Valborg

 Bild från Valborg 2012
Jag känner mig dessvärre inte särskilt taggad på Valborg i år, men vi hoppas att den blir bra. 
 

Smile ♥

Hej 

White and colored

Kavaj - Köpt i Sydafrika | T-shirt - MQ | Jeans - H&M | Ring - Ur&Penn | Skärp och halsband - Ärvt | Klocka - Ur&Penn

Sneakpeak


Utvärdering

Kommer ni ihåg att jag prövade ett ögonfransserum för några månader sen? :P Jag har totalt glömt bort att visa resultatet.

Som ni ser hände det inte jättemycket. Fransarna blev inte särskilt mycket längre, dock tyckte jag att det kändes som om de blev tätare.

Betyg 3 av 5 prickar ••• / •••••



Världscupen

Som den hästtjej jag är så måste jag självklart kika lite på världscupen i hoppning. Så himla fina hästar och så extremt höga hinder haha! Svenskarna har varit ganska bra faktiskt. :)


Söndag 28 april 2013

Godmorgon babes!

Hur är läget med er? Med mig är det lite bättre än vad det var igår. Min hals gör lite ont, jag har hosta och jag har fortfarande inte min vanliga röst, men annars är det bra! ;) Idag är det en produktiv dag som står på schemat. Jag har massa plugg jag måste ta mig igenom och min studdiebuddie kommer hit om 2 timmar. :) Innan dess ska jag äta frukost och fixa lite, så vi hörs senare.


Sommarlov nu nån?

Stabilt hur mycket jag har kvar i skolan innan sommarlovet... Det är liksom bara att sätta igång och plugga typ nu och varenda ledig minut framöver. Annars kommer det här aldrig gå. Hehe tillbaka till det som jag tänkte skriva om; visst var min lista fin? ;) Förstå hur nice det kommer vara varje gång jag får bocka av någonting!


Nytt

Hej på er! :)

Jag har verkligen noll inspiration till att blogga... Vad vill ni läsa om? Nåt speciellt liksom? Eller gillar ni mitt vanliga babbel om typ ingenting? ;)

Sen känns det dags för en förnyelse av hela bloggen också (Amanda? ;))
Jag älskar den här headern men man måste gå vidare ibland hihi! Jag ska kolla upp vad jag kan hitta på. :)


Tråkigt

Ja såhär ser jag ut idag. Verkligen ingenting speciellt då jag verkligen inte orkade när jag vaknade imorse. Jag ville bara ha en mysig stor tröja på mig och så fick det bli. Jag känner mig allmänt trött bara och då orkar jag inte se ut som vanligt! Jag har sådana dagar ibland. ;)

 


Hello Friday

Här sitter jag i skolans bibliotek och har photoshoot med mig själv. Jag börjar om 15 minuter och har verkligen inget bättre för mig. ("Jo Madde du kan plugga" är det säkert någon som tänker och jovisst kan jag det, men jag känner verkligen inte för det och då blir det inte så.)

Jaa... Vad gör ni då?



Make everything OK...

Klicka här
 

Torsdag 25 april 2013

Hej på er! :)

Det är torsdag idag. Jag har som sagt ingen röst utan typ viskar, kraxar eller väser fram ljud. Det är mycket vackert som ni har hört. Jag trodde det skulle gått över till idag, men nej tydligen inte... Det blev istället värre.

Jag slutade tidigt idag så jag har spenderat lite tid framför datorn för att göra en spanska uppgift. Strax ska jag bege mig mot min körlektion (hej kom och hjälp mig) och sen blir det middag.

Jag prövade leka lite med min locktång också. Det var faktiskt ganska roligt... ;) Catch you later!




Q/A

Haloj!
Fiiiiina bilder!!! Veerkar vara en sjukt bra konsert!
Jag undrar i vilket program du redigerar bilderna?:) Kram <3
 
Heej! 
Tack så hemskt mycket!!! Det var den verkligen! 
Jag har både Gimp och PS, men jag är oftast så lat att jag inte orkar redigera så mycket hehe... Då är denna hemsida perfekt att använda. Enkel och bra! :) Så bilderna från konserten är redigerade där. Kram <3
 

Efter JB's konsert

 

Min röst är borta... Fulaste videobloggen någonsin.


Justin Drew Bieber

Foto: Madde (jag) | Kamera: Nikon D3100 | Redigering: Madde (jag)
 
Här ovan har ni sett lite bilder från konserten igår. Justin Biebers konsert den 23/4-2013. Jag är verkligen helt mållös. Han var så bra, så himla bra! Jag har ingen röst kvar idag men det var det värt. Att man kan sjunga så bra, ha sådan extrem kontroll över sin egen röst, vara 19 år gammal och lyckas leverera det till alla i hela Globen, DET är sjukt. Hatten av för dig Justin. 
 
I believe in you and I believe in me 
 
(Ps. Ni får jättegärna låna bilderna ifall ni vill, så länge ni länkar till min blogg och inte klipper bort texten från bilderna. Kommentera gärna om ni gör det! :) Ds.)

Bilder från igår

 
Jag sitter och fixar med lite bilder från igår. Vänta er en bomb! ;)
 
 

I'm in love


JB

Nu är jag strax klar och börjar ladda för att Lollipop ska hämta upp mig. Det känns faktiskt ganska så konstigt att jag ska se Justin Bieber... För några år sedan var jag typ kär i killen haha! Idag är jag väl inte riktigt ett lika stort fan som jag var då, men det är klart att jag tycker om honom och hans musik; annars hade jag ju inte gått dit. ;)
Innan konserten ska vi äta på någon restaurang vid Globen tror jag... Jag ska självklart försöka uppdatera mera under dagen, men internetet vid Globen brukar vara sämst (hehe rutinerad på den asså), men I will try. Annars får ni ha en trevlig tisdag kväll så hörs vi inatt eller imorgon. :)
 
 
Jag och Lollo 2008

Tisdag 23 april 2013

Godmorgon! (Eller god lunch kanske?)

Idag är det tisdag. (Är det bara jag som tycker att det är helt galet hur fort tiden går?) Jag vaknade vid 10 ungefär och tog en lång frukost. Det var riktigt mysigt. Sedan ringde jag körskolan och bokade in lite teori + riskettan. Jag är på gång med körkortet på riktigt nu! ;) Resten av april, hela maj och början av juni är totalt fullsmockade (haha är det ett ord?) med massa massa saker. Jag ska lägga upp det nån gång. Just nu har jag precis avslutat ett telefonsamtal med Beccis. Vi babblade på om allt som vanligt. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Bloggkampen innan jag sätter igång med plugget. Hoppas att ni får en härlig tisdag! ♥

Min frukost idag. Massa av mina favoritsaker, nämligen vitaminer! :D


Min avramling

Jag måste ju verkligen berätta om min avramling från förra veckan hehe...
 
Det var nämligen så att jag jag hade ridit klart min ridlektion och kom ner till stallet. I stallet så träffar jag han som äger det (alltså han vars hästar jag börjat ta hand om och rida lite emellanåt). Han säger:
- Men heeej Madde! Har du bråttom?
- Nej absolut inte!
- Men ta och sadla Rapa då så rider vi ut en sväng.
 
Sagt och gjort så springer jag vidare och sadlar nästa häst och 10 minuter senare skrittar vi från stallet på varsin häst. När vi kommit en bit ska vi klättra ner för en stig som är lite stenig och det är lite naturliga "trappsteg" och över stigen ligger det ett mindre träd. Rapa tyckte inte att hon skulle gå över det utan börjar backa och hålla på lite. CG säger då att "Driv på och var beredd på att hon kan hoppa!" Sagt och gjort jag driver på, hon går fram, backar, samma sak sker igen och då tar hon världens största hopp. Jag flyger upp ur sadeln, tappar stigbyglarna i luften, landar på mage i sadeln och sen glider jag lite smidigt av och landar på fötterna bredvid hästen och funderar över vad det var som hände alldeles nyss. Jag kan dock säga att det helt klart var en 10 i topp avramling i snygghet haha! ;) Sen var det bara att hoppa upp igen och rida vidare.
 
Busis 

Måndag 22 april 2013

Heeeej bloggisen! 
 
Hur är läget med er? Med mig är det bra. Jag har fortfarande lite ont i halsen, men utöver det är det grymt. 
Det är måndag idag vilket innebär en nya vecka med nya händelser. Jag känner mig sjukt positiv idag. ;)
Imorgon är jag ledig och då blir det plugg och sen blir jag upphämtad av bästa Lollo som har KÖRKORT nu. Vi styr sedan mot Globen och mot självaste Justin Bieber. Hur knasigt är inte det? 
Det ska blir roligt att se honom. Mest för att se hur han är live och bara SE honom på riktigt. ;) Gissar på att jag kommer förlora ca 25% av min hörsel med alla skrikande tjejer som kommer vara där...? 
Nu ska jag leta upp en halstablett, äta lite naturgodis och bara mysa. Jag ska självklart blogga lite också! ;)
 

Jag har aldrig varit såhär glad ♥

 
Äntligen.
Som jag har längtat.
Jag kan fortfarande inte fatta att dessa skönheter ovan snart är mina. 
OMG! 
De är snart på posten på väg hem till lilla mig. 
I och för sig får jag de i födelsedagspresent i juli, men jag kan vänta så länge, nu vet jag ju att de snart är mina. 
AAAHHH! (Hehe ja jag är sjuk...)
 
Jeffrey Campbell Spike ♥ Madde 
 
Jag är lycklig 
 
 

Friends ♥

 
Jag satt och lyssnade på låten ovan. Jag tycker den är otroligt fin, älskar texten och budskapet. Den fick mig att tänka på mina vänner. Vänner. De där personerna som finns i ens liv och som man tycker så extremt mycket om. ♥ Mina vänner är en stor del utav mitt liv. Utan dem skulle jag inte vara samma person som jag är. Till alla er som jag klassar som mina vänner; tack för att ni finns! ♥ Jag vet helt ärligt inte vad jag skulle gjort utan er. En del av er har sett mig falla ihop och sedan hjälpt mig upp igen, andra av er har fått mig att skratta tills tårarna har runnit, men det som är gemensamt är att jag har fått chansen att skapa minnen med er, minnen för livet.
Tack för att ni har gett mig den chansen. 
 


South Africa

Här kommer det lite mer bilder från Sydafrika där jag var med min familj över nyår 2012-2013. Dessa bilder är från mina föräldrars kamera. 
 
 
Nån som vill ta en spontan resa med mig dit typ... Imorgon? ;)
 

Wehoo...

Dagens humör: Bra, lite ont i halsen och i örat... 
Dagens hiss: Att jag har spelat golf haha! ;)
Dagens diss: Att jag tror att jag kommer bli sjuk... :(
Dagens film: Nån ikväll, har inte bestämt vilken det blir än...
Dagens låt: Nothing like us
Dagens vill ha: Jordgubbar
Dagens saknad: Lollo! Men henne träffar jag på tisdag! :D
Dagens knäppa: Att det inte var kallt att köra moppe hem klockan ett inatt.
 

Alla som tycker att min uppdatering suger räcker upp handen...

Hej på er! 
 
Jag räcker upp handen just nu haha! Jag fattar inte riktigt var tiden tar vägen, men försvinner gör den i alla fall... 
Igår, vad sjutton gjorde jag igår? Jo juste hehe! Jag hade sånglektion och den gick helt okej. Jag försöker lära mig sjunga högt (vilket jag kan) men det sliter så mycket på rösten så den blir lite knas om jag gör det länge, men jag försöker öva på det. ;) 
 
Sen åt jag middag innan jag tog moppen hem till favvis. Vi tittade på "Grave Encounters" och det var faktiskt en av de absolut obehagligaste filmerna jag sett i hela mitt liv. Det var mysigt hihi! Jag lekte igelkott också. ;) Det gjorde jag alltid när jag var liten och jag fick ett infall av det igår kväll haha! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, mer än att sova ut, fixa med lite bilder, vara ute, slagit lite golfbollar på ranchen och varit hos mina grannar på en tradition vi har. (Hehe det var typ fett mycket...) Nu ska jag fixa lite blogginlägg och sen blir det middag. Hoppas ni haft en mysig lördag 
 
Jag. Vill. Ha. Sommar.
 
 

Fredag 19 april 2013

Hej på er!<3

Hur är det? Med mig är det bara bra! :) Jag har haft en skön dag med skola och sedan sånglektion. Jag invigde även min moppe idag och slog personligt rekord i höjdhopp. Det är inte alla dagar man gör sånt! ;)

Ikväll ska jag hem till min favorit och hänga lite. Det ska bli mysigt! :) Blog you later! Kramkalas! ;)


Let's dance

 
 
Jag och Charlotta fick för oss att köra ett litet Let's dance lyft på gympan idag. Jag tycker det är fint haha! ;)
Vad tycker ni?
 
 

Torsdag 18 april 2013

Hej kompisar! :)

Det är torsdag idag om jag inte misstagit mig. Vilket innebär att det var onsdag igår. Jag hade som sagt ridning efter skolan. Jag ska berätta om den lite senare. Jag kan avslöja att jag trillade av haha! (Men att det gick bra då jag landade på fötter! ;))

Idag har det varit skola och sen den så kallade "Frejakampen" i volleyboll. Det gick bra och min klass vann! Wehoo! Nu har jag precis varit ute och övningskört och det gick helt okej. :)

Hehe...


Dinner & plugg


Veckoschema

Min vecka kommer (har) se (sett) ut såhär:

(Måndag: Fysikprov, 2 timmars biologiföreläsning, studentmöte, körlektion, Micke. Behöver jag säga mer än att jag sov väldigt gott den natten? ;)

Tisdag: Vanlig skoldag. Hem efter skolan, middag, stan och galapremiär av Studentfesten (se den!))

Onsdag: Skola och stallet

Torsdag: Skola, Frejakampen i volleyboll, plugg!

Fredag: Skola, sånglektion, träffa M

Lördag: Inga planer alls ! :)

Söndag: Plugga med min studdie-buddie, innebandy(?)

Så ser schemat ut just nu. Saker kommer säkert att läggas till. :) Ylvis och jag igår.


Onsdag 17 april 2013

Godmorgon! :)

Hur är läget idag? Med mig är det bara bra, utom den vanliga tröttheten. ;) Idag är det onsdag vilket innebär en ganska kort skoldag och ridning mot kvällningen. Jag ska även försöka hinna med lite plugg.

Filmen igår var riktigt riktigt bra! Jag höll på att skratta ihjäl mig flera gånger. Vet ni vad? Den påtända hästen var bäst haha! ;) Filmen har premiär på fredag och den är klart sevärd enligt mig. Jag kommer garanterat se den igen.


Johannes favorit del "en påtänd häst" Sounds... Good?


Biopremiär

Hej på er! :)
 
Jag sitter här och äter en snabb middag. Vid halv 6 tar jag bussen in till stan och möter upp Johanna. Vi ska gå och se premiären av Studentfesten. Det var länge sen jag var på bio så det ska bli mysigt. Skönt att göra något annat än bara skola för en gångs skull. :) 
 
Jag har inte mycket mer att säga just nu. Orkar inte skriva. Min dag har varit okej. Den blev värre mot sista lektionen och nu kan jag inte sluta tänka på det jag tänkte utan tankarna bara flyger. Nej hörrni nu ska jag fixa mig innan jag åker. Vi hörs kanske senare. 
 

Måndag 15 april 2013

Godmorgon! :)


Det är måndag idag vilket innebär en ny vecka. En ny vecka med nya utmaningar. Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan för att inleda dagen med ett tre timmar långt fysikprov. ;) Sen blir det en föreläsning i 2 timmar och efter det väntar studentmöte och en körlektion. Det är mycket man kan klämma in under en dag. ;)

Vi hörs såklart senare under dagen. Ha världens bästa måndag! :D


Fredag, lördag, söndag

Jag ska berätta lite kort om de senaste dagarna:

Fredag:

Fredagen inledde jag med skola fram till 14.20. Efter det gick jag ner till gymmet, bytte om och cyklade i 12 minuter. Lite senare kom Love dit och vi fortsatte tillsammans. Han visade mig 5 stycken övningar (marklyft, utfall, drag med vikt, en typ armhävningar och benböj). Mycket bra övningar och Love är riktigt duktig! :) Vid 15.55 tog jag bussen till min sånglektion. Den gick bra och jag började jobba med en mysig låt. Efter sången åkte jag hem, åt lite och sen åkte jag till stallet för en hopplektion. Den gick varken bra eller dåligt, utan okej. Jag är nöjd överlag. :) Sen somnade jag klockan 23.02 av utmattning. Hehe... ;)

Lördag:

Efter nästan 12 timmars sömn gick jag upp pigg och glad. I stort sett hela dagen gick åt till att plugga fysik. Mot kvällningen åkte jag ut till min favorit ort här i Stockholm och besökte några vänner till familjen. Mysig kväll med många skratt! :)

Söndag:

Vaknade till en blå himmel och ett glas färskpressad juice. Yummie! Även denna dag har mest gått åt till fysikplugg utom vid lunchen som jag redan berättat om. Från halv 4-halv 7 har jag suttit med min extra-lärare och det var givande tror jag. ;) Det visar sig på provet imorgon. Nu ska jag strax äta middag och sedan avsluta fysikplugget.


Fysik

Hej på er fina människor!

Hur är det? :) Jag mår helt okej. Det är lite tråkigt att jag måste sitta inne och räkna fysik när det är extremt fint väder ute, men men provet går väl före solbrännan antar jag... ;)

Det fick i alla fall bli årets första lunch ute i solen. En grillade hamburgare blev det. Mums! :) Nu ska jag återgå till att plugga fysik och sen kommer min extra-lärare hit i 2 timmar och pluggar med mig. Det behövs verkligen idag!

Vi hörs senare!


Godmorgon

Inte helt fel att vakna till det här! ;)


On my way home...

...från min favorit ort i Stockholm. ;)


Bloggappen...

Hej på er! 
 
Hur är läget? Med mig är det bara bra. Jag har träningsvärk så att jag knappt kan röra mig haha, men det är trevligt. ;) Länge sedan jag hade den känslan. Anledningen till att uppdateringen har varit extremt dålig är för att den kära blogg.se appen inte har fungerat. Varken igår eller idag och jag har haft fullt upp vilket innebär lite tid framför datorn. Slutligen kan man alltså konstatera att uppdateringen inte blivit så bra. 

Jag har fullt upp idag med. På schemat står det framförallt fysikplugg inför mitt prov på måndag. Det är extremt tråkigt, men det måste göras. Jag ska försöka göra ett blogginlägg. Det känns som att detta inlägg blev extremt oklart för jag vet typ inte vad jag skrivit haha... 
 
Ha en bra lördag så hörs vi snart! :)
 
 
Tack för ditt fina inlägg Jojo! Det gjorde mig jätteglad! :D Tack för att du är min vän! <3
 
 

En bra vän

Jag är glad att du finns Madde, du är en bra vän! <3 bara så du vet!
Knäpp bild hehe.....
/Johanna


Sex

Här är sex av mina senaste outfits. Har ni någon favorit? Jag hade så svårt att välja en haha, men mitt slutgiltiga val föll på nummer 5. Grå kappa, blå klänning och klackar = snyggt! ;)

 


Nytvättat

Hej på er!

Hur är läget? Med mig är det sådär faktiskt... Jag har haft huvudvärk sen efter lunch och den vill inte ge efter. Jag tänkte sova om ca en timme så att jag är pigg till imorgon. Jag misstänker nämligen att min huvudvärk beror på för lite sömn. Jag gick till skolsyster idag för att få en huvudvärkstablett:
- Hej! Jag skulle gärna vilja ha en huvudvärkstablett.
- Ja men absolut. Jobbig dag?
- *med typ röst som strax börjar gråta* Jaa-aaa....
- Prov?
- Ja biologi...
- Jaså okej! Vill du ha en eller två?
- En blir nog bra *med asglad röst*
- Okej! *tar fram tabletten och ger den till mig* Här kan du ta vatten.
- Tack! *tar en plastmugg och fyller med vatten, dricker och sväljer tabletten*
Under tiden detta sker står skolsyster framför mig och väntar på att jag ska dricka upp haha(?)! ;)

Efter skolan och en extra mattelektion gick jag till stallet för en hopplektion. Jag är nöjd överlag. :) Just nu borde jag plugga fysik men jag bäddade rent i min säng istället. Jag älskar att gå och lägga mig i nytvättade lakan!


Tisdag 9 april 2013

Hej på er!

Även denna dag har gått helt galet fort! Tiden bara försvinner... Jag har precis kommit hem från en fysikföreläsning med skolan och tryckt i mig lite mat. :) Dessvärre har jag haft jätteont på ett ställe i min mage hela dagen och det är inte kul... Jag har ingen aning vad det är som är fel men det försvinner inte. Försvinner det inte innan fredag måste jag boka till hos läkaren. Håll tummarna för att jag slipper.

Nu ska jag plugga den sista biologin inför mitt prov imorgon. Vi hörs sen/imorgon! <3 Jag & B today:


Plugg

Hej på er! :)

Den här dagen gick sjukt fort. Jag vet inte var tiden tog vägen? Det var ju skola idag igen och jag hade en trevlig bussresa till skolan med Calle. :) (Bra start på dagen helt enkelt! ;)) Sen var det vanlig skoldag och allt flöt på bra. Efter skolan gjorde jag, Kasper & Alex klart våra labrapporter (jag åkte vid sex från skolan haha) och sen var det middag och fortsatt biologiplugg. Men det bästa har ändå varit att det inte varit jobbigt att plugga alls! Skönaste dagarna är när man känner så. ;) Vi hörs imorgon!


Last day

Godkväll!

Jag ligger i min säng nu och ska strax sova. Jag är väldigt trött. Kvällen har enbart bestått av plugg och telefonsamtal om plugg samt en del förberedande inför saker som ska ske inom denna månad typ. Nu har jag äntligen lagt mig ner för att sova en natt. Imorgon är det måndag igen vilket innebär skola. Men faktum är att det inte känns så jobbigt. 10 veckor kvar till sommarlovet.

Middagen igår var riktigt trevlig. Det var massa nya människor vilket alltid är roligt tycker jag. :) Bra mat och bra sällskap. Efteråt mötte jag upp Micke och sen åkte vi hem till mig och sov. Vi lagade pannkakor till frukost (typ mer lunch) och sen tog vi det lugnt och gjorde ingenting. Skön sista lovdag. ;)

Sov så gott så hörs vi imorgon! <3


Yesterday was fun


Påskägg

 
Detta var det mina påskägg innehöll i år. Väldigt fina saker tycker jag. Jag är speciellt fäst vid ringen från Guldfynd by Kenza. Den är verkligen otroligt fin. Beyoncés parfym luktar riktigt gott för er som undrar över det och shortsen från H&M gillar jag. Attityd. ;)

Plugg

Hej på er! :)

Tänkte snabbt slänga in ett hej! :) Jag ska blogga senare ikväll om jag hinner. I will tell you about my weekend. Först måste jag dock plugga biologi och göra en labrapport + några telefonsamtal... Here we go!


White with sparkle

 
Här är de andra sakerna jag köpte i Spanien.
Närmare bestämt ett par skor! Åh hihi I love them! Jag har inga vita och inga glittriga heller så de passade bra in i min lilla samling. Att de är rosa under är enbart attityd! ;)
 
 

Bild från idag...

Hanna tog en bild idag på väg hem från provet. Så jag bjuder på den hihi! Vi var väldigt nöjda med att vi överlevt proven haha...


Birthday-dinner

Hej på er!

Haft en bra lördag? Min har enbart (hittills) bestått av att skriva prov och stressa hehe... Men det har rullat på bra. Nu sitter jag på en annan sak som rullar, nämligen bussen (haha vilken snygg övergång det blev). Jag är på väg bort på födelsedagsmiddag. Det ska bli väldigt roligt. Vi hörs kanske närmare under kvällen men jag kan inte lova något! Hoppas ni får en grym kväll!


Shopping - España

 
Detta var det jag handlade när vi var i Spanien. Jag älskar linnet haha! Jag var tvungen att köpa det när jag såg det. Allt kommer från en outlet. :) Jag köpte en sak till, men de får ett eget inlägg. 

Jeansshorts

 
I torsdags var jag inne en snabbis på Lindex för de hade startat sin vårrea precis hehe. Jag hade mest planerat att kika lite bara, men då var det så att jag fick syn på dessa snyggingar ni ser ovan och de var bara pefekta. Jag har länge letat efter ett par jeansshorts som är höga i midjan men som inte blir för stora kring låren och när jag prövade dessa satt de som en smäck. Jag gick ut därifrån med ett par nya jeansshorts... ;)

.

Godkväll!

Jag blev på jättekonstigt humör under kvällen. Det var liksom som att alla känslor bara försvann och jag blev till ett likgiltigt skal, känslokall. Det känns ganska obehagligt. Jag hoppas att mina känslor kommer tillbaka till imorgon så att jag får vara glad eller ledsen haha! Jag ska krypa ner i min säng och sova nu. Imorgon kommer det bli en lång dag. Största delen av dagen kommer jag tillbringa vid en skolbänk skrivandes på det längsta provet som finns (typ) nämligen högskoleprovet. Uppdateringen kommer med andra ord suga imorgon, men lugna och fina. Madde har fixat det. Tidsinställda kommer. ;) Sov gott!


Pure Seduction

Denna söta flaska kom min lilsis hem med till mig! :D Den luktar så himla gott!
Från Victoria's Secret.
 

Army

 
Army-jacka - Gina Tricot | Jeans - Cheap Monday (med egenklippta hål) | Långärmad - Lager 157 | Skor - Din Sko | Solbrillor - RayBan | Halsband - Ärvt | Armband - ? | Klocka - Ur&Penn
 
Idag släpade jag med mig syrran ut för att ta några riktiga outfitbilder. För det blir ganska mycket bättre med sådana. ;) Vad tycker ni? Jag gillar det i alla fall. Det lär bli oftare nu. 
 
 

Just gotta love it

Jag måste bara säga att jag älskar kontraster... ;) Stalltjej eller tjej i klackar? Jag vet inte riktigt vem jag föredrar...


Sneakpeak på dagens


Fredag 5 april 2013

Hej på er! :D

Hur är läget? Med mig är det bara bra! :) Jag är lite trött, men det funkar! Idag ska jag möta upp Johanna och åka in till stan. Efter det åker jag vidare till stallet och rider Rapa. Det blir en tur i skogen. Mysigt! :) Efter det har jag inga speciella planer egentligen. Det blir en lugn kväll idag då jag ska skriva högskoleprovet imorgon. Vi ser vad som händer! Carpe diem liksom! ;)


Godnatt på er <3


Next: Bibblan

Jag kan berätta att det känns lagom surt att behöva sätta sig inne på ett bibliotek när det är så himla fint väder ute... Men men, man ska inte klaga! Jag får istället lite plugg gjort vilket inte är fy skam det heller. ;)


Torsdag 4 april 2013

Godmorgon babes!

Hur är läget? Med mig är det bra! :) Jag är lite trött då jag inte kunde somna igår... Sen har jag lite ångest över allt plugg jag har och jag har knappt börjat med. Jag har väldigt mycket i skolan efter lovet och det suger verkligen. Varför lägger alla lärare alltid allt efter loven? Jag trodde liksom att lov skulle vara just lov... Eller?

Idag blir det i alla fall plugg med Alex ett tag vilket känns skönt. :) Det är bra att börja någonstans. ;) Innan dess blir det dock en körlektion och sen efter pluggandet ska jag rida och idag ska jag vara i tid. Uppropet är 10 över 5 (nu har jag det nedskrivet, bra Madde! ;))

Vi hörs senare! Ha en bra dag! :)

En fin bild på mig och Carro när vi flög hem från Spanien. ;)


Rygg

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från under tiden jag tränar och se om man ser någon skillnad.
Detta gör jag enbart för min egen skull, för att det är min blogg och för att jag ska kunna se. Jag vet inte om det kommer funka men vi får helt enkelt se. :) Annars blir det ändå lite träningsbilder bara! ;)


Min allra bästa vän

Jag tror att de flesta av oss har en bästa vän, eller som i mitt fall en allra bästa vän. Det är svårt det där med vänner, att "gradera" dem efter nivåer vem som är bäst och vem som är mindre bra osv... Även om det är precis det vi gör och även om det är precis så det ska vara. För erkänn, om man tänker efter lite så finns det ju människor man passar bättre ihop med än vad man gör med andra. Sedan finns det människor man trivs bra med, men det finns oftast någon man trivs lite bättre med. Det är så relationer funkar.

Jag har ett antal bästa vänner. Det är människor som känner mig väldigt bra, på djupet. De är inte många, enbart några få, men extremt viktiga för mig i mitt liv. You guys know who you are<3

Men jag har en allra bästa vän också och hon heter Rebecca. En person som, enda från början, har klickat så extremt bra med mig. Efter två veckor med henne kändes det som vi hade känt varandra hela livet och det var första gången jag kände den känslan på riktigt.

Jag kan sitta och skriva länge om hur bra hon är, vad vi har gjort, varför jag tycker såhär osv... Men det ska jag inte göra för jag tror inte ni orkar läsa det haha! Även om det är väldigt kul! ;)

Jag ville bara tacka dig Beccis och du vet för vad. <3

Iloveyou


Klantig

Hehe... Asså jag är så klantig ibland. Tror ni inte att jag missar ridlektionen? För det gjorde jag i alla fall. :P Jag trodde uppropet var 20 i 6, men det var 20 i 5... Stelt.

Jag är så van att gå direkt från skolan att det blev för mycket att hålla reda på nu och jag trodde något helt annat idag tydligen. Det märks att jag har lov och att hjärnan inte riktigt är med haha!

Min ridlärare skrattade gott åt mig när jag kommer in i ridhuset och säger
Sandra, jag har påsklov! ;)


Next

Hej på er! :)

Jag är på väg till stallet just nu. Körlektionen imorse gick väldigt bra och det var verkligen riktigt roligt! Har min nästa imorgon och jag ser verkligen fram emot det. ;)

Jag körde en timme på gymmet efteråt och det gick bra det med. Jag hade i stort sett hela gymmet för mig själv vilket gjorde att jag kunde gå emellan alla maskiner och annat utan att vila/vänta på någon. Med andra ord blev passet ganska intensivt. Jag körde hela kroppen, även om det mest blev mage, rygg och armar. :)

Nu väntar en ridlektion i mina nya ridstövlar. Skavsår någon? ;)


Spanien

I lördags åkte jag till Spanien för att hälsa på några familjekompisar som hyr ett hus där. :) Huset låg i området Playa Flamenca som ligger en bit från Torrevieja, strax utanför Alicante. Huset var fint och området var trevligt.

Från lördag till måndag hann vi spela lite golf, äta massa mat, spela boule, sola, bada, uppleva spanskt regn, gå promenader, åka runt och titta, träffa människor, shoppa (hehe) och det bästa av allt; uppleva att det var VARMT! Man klagar inte på 24 grader när man varit i Sverige hela vintern... ;)


Tisdag 3 april 2013

Hej på er! :)

Jag är inte så bra på att uppdatera hehe... Igår hängde jag lite med Micke. Vi bakade bland annat kanelbullar tillsammans med min lillasyster. :) På kvällen så lagade jag middag och sen körde jag lite bil. Herregud vad kul det var! :D (Idag ska jag ha min första körlektion så mamma tyckte bara att jag skulle sitta bakom ratten innan).

Idag var jag uppe klockan nio och gjorde lite frukost. Jag prövade att göra en bananpannkaka och det var faktiskt över förväntan. Nu sitter jag på bussen på väg till körskolan för min första körlektion. Det ska bli spännande. Jag är inte nervös för en gång skull. Efter det hoppar jag in på gymmet som ligger precis bredvid och kör ett pass. Sen måste jag till centrum och fixa en grej innan jag ska hem, äta och åka vidare mot stallet. Det blev fullt upp idag. ;)

Men det känns som att det är en bra dag och jag är glad! :D


Jag lagar mat


Tomt det blev nu

Hej på er.
Bara för att jag inte skrivit här på så länge tänkte jag skriva lite. Det blir intressant!

Just nu har vi påsklov och jag är på västkusten med mina föräldrar och min lillasyster. Det har varit sjukligt varmt de senaste dagarna, runt +6 C. Jag har fått fräknar och det får jag varje år då våren kommit. Det är som mitt egna vårtecken... :)

Sen hände det en tråkig sak idag (eller igår blir det ju), nämligen att min medryttarhäst flyttade till Vallentuna. Det gjorde han eftersom stallet han stod i på Lidingö successivt vill ta in lite islandshästar, alltså fick han flytta. Men så är det ibland.

Men det är trist eftersom han har varit en så stor del i mitt liv det här året. När man haft så mycket i skolan att man bara vill gräva ner sig har det underlättat att vara med honom. Helt klart ett intresse som dragit ner mig på jorden och fått mig att släppa allt när jag behövt det. Samtidigt blev det väldigt intensivt när jag hade honom många dagar, men det varierade mycket. Något jag också tycker varit bra med att vara medryttare är att man verkligen förstår innebörden av att ha en häst och det är väldigt nyttigt.

Jag får helt enkelt hitta något att ägna två eftermiddagar/kvällar i veckan åt, vem vet jag kanske är Sveriges nästa boxare..? ;) Mindre troligt haha..

Ha det bra! :)
/Johanna

Nu får ni en bild på honom bara för det... Min första absolut riktiga favorit i hästväg som jag dessutom verkligen lärde känna på hästryggen!


Back in Suecia (Sverige för er som inte kan spanska ;))