Minnen med Micke

Hej madde! 
kan inte du göra ett inlägg med typ fina minnen från din och din pojkväns förhållande. så himla fint att läsa om kärlek, typ stunder du kommer minnas för alltid, första gången ni sa jag älskar dig! osv :)
 
Hej!
Självklart kan jag göra det! Vad kul att du tycker det! Kärlek är verkligen mysigt! Hoppas du tycker om det. :)
 
Att vara tillsammans med någon kan helt ärligt vara bland det bästa som finns. Jag har väldigt svårt att tänka mig själv som singel just nu på grund av att jag trivs så otroligt bra i mitt förhållande. Livet som två är mycket mysigare. ♥ Jag ser verkligen fram emot den dagen då jag och Micke kan dela hela vår vardag. Bo ihop, äta ihop, leva ihop, andas ihop... Det kommer bli annorlunda, men jag ser fram emot det. Att välja ut några minnen från vårt förhållande är svårt. Det finns så många fina. Men jag har i alla fall försökt välja ut några. 
 
 
Jag kommer aldrig glömma första gången Micke sa att han älskade mig. Det var hemma hos honom och vi låg i hans soffa och pratade. Han kysste mig på munnen och sen tittade han mig i ögonen och sa "Jag älskar dig!" Det tog en sekund innan jag han smälta det han precis hade sagt. Det var så fint! Jag kände precis likadant för honom så jag tittade tillbaka och sa "Jag älskar dig med!" 
 
Alla gånger jag har somnat och vaknat upp i hans armar. Det är verkligen så himla mysigt när man får ett god morgon och får kika in i jordens finaste ögon. 
 
 
Den gången när Micke kom hem från Spanien och jag hade varit utan honom i en vecka är ett annat roligt och mysigt minne. När han kom hem till mig satte jag på honom en ögonbindel, tog en picknickkorg som jag hade gjort i ordning och gick ner till en strand i närheten. Sen satt vi där precis vid havet och åt Singoalla och vattenmelonbitar formade som hjärtan. 
 
 
Många stunder från hans landställe kommer jag att minnas långtid framöver. Kanotpaddlande, båtåkande, midsommarfirande, mys på klipporna, långa pratstunder, bad och massa egentid för bara oss två. 
 
 
Sen när Micke var på mitt landställe är också ett fint minne. Jag kommer ihåg en kväll när vi satt nere på klipporna precis vid vattnet och han spelade gitarr och jag njöt bara av att sitta där med honom. Att det var jag som fått den här chansen och ingen annan. 
 
Ett annat väldigt fint minne var för inte alls länge sedan då jag var lite nedstämd och ledsen. Micke hade varit på bio med sina kompisar och var på väg hem, men istället för att åka hem tog han bussen hem till mig (även om han bara kunde vara här en halvtimme). Det var så mysigt och att få mysa i hans famn gjorde livet väldigt mycket bättre. 
 
 
Jag kan fortsätta i all evighet med minnen, stunder och saker vi gjort men jag väljer att sluta här. 
Hoppas du fick det svar du önskade! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback