Madde presenterar Amanda...

Hej alla Maddes fina läsare!

Det är ingen mindre än bloggens utseende-skapare som talar. (något överdrivet, jag står endast för ihopkomponerandet av designen, bilderna och idéerna står Madde för! ;)) Mitt namn är kort och gott Amanda och jag kan, med allra största säkerhet, säga att jag är Maddes och photomades.blogg.se's trognaste läsare.

Detta har förmodligen att göra med att jag nog är en av norra europas mest hängivna bloggläsare. Jag skummar lätt igenom kring 20 bloggar - flera gånger per dag. Ja, man skulle nog kunna gå så långt som att säga att jag är besatt av bloggar. Jag fullkomligt älskar att hänga med i andra människors liv och höra allt ifrån vad dom äter till frukost till vilken färg på strumporna dom har om dagarna. Ska man dyka djupare i detta tyder det säkert på någon störning i nån hjärnnerv eller brist på att ha ett eget liv, men tills dess att jag hör att det är hälsofarligt att läsa bloggar tänker jag fortsätta.

När jag INTE spenderar min tid läsandes bloggar hänger jag nog i stallet. Jag har nämligen den stora turen att äga Sveriges finaste ponny! Yessir, Pippi (eller det förnämare "Picture II") är hennes namn och hon och jag hänger tungt varje dag. För ögonblicket är hon dessutom till salu så skulle du vara på jakt efter just Sveriges finaste ponny så tycker jag du ska kolla in hennes annons här

 

 

Anledningen till att jag ska sälja denna godbit kan ni läsa på min egna blogg som jag driver med tre goda stallvänner.

 


Mina snyggingar!

 

Utöver min svarta skönhet äger jag ("äger" låter lite dominerande, skulle snarare säga "har") även Sveriges finaste hund. Hon ser ut som Pippi fast i hundform kort och gott och är mitt dagliga glad-piller. Chivas är hennes namn och hon har personlighet nog att fylla två hundar som är tredubbelt hennes storlek.

 

Nu undrar ni vem snyggingen på bilden bredvid Pippi är va? Det är ingen mindre än Maddes gym-kompis och även min storfavorit. Som om att allt det jag hittills har berättat inte vore nog har jag alltså även världens bästa pojkvän och dessutom bästa vän! Jag är helt enkelt en väldigt lycklig tjej.

 



Som grädde på moset är att jag har den stora förmånen att ha lärt känna Madde vilket också sprider enorm glädje i mitt liv. För alla som inte känner Madde kan jag bara säga en sak - ni har missat världens bästa tjej! Det finns få som är hennes like vad det gäller omtänksamhet och omtanke och hon har alltid en uppmuntring eller ett leende (ni kan inte ha missat hennes colgate-smile! :D) till övers.

Jag och Madde är väldigt lika och passar väldigt bra ihop och jag är enormt glad över att ha henne.

Nu ska jag inte ta upp mer plats och tid här i blogget utan låta Madde återgå till det hon gör så satans bra - nämligen att blogga! Tänk så mycket positivitet som fanns i mig trots att jag skriver detta en söndagskväll på brinken till hösten och årets mörka halvår.

Så går det helt enkelt när man har så många fina saker i sitt liv! grin

Massa kramar!
/Amanda


www.teamnyman.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback