Madde presenterar Josefin...

Jag heter Josefin och är 16 år. Jag bor i Örebro och går natur på en skola som heter Karolinska skolan. :)
Jag tränar gymnastik och segling. Jag tränar 5 gånger i veckan, tre gånger gympa och två gånger segling. Jag har många av mina vänner i gympagruppen och seglingsgruppen så det gör det extra kul.

 



Jag och Madde har känt varandra i ca 7 år. Man kan nästan säga att vi är halvkusiner, fast det är vi inte egentligen. Såhär är det: Madde är min mammas killes brorsas tjejs dotter, haha. ;)
Så vi är nästan kusiner, men vi har blivit jättebra vänner! Vi ses varje sommar i en stuga vi har utanför Sundsvall och så ses vi varje jul och påsk, och fler gånger emellan såklart. Madde är så härlig att vara med.



Hennes nya blogg är grym tycker jag! Fina bilder och bra innehåll! Jag har haft blogg men har inte längre.
Och jag är singel för tillfället hiho!
Mitt bästa minne med madde måste nog vara när vi i somras gick upp klockan 04.00 , bara för att kolla på soluppgången sista natten i stugan! Så vi gick ut och satte oss på klipporna i mukiskläder och bara mös!



Jag har haft över 15 olika djur som husdjur när jag var mindre, jag är inte rädd för spindlar och småkryp eller ormar. Har faktiskt ormar som husdjur nu, har haft spindlar också. Men jag har faktiskt haft normala husdjur också som katt, hamstrar och råttor. Alla djur är underbara! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback