älskar dig! osv :)
 
Hej!
Självklart kan jag göra det! Vad kul att du tycker det! Kärlek är verkligen mysigt! Hoppas du tycker om det. :)
 
Att vara tillsammans med någon kan helt ärligt vara bland det bästa som finns. Jag har väldigt svårt att tänka mig själv som singel just nu på grund av att jag trivs så otroligt bra i mitt förhållande. Livet som två är mycket mysigare. ♥ Jag ser verkligen fram emot den dagen då jag och Micke kan dela hela vår vardag. Bo ihop, äta ihop, leva ihop, andas ihop... Det kommer bli annorlunda, men jag ser fram emot det. Att välja ut några minnen från vårt förhållande är svårt. Det finns så många fina. Men jag har i alla fall försökt välja ut några. 
 
 
Jag kommer aldrig glömma första gången Micke sa att han älskade mig. Det var hemma hos honom och vi låg i hans soffa och pratade. Han kysste mig på munnen och sen tittade han mig i ögonen och sa "Jag älskar dig!" Det tog en sekund innan jag han smälta det han precis hade sagt. Det var så fint! Jag kände precis likadant för honom så jag tittade tillbaka och sa "Jag älskar dig med!" 
 
Alla gånger jag har somnat och vaknat upp i hans armar. Det är verkligen så himla mysigt när man får ett god morgon och får kika in i jordens finaste ögon. 
 
 
Den gången när Micke kom hem från Spanien och jag hade varit utan honom i en vecka är ett annat roligt och mysigt minne. När han kom hem till mig satte jag på honom en ögonbindel, tog en picknickkorg som jag hade gjort i ordning och gick ner till en strand i närheten. Sen satt vi där precis vid havet och åt Singoalla och vattenmelonbitar formade som hjärtan. 
 
 
Många stunder från hans landställe kommer jag att minnas långtid framöver. Kanotpaddlande, båtåkande, midsommarfirande, mys på klipporna, långa pratstunder, bad och massa egentid för bara oss två. 
 
 
Sen när Micke var på mitt landställe är också ett fint minne. Jag kommer ihåg en kväll när vi satt nere på klipporna precis vid vattnet och han spelade gitarr och jag njöt bara av att sitta där med honom. Att det var jag som fått den här chansen och ingen annan. 
 
Ett annat väldigt fint minne var för inte alls länge sedan då jag var lite nedstämd och ledsen. Micke hade varit på bio med sina kompisar och var på väg hem, men istället för att åka hem tog han bussen hem till mig (även om han bara kunde vara här en halvtimme). Det var så mysigt och att få mysa i hans famn gjorde livet väldigt mycket bättre. 
 
 
Jag kan fortsätta i all evighet med minnen, stunder och saker vi gjort men jag väljer att sluta här. 
Hoppas du fick det svar du önskade! 
 
 

Inflammation


Hej på er kompisar! ♥

Hur är det? Med mig är det bra!
Jag fick svar igår och jag hade inget brutet och ingen spricka (skönt!) Dock har jag en ordentlig inflammation vilket suger för det kan ta upp till ett år att bli av med. Dock hoppas jag att min försvinner fortare om jag tar hand om den. :) 

Idag fyller Becca 18 år! Wehoo! Grattis bästis! ♥ Det blir utgång ikväll för att fira. :) Men först har jag en lördag att fylla med vad jag vill. 

Vad ska ni göra idag?



Ovisshet




Inget besked än... Jag hoppas det kommer snart för jag tycker inte om att inte veta. Fortsätter pyssla i mitt rum så länge.